ندای لرستان - فارس / مدیرکل گمرک لرستان با اشاره به صادرات 68 هزارتنی کالا از لرستان گفت: این کالاها به 20 کشور جهان از جمله عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان، روسیه، اسپانیا و ارمنستان صادر شده است.
حسن حسینی، مدیرکل گمرک لرستان اظهار کرد: پنجماهه اول سال 68 هزار تن کالا از استان صادر شده است.
بازار ![]()
به گفته وی ارزش کالاهای صادر شده از گمرک استان 53 میلیون دلار بوده است.
مدیرکل گمرک لرستان گفت: این کالاها به 20 کشور جهان از جمله عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان، روسیه، اسپانیا و ارمنستان صادر شده است.
حسینی بیان کرد: از جمله کالاهای صادر شده میتوان به هیدروکربن سبکوسنگین، شیرخشک صنعتی، فرو سیلیس، شمش سرب، ورق فولادی نورد و پلیاتیلن اشاره کرد.به گفته وی صادرات استان از لحاظ وزنی 45 درصد و از نظر ارزش ریالی 10 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
مدیرکل گمرک لرستان با تأکید بر تنوع جغرافیایی و توسعه بازارهای هدف، خاطرنشان کرد: گسترش تعاملات تجاری با کشورهای همسایه و دیگر کشورها یکی از اولویتهای اصلی صادراتی استان در سال جاری است.