سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

تکریم «کرم خدا رحمان‌پور» پیر غلام حسینی (ع) خرم‌آباد

تکریم «کرم خدا رحمان‌پور» پیر غلام حسینی (ع) خرم‌آباد
ندای لرستان - آیین تکریم کرم‌خدا رحمان‌پور، پیرغلام ۸۰ ساله حسینی (ع) و مبارز انقلابی خرم‌آباد، با حضور جمعی از مسئولان، ذاکران و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - آیین تکریم کرم‌خدا رحمان‌پور، پیرغلام ۸۰ ساله حسینی (ع) و مبارز انقلابی خرم‌آباد، با حضور جمعی از مسئولان، ذاکران و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، در طلیعه چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تقارن آن با ایام شعبان المعظم، در مراسمی با اهدای لوح تقدیر مشترکی از طرف مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان و مدیر بنیاد دِعبلِ خُزاعی لرستان، تندیس ویژه پیر غلامان حسینی (ع)، حمایل خادمی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و هدایایی معنوی از حاج «کرم خدا رحمان‌پور» پیر غلام حسینی (ع) شهرستان خرم‌آباد، تکریم به عمل‌آورده شد.
در این مراسم از سال‌ها خدمات «کرم خدا رحمان‌پور» در خادمی هیئت‌های مذهبی، جوامع مداحی، جلسات ادعیه و برگزاری روضه خانگی، قدردانی شد.
در این مراسم که در فضایی معنوی، معطر به شمیم حسینی (ع)، در منزل این پیر غلام حسینی (ع) در شهر خرم‌آباد برگزار شد؛ مسلم رضایی پور مدیر بنیاد دِعبل خزاعی استان لرستان، گفت: جلسات تکریم پیر غلامان حسینی (ع)، برخلاف سایر جلسات، در منازل و تکایا و حسینیه‌هایی که شاهد سال‌ها خدمات این عزیزان هستند، برگزار می‌شود.
پیر غلام حسینی (ع) «حاج کرم خدا رحمان‌پور» متولد ۱۳۲۳ با بیش از ۸۰ سال سن، از دوران نوجوانی تا کنون، در بخش‌های مختلف هیئت‌های عزاداری زنجیرزنی عاشقان حضرت ابوالفضل (ع) از علامت کشی، طبخ و توزیع نذری تا میان‌داری، عاشقانه نوکری کرده است.
این پیر غلام حسینی (ع) از مبارزان انقلابی شهر خرم‌آباد بوده و سال‌ها در محضر مرحوم آیت‌الله شهید مدنی (ره) و شهید رحیمی، فعالیت کرده است و در تظاهرات‌های مردمی، بر علیه رژیم منحوس پهلوی، شرکت فعال داشته است و در یک مورد، به‌اتفاق همسرش، بیش از ۲۰۰ اعلامیه امام راحل و عظیم الشان را مخفیانه توزیع کرده است.
وی که از بازاریان انقلابی شهر خرم‌آباد است که علاوه بر حضور در جبهه‌های حق علیه باطل، در سنگر پشت‌جبهه و ستاد پشتیبانی جنگ هم به‌صورت خانوادگی، فعالیت‌های چشمگیری داشته است.
وی تخصص ویژه‌ای در ساخت طوق (علامت عمودی شکل جلوی دسته عزا) داشته و در مدت تصدی مسئولیت ریاست اتحادیه درودگران و نجاران خرم‌آباد، بیش از ۵۰۰۰ تابوت برای مراسم‌های تشییع شهدای والامقام ساخته است.


نظرات شما