ندای لرستان

آخرين مطالب

مقابله با سوداگری با تقویت حسابرسی سیستمی سیاسی

مقابله با سوداگری با تقویت حسابرسی سیستمی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم / نماینده محلات و دلیجان در مجلس تصریح کرد: تقویت حسابرسی سیستمی با ایجاد زمینه لازم برای اخذ مالیات از سوداگران و فعالیت‌های زیرزمینی و غیرمولد، منجر به افزایش جذابیت تولید برای سرمایه‌گذاری خواهد شد .
محمد جلالی، نماینده دلیجان و محلات در ابتدای صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور و سیستمی شدن حسابرسی‌ها چه تأثیری در تحقق شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری در تولید دارد، تصریح کرد: بدیهی است که هر چقدر دولت در راستای افزایش شفافیت در روندهای مالیاتی کشور حرکت و فضای اقتصادی کشور را از حالت غبارآلود خارج کند، زمینه برای اعتماد مردم به سرمایه‌گذاری در حوزه تولید بیشتر می‌شود.
وی ادامه داد: وقتی روندهای مالیاتی به صورت سیستمی پیش می‌رود و هوشمندسازی در حسابرسی‌ها را داریم، از فرار مالیاتی جلوگیری می‌شود. در این سازوکار، عدالت در مالیات‌ستانی نسبت به روندهای دستی و ممیزمحور بیشتر اعمال می‌شود. تمامی این روندها در نهایت به افزایش رضایت عمومی منجر می‌شود که اثرگذاری بالایی در ایجاد یک فضای امن سرمایه‌گذاری دارد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: سیستمی‌سازی نظام مالیاتی کشور و دریافت مالیات حقه از همگان بر مبنای سامانه‌ها و اطلاعات قطعاً به کاهش سوداگری در کشور منجر می‌شود. در این فضاست که بستر برای رونق گرفتن تولید و سرمایه‌گذاری در آن فراهم می‌شود.
جلالی گفت: وقتی سوداگری در کشور جذابیت بالایی دارد و مردم از این روش‌ درآمدهای کلانی کسب می‌کنند، انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری در تولید باقی نمی‌ماند. با استفاده از روش‌های هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور باید به سمت اخذ مالیات‌ از فعالیت‌های سوداگرانه برویم و بر جذابیت تولید اضافه کنیم.
وی ادامه داد: باید روندهای اقتصادی و مالیاتی کشور به سمتی برود که اگر فردی سرمایه‌ای داشت، ترجیح بدهد آن را در حوزه تولید به کار بیندازد. نه این که مردم از بخش‌های مولد اقتصاد فراری باشند و ترجیح بدهند سرمایه‌هایشان را در بخش‌های سوداگرانه به کار بگیرند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور یک اصل مهم است که زمینه را برای دریافت مالیات حقه از همگان و جلب اعتماد عمومی به روندهای اقتصادی کشور مهیا می‌کند. امنیت سرمایه‌گذاری در گروی برخورداری از یک نظام مالیاتی کارآمد و مدرن است. نظامی که در آن به جای کارشناسان مالیاتی، سیستم‌ها و سامانه‌ها بر مبنای اطلاعات مشخص‌کننده میزان مالیات پرداختی افراد باشند.
جلالی گفت: تولید مهم‌ترین بخش در اقتصاد است. اگر دولت بتواند سرمایه‌گذاری در تولید را تحقق ببخشد و زمینه‌های لازم برای این امر فراهم شود، تقریباً تمامی مشکلات اقتصادی کشور حل می‌شود. تولید زمینه‌ساز افزایش اشتغال و بهبود معیشت مردم است و در سایه رونق گرفتن تولید است که تحرک اقتصادی در کشور به وجود می‌آید.
وی ادامه داد: طی چندین سال گذشته شاهد هستیم که موضوع تولید به انحای مختلف در شعار سال مورد توجه قرار گرفته است. دلیلش این است که اگر بتوانیم این شعارها را محقق کنیم، مشکلات اقتصادی کشور حل و فصل می‌شود. دولت باید از تمام ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌ها در بخش تولید بهره بگیرد. تسهیل روندهای کاری و بروکراسی‌های اداری برای جذب سرمایه‌ها باید با جدیت در دستور کار باشد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: آبادانی بیشتر کشور در گروی رونق بخشیدن به تولید است. روندی که در نهایت به افزایش گردش سرمایه و تحرک اقتصادی منجر می‌شود. تقویت حسابرسی سیستمی با ایجاد زمینه لازم برای اخذ مالیات از سوداگران و فعالیت‌های زیرزمینی و غیرمولد، منجر به افزایش جذابیت تولید برای سرمایه‌گذاری خواهد شد و به این ترتیب رونق سرمایه‌گذاری برای تولید را با تکیه بر تقویت حسابرسی سیستمی و داده‌محوری شاهد خواهیم بود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1027647/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیش به خانم وزیر

