ندای لرستان - آفتاب نیوز / فرمانده انتظامی پلدختر از شناسایی و دستگیری قاتل در کمتر از 24 ساعت در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ شاپور گراوند، فرمانده انتظامی پلدختر اظهار داشت: در پی اعلام 110 مبنی بر یک فقره قتل در سطح این شهرستان، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی در صحنه حاضر شدند.
وی افزود: مشاهدات اولیه حاکی از قتل بر اثر خفگی بوده که بلافاصله تحقیقات توسط پلیس آگاهی در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی پلدختر، بیان داشت: با اقدامات پلیسی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، کمتر از 24 ساعت قاتل که فرزند ارشد مقتول بود با هماهنگی قضائی دستگیر و برای تحقیقات به مقر انتظامی دلالت داده شد.
سرهنگ گراوند، گفت: متهم در تحقیقات پلیس به قتل مادر خود به انگیزه مسائل و اختلافات مالی اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.
بازار ![]()