ندای لرستان

آخرين مطالب

تندروها پروژه فشار بر دولت را تشدید کردند سیاسی

تندروها پروژه فشار بر دولت را تشدید کردند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
در روزهایی که مذاکرات هسته‌ای ایران و امریکا به یکی از حساس‌ترین مقاطع خود رسیده و مردان دیپلماسی کشور نیازمند نهایت حمایت و پشت‌گرمی از داخل هستند، انتشار خبر تلاش جبهه پایداری برای طرح سوال از سید عباس عراقچی به دلیل تغییر صفری معاون اقتصادی‌اش، موجی از انتقاد را میان فعالان سیاسی و عموم مردم ایجاد کرد. دیروز علی اصغر نخعی‌راد نماینده مشهد و کلات در مجلس از طرح سوال خود از سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه خبر داد‌ و گفت: « طرح سوال بنده جهت طی کردن فرآیند قانونی در مجلس تقدیم هیات رییسه شده است.وی با بیان اینکه طرح سوال بنده از وزیر بیش از 40 امضا دارد، افزود: این طرح سوال از سوی هیات رییسه به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.
بازار
نخعی راد با بیان اینکه سوال از وزیر در 4 محور تدوین شده است، گفت: «طرح سوال درباره تصمیم سیاسی در عزل معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، علت اداره شدن معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه توسط سرپرست، سوال درباره اظهارات و مقالات نسنجیده وزیر محترم در رابطه با سرمایه‌گذاری امریکا در ایران و عدم توجه به گره زدن اقتصاد به مذاکرات و همچنین سوال در رابطه با اقدامات وزارت امور خارجه در تحقق شعار سال و کشف بازارهای هدف برای توسعه و رونق تولید از جمله 4 محور سوال بنده از وزیر امور خارجه است.» بسیاری از تحلیلگران اما معتقدند این نوع تحرکات پایداری‌ها در راستای فرافکنی مشکلاتی است که این طیف از منظر درونی و بیرونی به آن دچار شده است. از نقطه نظر بیرونی، جبهه پایداری به دلیل توفیق دولت چهاردهم در ایجاد رویکرد وفاق ملی با احزاب و گروه‌های مختلف، همچنین توفیق در شکل‌دهی به مذاکرات دوجانبه و نزدیک شدن به توافق، دچار یاس وجودی شده و در صورت دستیابی به توافق عملا به حاشیه قدرت رانده می‌شود. در حوزه داخلی اما جریان پایداری در حال تجربه نوع خاصی از انشقاق هستند که قبلا هرگز آن را تجربه نکرده بودند. منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم و رییس ستاد انتخابات سعید جلیلی در انتخابات 140 با طرح نام پرویز فتاح، عملا پرونده عبور جریان پایداری از سعید جلیلی را کلید زد. در این میان جریان پایداری عملا به دو شقه و جریان اصلی تبدیل شده‌اند. طیفی از چهره‌های اجرایی و پراگماتیست که معتقدند جلیلی هر امتحان ممکن را در عرصه سیاسی پس داده و با توجه به دافعه‌ای که در عرصه‌های سیاسی و انتخاباتی ایجاد می‌کند باید از جایگاه نامزد بالقوه این جریان خارج شده و نوع دیگری از کنشگری در سایه را تجربه کند. در یک چنین شرایطی است که پایداری‌چی‌ها دست به برخی اقدامات انتحاری برای باقی ماندن در قدرت می‌زنند. فشار مضاعف بر عراقچی توسط این جریان به بهانه‌هایی چون تغییر در معاونت اقتصادی و زمینه‌سازی برای‌ سرمایه‌گذاری ایالات متحده در ایران و مواردی از این دست، بیشتر به یک فرافکنی شبیه است تا واقعیتی که بتوان روی آن حساب جدی باز کرد.
کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی اما این اقدام اعضای جبهه پایداری را نشان‌دهنده، عدم درک درست منافع ملی از سوی این گروه ارزیابی کردند. این دست از ایرانیان با اشاره به این واقعیت که هنوز 24 ساعت از تلاش‌های فراوان عراقچی برای آزادسازی قاسمیان چهره نزدیک به جریان پایداری نگذشته که اعضای این جریان، پروژه احضار عراقچی را کلید زدند، به نقد این نوع برخوردها پرداختند. باید دید فعالیت‌های مخرب این جریان که پس از استیضاح وزیر اقتصاد دولت چهاردهم پروژه استیضاح وزیر راه و شهرسازی و طرح پرسش از وزیر امور خارجه را کلید زده‌اند، پایان می‌پذیرد یا اینکه این نوع رفتارهای جناحی و سیاسی همچنان تداوم خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1030161/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ خمینی حقیقتی پویا

