ندای لرستان - ایرنا / جانشین فرمانده انتظامی لرستان گفت: انبار احتکار 200 تن نهاده دامی به ارزش 30 میلیارد تومان در استان کشف و محموله ضبط شد.
سرهنگ فرهاد ابدال چگنی، جانشین فرمانده انتظامی لرستان اظهار داشت: در پی کسب اخبار و اطلاعاتی مبنی بر فعالیت یک نفر با هویت معلوم در زمینه احتکار گسترده نهادههای دامی، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان لرستان قرار گرفت.
بازار ![]()
وی افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی و اشراف اطلاعاتی کامل، موفق به شناسایی محل دقیق انبار احتکار شدند و با هماهنگی مقام قضائی، در بازرسی از آن، 200 تن نهاده دامی شامل 150 تن ذرت و 50 تن جو را که خارج از شبکه توزیع و به قصد گرانفروشی نگهداری می شد توقیف کردند.
سرهنگ ابدال چگنی با اشاره به پلمب انبار مذکور، دستگیری فرد محتکر و معرفی به مراجع ذیصلاح، خاطرنشان کرد: برابر نظر کارشناسان ارزش نهاده کشف شده 30 میلیارد تومان برآورد شده است.