سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

شناسایی هزار و ۱۵۰ فقره تغییر کاربری غیر‌مجاز در لرستان

شناسایی هزار و  ۱۵۰ فقره تغییر کاربری غیر‌مجاز در لرستان
ندای لرستان - سرپرست امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۱۵۰ فقره تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در سطح استان شناسایی شده است.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - سرپرست امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و 150 فقره تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در سطح استان شناسایی شده است.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سرپرست امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به شناسایی یک هزار و 150 فقره تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان گفت: از این تعداد 620 فقره مشمول تبصره 2 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی شده که در این موارد، مالکان ملزم به بازگرداندن اراضی به حالت اولیه شدند.
علی کردعلیوند، افزود: از این تعداد، برای 16 فقره نیز حکم قضایی صادر شده است.
سرپرست امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر ضرورت حفاظت از اراضی کشاورزی و برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرد و گفت: پیگیری حقوقی و قضایی برای سایر پرونده‌ها نیز در دست اقدام است.
وی از همکاری قوه قضائیه و دستگاه قضا در برخورد با متخلفان تقدیر کرد و خاطرنشان ساخت: این سازمان با تمام توان برای حفظ سرمایه‌های ملی و منابع پایه تولید در استان تلاش خواهد کرد.


نظرات شما