دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴
گفتگو

مطالبات پرستاران لرستانی تا بهمن‌ماه پرداخت شده است

مطالبات پرستاران لرستانی تا بهمن‌ماه پرداخت شده است
ندای لرستان - خرم‌آباد - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: مطالبات پرستاران استان تا بهمن‌ماه پرداخت شده است.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‌آباد - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: مطالبات پرستاران استان تا بهمن‌ماه پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، جلال‌الدین امیری امروز دوشنبه در آئین روز پرستار، اظهار داشت: این افتخار را دارم که امروز در جمع شما پرستاران عزیز هستیم و عملکرد خوب دانشگاه حاصل تلاش و زحمات شما پرستاران و کادر سلامت استان است.
وی گفت: همان‌طوری که در روز معارفه‌ام قول و قرارهایی را به شما داده‌ام، به جد پیگیر پرداخت مطالبات شما پرستاران عزیز بوده و هدف ما ارتقای شاخص‌ها و حفظ شأن و ارتقای جایگاه دانشگاه است تا ضمن شناسایی نقاط آسیب‌پذیر و رفع موانع موجود، کارهایمان در یک چارچوب قانونی پیش برود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ناترازی‌های مالی خبر داد و گفت: دچار ناترازی‌های مالی هستیم و شامل همه دانشگاه‌ها است و در ارزیابی‌های عملکردی، باید که عملکرد پرستاران بسیار خوب بوده است و از نظر پرداختی‌ها تا زمان قبل از تعرفه‌گذاری‌ها و علی‌رغم آن که مطالبات بیمه‌ای تا آبان‌ماه پرداخت شده، ولی با این اوصاف، مطالبات شما تا بهمن‌ماه پرداخت شده است.
امیری، افزود: تأکید بنده این است که هر ماه پرداخت‌های پرسنلی داشته باشیم و با پیگیری‌هایی که در سطح وزارت بهداشت صورت می‌گیرد، سعی می‌شود که پرداخت مطالبات را به‌روز کرده و بدهی‌های دانشگاه را به صفر برسانیم و بنده همیشه از حق‌وحقوق شما دفاع خواهم کرد.
وی در خصوص پرداختی‌های پرسنلی، گفت: در بعضی از پرداختی تا 24 ماه پرداختی داشته‌ایم و به طور متوسط، 9 ماه پرداختی داریم و نیروهای محیطی در اولویت اول این پرداختی‌ها قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: از 100 قراردادی که دانشگاه دارد، ما فقط در پنج قرارداد، توانستیم حدود دو میلیارد تومان را به نفع دانشگاه کار کنیم.
امیری، گفت: یک طرح بزرگ جامع را در دانشگاه دنبال می‌کنیم و قرار است 63 هکتار از زمین‌های پردیس دانشگاهی کمالوند را که قرار بود تحویل مسکن و شهرسازی شود، به مسکن همکاران اختصاص یابد و خارج از طرح مسکن ملی، یک شهرک دانشگاهی داشته و طرح‌های 25 ساله دانشگاه را در آن باز تعریف کنیم.
وی افزود: درست است که کمبودهایی وجود دارد، اما می‌شود در همه حوزه‌ها در دانشگاه کار کرد و نیز روبه‌جلو حرکت کرد.


نظرات شما