پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

پزشکیان:

کنشگران اجتماعی می‌توانند به حل مشکلات کمک کنند

کنشگران اجتماعی می‌توانند به حل مشکلات کمک کنند
ندای لرستان - رئیس جمهور در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی لرستان گفت: کنشگران اجتماعی می‌توانند با مشارکت و هم‌افزایی، نقش مؤثری در بهبود شرایط ایفا کنند، زیرا هیچ فردی به‌تنهایی قادر به حل مسائل پیچیده اجتماعی نیست.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس جمهور در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی لرستان گفت: کنشگران اجتماعی می‌توانند با مشارکت و هم‌افزایی، نقش مؤثری در بهبود شرایط ایفا کنند، زیرا هیچ فردی به‌تنهایی قادر به حل مسائل پیچیده اجتماعی نیست.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز ۳۰ بهمن در ادامه برنامه‌های سفر استانی دولت وفاق ملی به لرستان در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی استان گفت: برای حل مشکلات مردم نیازمند کمک کنشگران اجتماعی، مذهبی و فرهنگی هستیم، چون اگر با هم باشیم می‌توانیم کار‌های بزرگی انجام دهیم به شرط آنکه باور داشته باشیم رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است.
وی با اشاره به برخی نارسایی‌ها افزود: در خصوص اتفاقاتی که افتاده قلبم به درد می‌آید. باید کاری کنیم این فاصله‌ها از بین برود و جوانان ما باور کنند که ما با تمام وجود می‌خواهیم خدمتگزار مردم باشیم.
رئیس جمهور تاکید کرد: مسئولیت و مدیریت امانتی است که مردم به دوش ما گذاشته‌اند، درد مردم را درد خود می‌دانیم، از وجود نارسایی‌ها و مشکلات شرمنده هستیم، اما با کمک و همراهی مردم برای رفع آنها اقدام می‌کنیم.
پزشکیان با بیان اینکه دولت تلاش می‌کند که با تکیه بر محله‌محوری، مسجدمحوری و مدرسه‌محوری ارتباطات خود با جامعه را گسترش دهد، گفت: طبیعی است که این کار به سادگی صورت نمی‌گیرد، برای اصلاح روند‌ها نیاز به زمان داریم و این کار سختی است چرا که مسیری طی شده که به اینجا رسیدیم.
وی وجود زبان و نگاه مشترک را نخستین گام برای حل مشکلات دانست و افزود: ساختار منابع کشور محدود است و به دنبال مدیریت منابع برای حل مشکلات موجود هستیم.
رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده در مورد وضع حوزه سلامت و بهداشت استان لرستان، با بیان اینکه برای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان مشکل کمبود منابع نداریم بلکه نیازمند اصلاح روند مدیریت هستیم، اظهار کرد: سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان هزینه می‌کنیم، بودجه بهداشت و درمان در مقایسه با دوران وزارت من هزار برابر شده است، نه جمعیت، نه مشکلات و نه تورم هزار برابر نشده است، اما کشور بودجه بهداشت و درمان را یک هزار برابر کرده است.
پزشکیان با اشاره به اینکه این بودجه تنها مربوط به دولت و بیمه‌ها است، گفت: باید این بودجه مدیریت شود، در غیر این صورت به جای صرف هزینه برای نیروی انسانی، تمام بودجه صرف ساختمان و تجهیزات و سایر موارد خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه «مساجد باید مامن و پناهگاه مردم باشند» بیان کرد: مردم باید بتوانند دغدغه‌ها و نگرانی‌ها خود را در مسجد مطرح کنند و برای حل مشکلات خود از مساجد کمک بگیرند، تلاش می‌کنیم که ارتباطات دولت و نهاد‌های مردمی را تقویت کنیم و از این ارتباطات برای ارایه خدمات به مردم استفاده کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: این اقدامات براساس بیانات صریح رهبر انقلاب صورت می‌گیرد و ایشان در این خصوص دستورهایی نیز صادر کرده‌اند. مسجد باید به دغدغه و نگرانی مردم توجه داشته باشد. ما در مسجد رشد کرده‌ایم، نیت و اندیشه ما در مسجد همواره این بوده که خدمتگزار مردم باشیم و گره از مشکلات آنها باز کنیم.
پزشکیان با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان گفت: رمضان، ماه خودسازی است. فرصتی است که یک‌بار دیگر به خودمان نگاه کنیم و از خود بپرسیم چه کرده‌ایم که بخشی از مردم با ما مسئله پیدا کرده‌اند؟ چه اتفاقی افتاده که میان ما و مردم فاصله افتاده است؟ در حالی که باور و اعتقاد ما این است که خدمتگزار همین مردم باشیم.
وی افزود: در این سفر دغدغه‌های قشرها و گروه‌های مختلف مردم استان را شنیدیم. در مصوبات دولت برای توسعه استان تلاش کرده‌ایم در حد امکان عادلانه عمل کنیم. صادقانه عرض می‌کنم که کم‌اعتباری یا بی‌عدالتی عامدانه‌ای نداشته‌ایم. با این حال، اگر احساس می‌کنید حقی ضایع شده یا کوتاهی درمورد لرستان صورت گرفته است، اعلام کنید تا بررسی و اصلاح کنیم.
رئیس جمهور در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه باید به مشکلات و حل آن در این استان نگاه دیگری داشته باشیم، گفت: باید متفاوت ببینیم و متفاوت عمل کنیم، چون با وجود همه سختی‌ها، امکان تغییر و بهبود وجود دارد و ما با یاری خداوند برای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.


نظرات شما