سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

آغاز به کار کارخانه آسفالت ازنا

آغاز به کار کارخانه آسفالت ازنا
ندای لرستان - شهردار ازنا گفت: کارخانه آسفالت گرم و سرد شهرداری ازنا با سرمایه‌گذاری ۳۸ میلیارد تومان و ظرفیت ۱۲۰ تن در ساعت افتتاح شد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - شهردار ازنا گفت: کارخانه آسفالت گرم و سرد شهرداری ازنا با سرمایه‌گذاری 38 میلیارد تومان و ظرفیت 120 تن در ساعت افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، شهردار ازنا در آیین بهره برداری کارخانه آسفالت گرم و سرد شهرداری ازنا گفت: ظرفیت تولید این کارخانه 120 تن در ساعت بوده و طرح توسعه و تجهیز آن در منطقه دره تخت این شهرستان برای 12 نفر ایجاد اشتغال داشته است.
منوچهر حسنی افزود: این کارخانه آسفالت در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع احداث شده و سرمایه ثابت آن 370 میلیارد ریال بوده است.
شهردار ازنا گفت: با احداث این کارخانه علاوه بر رفع مشکل آسفالت درآمد پایداری هم برای شهرداری ایجاد می‌شود.


نظرات شما