شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

اختصاص چهار هزار قطعه زمین به طرح جوانی جمعیت در لرستان

اختصاص چهار هزار قطعه زمین به طرح جوانی جمعیت در لرستان
ندای لرستان - صدا و سیما / مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از واگذاری چهار هزار قطعه زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در استان خبر داد. عنایت‌الله میرزایی با اشاره به آماده‌سازی ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - صدا و سیما / مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از واگذاری چهار هزار قطعه زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در استان خبر داد.
عنایت‌الله میرزایی با اشاره به آماده‌سازی و واگذاری چهار هزار قطعه زمین برای خانواده‌های دارای سه یا چهار فرزند در لرستان گفت: پس از پالایش و آماده‌سازی یکهزار و ۴۰۰ هکتار زمین جدید، سامانه مسکن حمایتی مجدد باز خواهد شد تا متقاضیان واجد شرایط بتوانند از این طرح بهره‌مند شوند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با اشاره به محدودیت‌های زمین و ضرورت آماده‌سازی کامل افزود:سامانه ی مسکن حمایتی هم‌اکنون بسته است و پس از پالایش زمین‌های شناسایی‌شده و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی آنها ، سامانه برای ثبت‌نام متقاضیان واجد شرایط باز خواهد شد.
وی درباره شرایط واجد شرایط بودن متقاضیان این طرح بیان کرد: افرادی که تاکنون از امکانات دولتی مسکن و زمین بهره‌مند نشده و مالک زمین یا ساختمان نبوده‌اند، فرم جیم آنها سبز محسوب می‌شود و می‌توانند از طرح مسکن حمایتی استفاده کنند و اگر مالک زمین یا ساختمان باشند، فرم جیم آنها قرمز و امکان بهره‌مندی از امکانات دولتی را ندارند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان افزود: دولت مکلف کرده به خانواده‌هایی که سه فرزند دارند و فرزند سوم پس از سال ۱۴۰۰ متولد شده یا چهار فرزند زیر ۲۰ سال دارند، قطعه زمین ارائه شود. که علاوه‌ بر واگذاری چهار هزار قطعه، در آینده نزدیک ۶۰۰ تا ۷۰۰ واحد دیگر را به خانواده‌های واجد شرایط اختصاص می دهیم.
میرزای گفت:هدف ما واگذاری زمین به صورت آماده و با خدمات کامل زیربنایی و روبنایی است تا مسکن با کیفیت به مردم تحویل داده شو د.
وی بیان کرد: در سال آینده تلاش خواهیم کرد تا به متقاضیانی که تاکنون پاسخ داده نشده‌اند، خدمات مناسب ارائه کنیم و سهمیه ی مسکن حمایتی و زمین برای جوانی جمعیت به شکل کامل تأمین شود.
بازار


نظرات شما