ندای لرستان

آخرين مطالب

افزایش سهم ثروتمندان از نهضت ملی مسکن اقتصادي

افزایش سهم ثروتمندان از نهضت ملی مسکن
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم /بررسی آمارهای جدید از عملکرد 9 ماهه پروژه‌های حمایتی مسکن نشان می‌دهد دهک‌های پردرآمد، بهره‌مندان اصلی این طرح هستند و سهم کم‌درآمدها همچنان کم است.
بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی از ابتدای اجرا طرح نهضت ملی مسکن تاکنون برای 780 هزار و 931 متقاضی تخصیص پروژه صورت گرفته است.
در این بین سهم بالای دهک‌های پردرآمد 8، 9 و 10 قابل تامل است. مطابق داده‌های رسمی برای متقاضیان دهک 8 تاکنون 87 هزار و 289 واحد تخصیص پروژه صورت گرفته است. سهم این دهک از مجموع پروژه‌ها 11.1 درصد است.
برای دهک 9 نیز سهم 10.6 درصدی معادل 83 هزار و 750 واحد و برای دهک 10 سهم 8.7 درصدی از کل پروژه معادل 68 هزار و 493 واحد تخصیص پروژه انجام شده است.
در مجموع وزارت راه و شهرسازی در حال ساخت 30.4 درصد معادل 239 هزار و 532 واحد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن برای سه دهک پردرآمد جامعه است. اوایل اردیبهشت ماه امسال 236 هزار و 581 واحد نهضت ملی مسکن برای سه دهک درآمدی بالا کشور در حال ساخت بود که طی یکماه اخیر 2951 واحد به سهم پردرآمدها در طرح مذکور اضافه شده است.
این در حالی است که سه دهک کم‌درآمد جامعه که هدف اصلی اجرا قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) خانه‌دار کردن آنها بوده، سهم 24.3 درصدی از کل پروژه‌‌ها دارند.
بر این اساس برای دهک یک 37 هزار و 541 (4.8 درصد مجموع پروژه‌ها)، دهک دو 70 هزار و 167 واحد (8.9 درصد) و دهک سه 83 هزار و 492 واحد معادل 10.6 درصد تخصیص پروژه از سوی وزارت راه و شهرسازی صورت گرفته است.

ندای لرستان

بازار
به گزارش تسنیم، برای دهک‌های 4 تا 7 درآمدی نیز 350 هزار و 199 واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است.
فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی دیماه سال گذشته گفته بود: بخشی از 800 هزار نفر متقاضی ـ تأییدشده ـ طرح‌های حمایتی (نهضت ملی مسکن)‌ از دهک 8 تا 10 هستند.
وی افزود: این در حالی است که اولویت وزارت راه و شهرسازی و دولت بر اساس اصل 31 قانون اساسی؛ خانه‌‌دار کردن اقشار کم‌درآمد و محروم جامعه از دهک‌های یک تا سه است. در تمامی مدل‌های در دستور کار وزارت راه و شهرسازی، از الحاق زمین گرفته تا شهرک‌سازی و ...؛ اولویت با دهک‌های یک تا سه است.
وی با تأکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم در پی تسریع در ساخت مسکن و ارائه آن با تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی به مردم است، افزود: هیچ توقفی در این زمینه صورت نگرفته است و از این بابت اطمینان می‌دهم در سراسر کشور این موضوع در دستور کار است.
این در حالی است که با وجود تاکید چندباره وزارت راه و شهرسازی بر عدالت در تخصیص منابع، آمارها به‌وضوح نشان می‌دهد طرح نهضت ملی مسکن در مسیر تامین مسکن برای دهک‌های پایین جامعه، موفق نبوده است. نبود نظارت مؤثر بر پالایش متقاضیان و تخصیص زمین به شکل هدفمند، به تقویت سهم دهک‌های پردرآمد منجر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ خمینی حقیقتی پویا

وزیر راه: تامین مسکن محرومان در اولویت است

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

چه کسانی می‌توانند از مرکز مبادله شمش طلا بخرند؟

نیوزویک: قدرت پهپادی ایران در غرب آسیا بی‌نظیر است

سرمقاله شرق/ مذاکرات هسته‌ای و دو تحول جدید

دیپلمات پیشین: کنسرسیوم منجر به توسعه روابط ایران با اعراب خواهد شد

سرمقاله جوان/ بهره اصول امام در مذاکرات

فرآیند ممیزی مراتع لرستان به اتمام رسید

اشتباه برجام تکرار نشود، هدف لغو تحریم‌هاست

سرمقاله آرمان ملی/ مصر و تلاش‌ها برای کنسرسیوم هسته‌ای

هرم هسته‌ای در سرزمین اهرام

صدور 11 هزار فقره پروانه چرای دام در لرستان

سرمقاله همشهری/ خمینی و انقلاب در سلوک

سرمقاله ایران/ راه علاج فلسطین، راه حل روح الله

اکونومیست: جاسوسی برای ایران در اسرائیل در حال فراگیر شدن است

سرمقاله کیهان/ این «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

تجارت نیوز: قیمت سیمان در بازار تکان نخورد

وزیر نیرو: نظام جامع مسائل آب و برق در کشور تدوین می‌شود

پیش‌بینی وزش باد، گرد وغبار و شرایط ناپایدار دریایی

برگزاری آیین‌های مذهبی و انقلابی در نیمه خرداد در جزیره کیش

درخشش فرهنگیان استان در مرحله مقدماتی دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز کشور

سرمقاله اعتماد/ ایده‌‌های‌ امریکایی بر مدار زیاده‌‌خواهی

دزدی 8 میلیارد دلاری افشا شد/ ماجرای چیست؟

آبروریزی برقی وزیر نیرو تا چه زمان ادامه دارد؟

ورود شورای عالی سران قوا برای مدیریت بازار روغن پس از سیب‌زمینی!

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید برگزار شد/ ضرورت نوآوری در خلق آثار فرهنگی و قالب‌های نوین رسانه‌ای

سرمقاله هم میهن/ اصلاحات فقهی امام

آغاز طرح پرداخت حقوق بر اساس عملکرد از شرکت پست

کاهش 64 میلیون مترمکعبی منابع آب زیرزمینی در لرستان

سرمقاله دنیای اقتصاد/ وزیر جدید اقتصاد و معضل انتخاب مدیران

کیهان شاکی شد: همراهی پادوهای دشمن با اسرائیل علیه کیهان

تنور داغ تورم نان

پلاک ورود موقت 10 ساله برای خودروهای گردشگری

سرمقاله خراسان/ چرا «زندگی به سبک روح ا...»؟

مستمعان سخنرانی روی دیوار سفارتخانه‌ها

چشم خاورمیانه به عملکرد دیپلماسی ترامپ در جنگ اوکراین

کنسرسیوم هسته‌ای شدنی است؟

بازگشت دوباره منطقه‌ای ایران؛ پروژه بازسازی روابط با جهان عرب

پامنبری‌ها روی دیوار سفارتخانه‌ها

پایان کار الیگارش ویژه

بنویس استیضاح، بخوان تسویه حساب

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 13 خرداد 1404

سدها در عرض چند ثانیه جان می‌گیرد

پلمب کارگاه ترشک و لواشک غیرمجاز در بروجرد

آمریکا درباره حق غنی‌سازی ایران پیام‌های متناقض ارسال می‌کند

منازعه بازمانده از زمان شاه با آمریکا

«پرل هاربر» روسی با «اسب‌های پرنده تروا»ی اوکراینی

پیشنهاد به تهران

بزرگ‌ترین و کوچک‌ترین بخش‌های اقتصاد ایران در زمستان 1403