ندای لرستان

آخرين مطالب

سدها در عرض چند ثانیه جان می‌گیرد اجتماعي

سدها در عرض چند ثانیه جان می‌گیرد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فارس / رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان مرکزی با هشدار نسبت به افزایش احتمال غرق‌شدگی در منابع آبی غیرمجاز، در خصوص خطرات شنا در سدها و رودخانه‌ها توضیحاتی ارائه داد.
علی عباسی، رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان مرکزی، با اشاره به افزایش حضور خانواده‌ها در طبیعت با آغاز فصل گرما، نسبت به خطرات شنا در منابع آبی غیرمجاز هشدار داد.
بازار
وی شنا در سدها، رودخانه‌ها و آب‌بندهای غیرمجاز را یکی از اصلی‌ترین عوامل بروز حوادث تلخ در فصل تابستان دانست و گفت: متأسفانه هر سال تعدادی از هموطنان بر اثر این بی‌احتیاطی جان خود را از دست می‌دهند.
عباسی با اشاره به خطرات این منابع آبی، توضیح داد: عدم وجود تجهیزات ایمنی، جریان‌های پنهان، عمق متغیر، کف گل‌آلود و لیز، و نبود نجات‌غریق، احتمال غرق‌شدگی را در این مکان‌ها به شدت افزایش می‌دهد.
وی بر ضرورت آگاه‌سازی عمومی تأکید کرد و از خانواده‌ها خواست مراقب فرزندان خود باشند و اجازه ندهند در مکان‌های ناامن شنا کنند.
رئیس هیأت نجات‌غریق استان مرکزی افزود: شناگران باید تنها در استخرهای مجاز و تحت نظارت نجات‌غریق‌های آموزش‌دیده شنا کنند.
حضور نجات‌غریق و رعایت اصول ایمنی، بهترین راه برای جلوگیری از غرق‌شدگی است.عباسی یادآور شد: پیشگیری از حوادث تلخ غرق‌شدگی نیازمند همکاری مردم و مسئولان است و خانواده‌ها باید به این هشدارها توجه جدی داشته باشند.
رئیس هیئت شنای استان مرکزی با اشاره به مهم‌ترین خطرات شنا در سدها گفت: جریان‌های مرگبار زیرآب در سدها غیرقابل پیش‌بینی است، حتی شناگران حرفه‌ای نیز در برابر گرداب‌های ناگهانی آسیب‌پذیرند.
وی با بیان اینکه عمق آب در سدهایی مانند کمال صالح به صورت غیرمنتظره تغییر می‌کند و این یک تله خاموش برای شناگران است، ادامه داد: دمای پایین آب در سدها باعث کرامپ عضلانی و شوک دمایی می‌شود که از عوامل اصلی غرق‌شدگی است.
هشدار رسمی به شهروندان وی گفت: هیچ یک از سدهای استادن مرکزی مجهز به نجات‌غریق نیستند و شنا در این مناطق ممنوع است، از والدین تقاضا می‌کنیم کودکان را حتی در مناطق کم‌عمق رها نکنند، به جای سدها، از استخرهای دارای مجوز و نظارت استفاده شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1030307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اوپک زیر تیغ امارات

قیمت شیرینی عید قربان تغییری ندارد

شناسایی 112 مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در واحدهای صنعتی

اسرائیلیات هندو؛ واکاوی همگرایی سیاست‏‌های دهلی نو و تل آویو

آغاز گام‌های اجرایی برنامه مهار گازهای مشعل(فلر)

قیمت گوسفند زنده در آستانه عید قربان

صفحه اقتصاد گزارش می دهد/ مدیریت بیماری با بیمه درمان تکمیلی بیمه دی

سازوکار جدید دولت برای تسهیل در جذب سرمایه‌گذاری خارجی

تحلیلگر آمریکایی: چرا تهدید ایران دیگر کارساز نیست؟

واریز بیش از 8000 میلیارد ریال سود به حساب اعضای بازنشسته صندوق ذخیره فرهنگیان

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

وداع با پیکر جانباز شهید زیبنده با حضور مدیر کل بنیاد مازندران

توسعه مشارکت و همکاری های بنیاد شهید و رسانه ملی برای تولید آثار فاخر هنری

تشکیل 27 فقره پرونده قضایی برای متخلفان تغییر کاربری اراضی کشاورزی در پلدختر

ناترازی برق در میانه خرداد به 12000 مگاوات رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: سازمان توسعه تجارت 14 تا 15 سال است که منفجر شده است

مسعود نیلی: مدیریت در کشور ما دیمی است

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

روایت «فارن پالیسی» از سریع‌ترین راه برای نابودی فرصت توافق با ایران

طلای جهانی افزایشی شد

قیمت دام زنده در آستانه عید قربان 1404 واقعا چقدر است؟

جهاد کشاورزی: کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

مناسبت روز/ چهارشنبه 14 خرداد ماه

توقف 5 ساعته تمامی پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام خمینی

دریای مواج، بادهای شدید و احتمال رگبار در ارتفاعات هرمزگان

چگونه اوکراینی‌ها حمله پهپادی هولناک به روسیه را رقم زدند؟

امام راحل(ره) احیاگر هویت اسلامی ملت بود

دیپلمات پیشین: به مرز بین جنگ و صلح نزدیک شده‌ایم

گره توافق ایران و آمریکا کجاست؟

ایران و مصر در تبعیدگاه سایه‌ها

روایتی وحشتناک و بهت‌آور از «6 سال اسارت زن اهوازی در خانه وحشت»

«کشتار گرسنگان»؛ جنایت تازه آمریکایی-اسرائیلی در غزه

پشت پرده باج نیوزهای ورزشی

بورس زیر سایه بی‌ثباتی

چالش‌های وزیر جوان

طلایی که در کُره سنگ شد

شرایط بغرنج منطقه رویکرد مصر را تغییر داده است

اعتماد گزارش داد: کینه ناتمام 88

روایت «ونس» از استراتژی دولت ترامپ در استفاده از نیروی نظامی

سقوط آزاد 41درصدی ورودی آب به سدهای کشور

وزیر نیرو: 7 هزار مگاوات ناترازی برق را رفع کردیم

ذخیره فقط یک میلیون مترمکعبی سه سد بزرگ کشور

فروش مکمل سوخت در پمپ بنزین‌ها ممنوع شد

ماجرای مشکوک یک آبروریزی برقی

ماجرای تجمع لنج‌داران بوشهری چه بود؟

یک سوال از سخنگوی دولت: چرا پرداخت کالابرگ به تاخیر افتاده؟

نماینده مجلس: کشاورزی در شرایط فعلی توجیه اقتصادی ندارد

رویافروشی با خودرو قسطی

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال 99 به وراث چرا تاکنون عملیاتی نشده است؟

قیمت دام عید قربان تعیین شد