وزیر راه: تامین مسکن محرومان در اولویت است

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

چه کسانی می‌توانند از مرکز مبادله شمش طلا بخرند؟

نیوزویک: قدرت پهپادی ایران در غرب آسیا بی‌نظیر است

سرمقاله شرق/ مذاکرات هسته‌ای و دو تحول جدید

دیپلمات پیشین: کنسرسیوم منجر به توسعه روابط ایران با اعراب خواهد شد

سرمقاله جوان/ بهره اصول امام در مذاکرات

فرآیند ممیزی مراتع لرستان به اتمام رسید

اشتباه برجام تکرار نشود، هدف لغو تحریم‌هاست

سرمقاله آرمان ملی/ مصر و تلاش‌ها برای کنسرسیوم هسته‌ای

هرم هسته‌ای در سرزمین اهرام

صدور 11 هزار فقره پروانه چرای دام در لرستان

سرمقاله همشهری/ خمینی و انقلاب در سلوک

سرمقاله ایران/ راه علاج فلسطین، راه حل روح الله

اکونومیست: جاسوسی برای ایران در اسرائیل در حال فراگیر شدن است

سرمقاله کیهان/ این «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

تجارت نیوز: قیمت سیمان در بازار تکان نخورد

وزیر نیرو: نظام جامع مسائل آب و برق در کشور تدوین می‌شود

پیش‌بینی وزش باد، گرد وغبار و شرایط ناپایدار دریایی

برگزاری آیین‌های مذهبی و انقلابی در نیمه خرداد در جزیره کیش

درخشش فرهنگیان استان در مرحله مقدماتی دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز کشور

سرمقاله اعتماد/ ایده‌‌های‌ امریکایی بر مدار زیاده‌‌خواهی

دزدی 8 میلیارد دلاری افشا شد/ ماجرای چیست؟

آبروریزی برقی وزیر نیرو تا چه زمان ادامه دارد؟

ورود شورای عالی سران قوا برای مدیریت بازار روغن پس از سیب‌زمینی!

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید برگزار شد/ ضرورت نوآوری در خلق آثار فرهنگی و قالب‌های نوین رسانه‌ای

سرمقاله هم میهن/ اصلاحات فقهی امام

آغاز طرح پرداخت حقوق بر اساس عملکرد از شرکت پست

کاهش 64 میلیون مترمکعبی منابع آب زیرزمینی در لرستان

سرمقاله دنیای اقتصاد/ وزیر جدید اقتصاد و معضل انتخاب مدیران

کیهان شاکی شد: همراهی پادوهای دشمن با اسرائیل علیه کیهان

تنور داغ تورم نان

پلاک ورود موقت 10 ساله برای خودروهای گردشگری

سرمقاله خراسان/ چرا «زندگی به سبک روح ا...»؟

مستمعان سخنرانی روی دیوار سفارتخانه‌ها

چشم خاورمیانه به عملکرد دیپلماسی ترامپ در جنگ اوکراین

کنسرسیوم هسته‌ای شدنی است؟

بازگشت دوباره منطقه‌ای ایران؛ پروژه بازسازی روابط با جهان عرب

پامنبری‌ها روی دیوار سفارتخانه‌ها

پایان کار الیگارش ویژه

بنویس استیضاح، بخوان تسویه حساب

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 13 خرداد 1404

سدها در عرض چند ثانیه جان می‌گیرد

پلمب کارگاه ترشک و لواشک غیرمجاز در بروجرد

آمریکا درباره حق غنی‌سازی ایران پیام‌های متناقض ارسال می‌کند

منازعه بازمانده از زمان شاه با آمریکا

«پرل هاربر» روسی با «اسب‌های پرنده تروا»ی اوکراینی

پیشنهاد به تهران

بزرگ‌ترین و کوچک‌ترین بخش‌های اقتصاد ایران در زمستان 1403