دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

آماده باش راهداران لرستان در پی هشدار هواشناسی

آماده باش راهداران لرستان در پی هشدار هواشناسی
ندای لرستان - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان گفت: در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی ۳۷۰ راهدار به همراه تجهیزات و ماشین‌آلات در قالب ۴۵ اکیپ راهداری در آماده باش کامل هستند.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان گفت: در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی 370 راهدار به همراه تجهیزات و ماشین‌آلات در قالب 45 اکیپ راهداری در آماده باش کامل هستند.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عارف امرایی اظهار کرد: در پی هشدار سطح نارنجی توسط هواشناسی، 370 نیروی راهداری و پشتیبان با تجهیزات و بکارگیری 298 دستگاه ماشین آلات سنگین، نیمه سنگین و سبک در قالب 45 اکیپ راهداری شامل( 38 اکیپ در حوزه اداره کل راهداری و 7 اکیپ در آزادراه‌ها) در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.
وی اضافه کرد : راهداری استان تمهیدات لازم را برای انجام عملیات راهداری در بارش های اخیر در نظر گرفته و آمادگی کامل برای خدمت به مردم در این فصل را دارد‌.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان تصریح کرد: تمامی هموطنان می‌توانند از طریق تماس با سامانه 141،‌ از آخرین وضعیت راه‌های کشور، وضعیت آب‌ و هوا، وضعیت انسداد راه‌ها، کوتاه‌ترین مسیر با تعیین مبداء و مقصد و تعیین نقشه راه‌های کشور مطلع شوند.


نظرات شما