ندای لرستان

آخرين مطالب

کیهان شاکی شد: همراهی پادوهای دشمن با اسرائیل علیه کیهان سیاسی

کیهان شاکی شد: همراهی پادوهای دشمن با  اسرائیل علیه کیهان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روز گذشته اصحاب تحریف که در عداوت‌پیشگی نسبت به روزنامه کیهان دارای سابقه است، با شوآف و «تیتر ساختگی» ضمن انجام ماموریت برای دشمن در فضای مجازی به این جریده تاختند.
فضای مجازی روز گذشته با انتشار عکس ساختگی از گزارش کیهان با مضمون و تیتر غنی‌سازی، مسموم شد. پادوهای دشمن در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی با انتشار تصویری جعلی ضمن عقده‌گشایی و مهر تائید بر کینه‌جویی‌های پیشین به این رسانه حمله‌ور شدند.
کانال تلگرامی زرد و دست چندم «چند ثانیه»، «خبر ویژه» و «خبردار» بی‌بهره از توان و اراده انتقاد، به تخریب کیهان دست زدند؛ این رسانه‌ها طی مشق و الگوبرداری از رسانه‌های آمریکایی-اسرائیلی همچون «فاکس‌نیوز» که چندی پیش علیه کیهان سیاه‌نمایی کرد، عداوت را به منتهای درجه رسانده و به هر دست‌‌آویزی حتی تصویری که به ظرافت هم جعل نشده است، برای به زیر کشیدن کیهان چنگ می‌زنند.
گفتنی است، در تصویر جعلی یادشده که فاقد ظرافت‌ لازم برای تکیه همه‌جانبه از سوی پادوهای دشمن بود، عبارت غنی‌سازی در تیتر کیهان، به شکل قنی‌سازی نوشته شد، به شکلی که با اولین اشاره کاربران به ساختگی بودن آن، کامنت‌های یکی از کانال‌های فوق‌الذکر بسته شد. از طرفی در سوتیتر همان گزارش واژه «غنی‌سازی» به شکل درست تحریر شده که نشان از عدم ظرافت و تمرکز جاعل است.
با این حال، اصحاب عداوت و کینه‌جویی برای تخریب کیهان نیاز چندانی به ذکاوت و نکته‌سنجی احساس نمی‌کنند و در توهم «خودبزرگ‌بینی» و «خودشیفتگی» با انتشار مطالب دروغ اعتبار خود را به آزمون گذاشتند که پس از مدتی مقهور و روسیاه در سیل انتقادات کاربران فضای مجازی غرق شدند و در نهایت امکان درج کامنت را لغو کردند. 
کانال کیهان در شبکه‌های اجتماعی نیز در واکنش به حمله یادشده ذیل تیتر «دست و البته مغز خالی جریان تحریف» نوشت: «جریان تحریف که در میدان استدلال و منطق حرفی برای گفتن ندارد، این‌بار خوشمزگی تازه‌ای از خود نشان داده که حاکی از دست و البته مغز خالی آنها در مواجهه با گزارش‌های مستند کیهان است. این جریان در آخرین شیرین‌کاری‌اش با دستکاری تصویر صفحه اول روزنامه کیهان و انتشار آن در رسانه‌های وابسته به خود؛ مدعی غلط املایی فاحش در یکی از تیترهای روزنامه شده است. پیش‌تر این جریان با تحریف مطالب کیهان و استفاده از تیترهای خودساخته‌ای که ارتباط خاصی با متن گزارش‌های روزنامه نداشت به وظیفه خود در تحریف و تقطیع می‌پرداخت که ظاهراً اکنون به مرحله جدیدی از شرارت و شیطنت رسیده‌اند!». 
به هرترتیب این سطح از هماهنگی میان فاکس‌نیوز و شبه‌رسانه‌های داخلی در تخریب کیهان، نشان از همکاری و همراهی با دشمن دارد. 
به عبارتی دیگر کانال‌های یادشده در زمین دشمن بازی کرده و با هدف و نیت تخریب این جریده به دروغ و جعل اقدام کرده‌اند. 
به نظر می‌رسد، دشمنی و ستیز با کیهان چندجانبه است، بدین شرح که رسانه‌هایِ زردِ فاقد پاسخ مستدل و مستند به مواضع کیهان به حربه، حیله و ترفند‌های مجعول به عقده‌گشایی و جنگ با این رسانه برخاسته‌اند.
گویا کانال دست چندم «چند ثانیه» به خبرآنلاین وابسته است. این شائبه نیز وجود دارد، شخصی که خبر و عکس جعلی فوق‌الذکر را منتشر کرده و به آن دامن زده است، یکی از اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت 
می‌باشد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1030324/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«گزارش جامع» آژانس مقدمه‌ای برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است

