ندای لرستان

آخرين مطالب

جزئیات مصوبه مجلس درباره پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان دولت سیاسی

جزئیات مصوبه مجلس درباره پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان دولت
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به ارائه توضیحاتی درباره مصوبه مجلس درخصوص پرداخت فوق العاده خاص کارکنان دولت پرداخت.
محسن زنگنه با اشاره به جلسه روز گذشته هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی مصوبه مجلس درباره فوق العاده حقوق کارکنان، گفت: روز گذشته در جلسه هیئت عالی نظارت، اصلاحیه مجلس بر جزء 3 بند (ب) ماده 106 قانون برنامه هفتم توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: این بند به دولت اجازه می‌دهد برای ایجاد عدالت در پرداخت حقوق و دستمزد و همچنین افزایش بهره‌وری، با تشخیص خود، فوق‌العاده‌ای را به حقوق کارکنان دولت در دستگاه‌های اجرایی اضافه کند.
زنگنه درباره شمول دستگاه‌های اجرایی در این اصلاحیه افزود: در ابتدا ابهامی مطرح شد مبنی بر اینکه آیا این مصوبه شامل شهرداری‌ها یا برخی نهادهای خاص نیز می‌شود یا نه؟ ما در مجلس اعلام کردیم که این حکم شامل همه دستگاه‌های مشمول ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری، به‌علاوه نهادهایی همچون مجلس خبرگان، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی و نیروهای مسلح می‌شود. شهرداری‌ها نیز مشمول هستند، اما با تأیید وزارت کشور. همچنین به موجب این مصوبه، ما سقف حداکثر 25 هزار امتیازی را در این بخش در نظر گرفتیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه درخصوص ایرادات هیئت عالی نظارت گفت: هیات عالی نظارت مجمع در این بخش دو ابهام مطرح کرد. نخست، عدم امکان اجرا براساس بند 1 سیاست‌های ابلاغی در حوزه قانون‌گذاری و دوم، مغایرت با سیاست‌های کنترل تورم در قانون برنامه هفتم. ما توضیح دادیم که این اصلاحیه نه تنها تکلیف جدیدی بر دولت تحمیل نمی‌کند، بلکه این موضوع بر مبنای متن برنامه هفتم است و ابهامات برطرف و موارد شفاف شده و حتی برای فوق العاده حقوق سقف مشخصی تعیین شده است.
زنگنه با اشاره به ضرورت رفع تبعیض در نظام پرداخت بر مبنای قانون اساسی و تاکیدات مقام معظم رهبری، افزود: بطور مثال برخی دستگاه‌ها به طور میانگین 45 میلیون تومان خالص دریافتی دارند اما برخی دیگر حتی زیر 15 میلیون تومان دریافتی دارند بنابراین این فوق‌العاده می‌تواند به دولت کمک کند تا عدالت را در پرداخت‌ها برقرار کند و نباید فراموش کرد این حکم اختیار را به دولت می دهد، نه الزام؛ به این معنا که از فردا نباید انتظار داشت حقوق کارکنان دولت سریعا افزایش یابد بلکه دولت صرفا اختیار دارد که در چارچوب منابع و سقف بودجه سنواتی، در صورت لزوم، این فوق‌العاده را لحاظ کند.
وی افزود: در مجموع، پس از دو ساعت و نیم بحث، هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس را پذیرفت.
امروز هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که «طرح اصلاح جزء (3) بند «ب» ماده (106) قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» درخصوص برقراری فوق‌العاده خاص موضوع این جزء پس از بررسی در شورای نگهبان مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرایی کاهش آمار مهاجرت پزشکان و پرستاران در سال 1403

وجه نمادین سفر پادشاه بریتانیا به کانادا

بازگشت غرب به بن‌بست؟‌

گزینه‌های خلاقانه‌ عمان برای مذاکرات

نوزادان متولد 1404 هدیه 70 میلیون تومانی می‌گیرند؟

دیدار استاندار لرستان با مردم بروجرد؛ فرصتی برای شنیدن مشکلات و مطالبات شهروندان

متحد دردسرساز

تعلیق غنی‌سازی منوط به بازه زمانی پیشنهادی و امتیازهایی است که آمریکا می‌دهد

روسیه چگونه در مذاکرات ایران و آمریکا بازی می‌کند؟

زخم کهنه مسکن خانوار

املاکی‌ها با این روش کمیسیون می‌گیرند

پیگیری مطالبات رانندگان کامیون

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعهدی جمعی و رسالتی الهی است

استاندار البرز: باید با تمام توان، در جهت حفظ و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم

زیدآبادی: اختلاف ترامپ و نتانیاهو چقدر جدی است؟

آنچه برای ایران اهمیت دارد، حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای کشور است

ماجرای توافق احتمالی ایران و آمریکا با نام «مسقط» چیست؟

کوششی برای شکست بن‌بست مذاکرات ایران و امریکا؟

راز تغییر نفیو

تناقض بین توصیه‌های رهبر انقلاب و استقبال از قاسمیان!

معاون وزیر جهاد کشاورزی: محصولات باغی و زارعی ایران به 80 کشور جهان صادر می‌شود

یک استاد دانشگاه: مدیران وزارت میراث فرهنگی با میراث فرهنگی بیگانه‌اند

همه چیز درباره طرح جدید بنزینی دولت

شرکت‌های اعتبارسنجی رتبه‌بندی شدند

فرار از مزرعه، پناه به خدمات؛ کاهش اشتغال کشاورزی و رشد مشاغل خدماتی

اولین موشک چینیِ قابل استفاده مجدد آزمایش شد

تابستان گرمی در پیش است! / راه‌حلی ساده برای خنک‌ شدن در روزهای داغ تابستان

چنگ‌ودندان امتیازگیری امریکا پای‌ میز

اگر امریکا قصد توافق دارد چرا تحریم‌ها را بیشتر می‌کند

بازی زمان در مذاکرات

شرط برخورداری از کمک هزینه تامین اجتماعی برای زوج‌های جوان

ادعای جنجال برانگیز

موتور روشن، قانون خاموش

هزینه‌های پنهان اتلاف منابع؛ از جیب مردم تا سرمایه ملی

هشدار به خریداران مسکن؛ مراقب تعاونی‌های بدون مجوز فعالیت باشید

وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف‌کننده برسد

سرمقاله جوان/ خدمت با تعارض منافع استاندار تاجر!

سرمقاله فرهیختگان/ آداب استانداری

سرمقاله وطن امروز/ سیلی به مکرون و افول سیاست نمایشی

سرمقاله اطلاعات/ دشمنتان شرمنده!

اکونومیست: وحشت نکنیم، هوش مصنوعی مشاغل را حذف نمی کند

سرمقاله سازندگی/ بازآفرینی جایگاه ایران

نماینده مجلس: عملکرد سازمان بورس ضد تولید است

ثبت بالاترین نرخ بیکاری در یک استان مرزی

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان و فرمانده سپاه نینوا با خانواده پاسدار شهید حسین خان‌بیکی

دوره آموزشی روابط عمومی دیجیتال و خبرنگاری موبایل برگزار شد

قیمت طلا و سکه در سراشیبی سقوط؛ نرخ دلار کاهشی شد

زمان مناسب برای حذف صفر از پول ملی

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

انتقال دستگاه‌های زباله سوز از چین به تهران