نقش پشت پرده ریاض در مذاکرات هسته‌ای

نماینده سابق: «جنگ» خط قرمز ایران و آمریکا است

فعال اصلاح‌طلب: آمریکایی‌ها آنچه بنا دارند در مذاکره بگویند را علنی نمی‌کنند

دیپلمات پیشین: نباید میز مذاکره را به هم زد

روایت وزیر اقتصاد رئیسی از عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم

اظهارات عجیب نایب‌ رئیس اتحادیه سنگکی‌های تهران: نان سنگک 50 هزار تومانی در تهران وجود ندارد

6 هزار کامیون رانندگان ایرانی پشت مرز ماند و مصادره شد

نبرد فرزین و صِفر؛ با حذف صفر از پول ملی، تورم تشدید می‌شود؟

پروازهای رایمون روی آسمان کیش؛ برقراری پروازهای تهران–کیش

بن‌بست غنی‌سازی؟

سازندگی مطرح کرد: دلواپسان ناصادق

ملی‌گرایی افراطی، هند را از درون می‌بلعد!

چراغ سبز یارانه به گوشت قرمز

بلو، قهرمان مدیریت مالی / مروری بر خدمات بلو در حوزه مدیریت مالی

هدف ایران و ترکمنستان برای رسیدن به مبادلات 3 میلیارد دلاری

سکه و طلا گران شد؛ دلار از 85 هزار تومان عبور کرد

رکورد 20 ساله اهدای خون بانوان لرستان  شکسته شد

تولید 5 هزار تن آسفالت در کارخانه آسفالت شهرداری خرم آباد در اردیبهشت ماه

برگزاری سمینار  علمی تخصصی یافته های پژوهشی ورزشی سال  1403  در پلدختر

1995 زوج نابارور لرستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

دستگیری جاعلان مهر ادارات در سلسله/ کشف 35 میلیارد ریال کلاهبرداری

ایمن سازی گردنه شهید داراب کوشکی در محور پلدختر پل سیمره

6 تا از بهترین وکیل زن تهران + شماره تلفن

پای نیکل‌های بابک زنجانی به بانک مرکزی باز شد

پروژه ملی ساخت نیروگاه‌های خورشیدی به کجا رسید؟

تنش آبی در ماه‌های آینده تشدید می‌شود

معاون وزیر کار: گرایش به مشاغل غیررسمی افزایش یافته است

پرداخت حقوق کارمندان از خزانه کشور، یکپارچه شد

تاکید مدیر کل آموزش و پرورش لرستان بر اجرای مدل بومی سند تحول در استان

سرمقاله فرهیختگان/ 6 کلاس اخلاق رئیسی

آیا پاکستان واقعا بر هند پیروز شد؟

سرمقاله اطلاعات/ سوریه؛ صحنه همکاری یا منازعه

وضعیت آشفته خدمات پس از فروش در بازار موبایل

فرزین: پیش‌فروش ارز در دستور کار بانک‌ مرکزی است

هشدار درباره تشدید تنش آبی در ماه‌های آینده

قانون روسیه برای رمزارزها

هشدار درباره یک کلاهبرداری جدید؛ فریب پیش‌فروش سانتی متری مسکن را نخورید!

نماینده مجلس: قطعی برق باعث گرانی سیمان و فولاد شده است؛ دولت و بانک مرکزی پاسخگو باشند

وعده رئیس کل بانک مرکزی برای تامین مالی ارزی از طریق بورس‌های خارجی

مقابله با سوداگری با تقویت حسابرسی سیستمی

لرستان پایلوت درمان ناباروری در کشور می شود

اعلام برنامه‌های هفته مقاومت در لرستان

تسهیل استعلام‌ها و صدور مجوزها با ایجاد سامانه زمین و ساختمان

تأکید بر نقش تاریخی کیش در هویت تمدنی ایران در نشست طرح‌های تحولی میراث فرهنگی

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ مدیرعامل بیمه دی: روابط عمومی بیمه باید پلی فیمابین بیمه‌گران و بیمه‌گذاران باشد

دیوان اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه دی حامی سرمایه‌گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

سرمقاله جام جم/ ویتکاف؛ نماینده فضای مجازی آمریکا

سرمقاله شرق/ آیا با خاورمیانه جدیدی مواجهیم؟

سرمقاله جوان/ «شهید رئیسی» الگویی برای حکمرانی