خرس زخمی؛ گزینه حمله اتمی روی میز پوتین؟

خبر خوش رئیس سازمان برنامه برای بازنشستگان کشوری

چرا افزایش 25 درصدی سقف اجاره‌بها رعایت نمی‌شود؟

رئیس سازمان تنظیم مقررات: قطعی برق کیفیت اینترنت را 10 درصد کاهش می‌دهد

اشغال تبریز و لزوم شناسایی نسل کشی آذری‌ها توسط عثمانی

آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت نان؛ افزایش قیمت قطعی است

پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی

پیش‌بینی اکونومیک‌تایمز درباره احتمال سقوط سخت طلا در 2 ماه آینده

گزینه‌های دشوار پوتین پس از عملیات بی‌سابقه اوکراین

ابهام در تعرفه‌ها واردات خودرو را متوقف کرد

10 سوت طلای رایگان هدیه ملی گلد به شما

زمان آغاز مرحله جدید فروش محصولات سایپا

خروج هفت واگن باری در لرستان؛ انسداد مسیر ریلی شمال – جنوب

طرح 2 فوریتی مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران

صدور 160 مجوز پرواز فوق‌العاده به مشهد همزمان با عید قربان

ناترازی برق در میانه خرداد به 12 هزار مگاوات رسید

پشت پرده چرخش بن سلمان در برابر تهران

کاهش صادرات نفت ایران به چین

هشدار «نماد بدمصرفی انرژی» بر سر در اصناف پرمصرف

اوپک زیر تیغ امارات

قیمت شیرینی عید قربان تغییری ندارد

شناسایی 112 مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در واحدهای صنعتی

اسرائیلیات هندو؛ واکاوی همگرایی سیاست‏‌های دهلی نو و تل آویو

آغاز گام‌های اجرایی برنامه مهار گازهای مشعل(فلر)

قیمت گوسفند زنده در آستانه عید قربان

صفحه اقتصاد گزارش می دهد/ مدیریت بیماری با بیمه درمان تکمیلی بیمه دی

سازوکار جدید دولت برای تسهیل در جذب سرمایه‌گذاری خارجی

تحلیلگر آمریکایی: چرا تهدید ایران دیگر کارساز نیست؟

واریز بیش از 8000 میلیارد ریال سود به حساب اعضای بازنشسته صندوق ذخیره فرهنگیان

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

وداع با پیکر جانباز شهید زیبنده با حضور مدیر کل بنیاد مازندران

توسعه مشارکت و همکاری های بنیاد شهید و رسانه ملی برای تولید آثار فاخر هنری

تشکیل 27 فقره پرونده قضایی برای متخلفان تغییر کاربری اراضی کشاورزی در پلدختر

ناترازی برق در میانه خرداد به 12000 مگاوات رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: سازمان توسعه تجارت 14 تا 15 سال است که منفجر شده است

مسعود نیلی: مدیریت در کشور ما دیمی است

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

روایت «فارن پالیسی» از سریع‌ترین راه برای نابودی فرصت توافق با ایران

طلای جهانی افزایشی شد

قیمت دام زنده در آستانه عید قربان 1404 واقعا چقدر است؟

جهاد کشاورزی: کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

مناسبت روز/ چهارشنبه 14 خرداد ماه

توقف 5 ساعته تمامی پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام خمینی

دریای مواج، بادهای شدید و احتمال رگبار در ارتفاعات هرمزگان

چگونه اوکراینی‌ها حمله پهپادی هولناک به روسیه را رقم زدند؟

امام راحل(ره) احیاگر هویت اسلامی ملت بود

دیپلمات پیشین: به مرز بین جنگ و صلح نزدیک شده‌ایم

گره توافق ایران و آمریکا کجاست؟

ایران و مصر در تبعیدگاه سایه‌ها