ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ مسیر تحقق سند تحول مقالات

سرمقاله خراسان/ مسیر تحقق سند تحول
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خراسان / «مسیر تحقق سند تحول» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم علیرضا کاظمی(وزیر آموزش و پرورش) است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
از سال 1392 تاکنون که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب و ابلاغ شد تمام وزرای وقت آموزش و پرورش اقدامات ارزشمندی را طراحی، ابلاغ و در دستور کار قرار داده‌اند؛ لکن، به دلیل بی‌ثباتیِ مدیریتی و فقدان یک برداشت مشترک، الگوی مواجه با اجرای سند متفاوت بود که بخشی از عقب افتادگی‌های آموزش و پرورش به این موضوع برمی‌گردد؛ آخرین اقدام ارزشمند سند در دورۀ گذشته تهیۀ نقشه راه جامع سند در 27 خوشه برنامه و 147 پروژه بود که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. ما تمرکز بر اجرای این نقشه را تنها مسیر تحول دانسته و کانون تحول را در مدرسه متمرکز کرده‌ایم. تقسیم کارِ دقیق را انجام داده، گام‌های اجرایی را برداشته و فرایند پایش و نظارت را با جدیت تمام آغاز کرده‌ایم. روح حاکم بر سند و 147 پروژۀ آن کیفیت و عدالت است؛ اگرچه تمام برنامه‌ها و پروژه‌ها با این نگاه دنبال می‌شوند، لکن دو برنامۀ ناظر به این دو موضوع را که برخاسته از نگاه عمیق و راهبردی ریاست محترم جمهور است، انتخاب کرده و در دستور کار قرار داده‌ایم. برای دستیابی به کیفیت در کنار همۀ اقدامات بلند مدت در حوزۀ نیروی انسانی و برنامۀ درسی و ساز و کارهای مربوط به آن، معلم و کلاس درس و توانمندسازی مدیران را که مهم‌ترین عنصر در شکل گیری تربیت و ارتقای کیفیت است هدف‌گذاری و توانمندسازی معلمان و ارتقای دانش آن ها در حوزه‌های دانشی، روشی، یاددهی، یادگیری و مهارت‌های معلمی در قالب اجتماعات یادگیری (از هم‌آموزی، به‌هم آموزی، با هم آموزی) را در کنار آموزش‌های حضوری، مجازی و کارگاه‌های آموزشی برنامه‌ریزی کرده، به‌صورت آزمایشی در شهر قدس اجرا و سال آینده در تمام کشور اجرا خواهیم کرد.
در همین راستا ارتقای دانش مدیریتی و توانمندسازی مدیران را برای راهبری و حرکت مدرسه در مسیر تحول در فضای مدیریتی، برنامه‌ریزی، تغییرات کالبدی، تحول در شاخص‌ها و فعالیت های پرورشی و فرهنگی در دستور کار قرار داده و اجرای الگوی مدرسۀ تراز را در 10 درصد مدارس دولتی با آموزش مدیران آغاز کرده‌ایم.
برای دستیابی به عدالت آموزشی که اگرچه ابعاد بسیار زیادی دارد، لکن، بهره‌مندی از زیرساختها و استانداردهای فضا و تجهیزات را در اولویت قرار داده و نظام مسائل این بخش را در کل کشور در 6 محور و 7200 نقطه مسئله شناسایی کرده‌ایم و با استفاده از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی، مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی، ظرفیت عظیم خیرین و البته با محوریت مردم و گروه‌های جهادی با تشکیل بیش از 6 هزار تیم آغاز کرده که تاکنون دستاوردهای بزرگی به همراه داشته است.
در کنار این دو برنامۀ مهم، پروژه‌های پیشران سند را در اولویت قرار داده و برنامه‎ ریزی‌های لازم را برای انجام آن معمول داشته ایم.
بازار
تحول در برنامۀ درسی، تحول در ساختار و کیفیت دانشگاه فرهنگیان، تحول در حوزۀ پرورشی و فرهنگی، سند جامع نیروی انسانی، بهبود شرایط سازمان تعلیم و تربیت کودک و توجه به این دورۀ مهم، توسعۀ مهارت‌های فنی و حرفه‌ای، موضوع هوش مصنوعی و ارتقای کیفیت علمی و تربیتی حوزه‌های علمی و نخبگانی از مهم‌ترین برنامه‌های پیشران اجرای نقشه راه سند است که در دستور کار قرار دارد.
امید است با لطف و عنایت خداوند منان و ائمۀ معصومین علیهم‌السلام و تلاش همکاران در دورۀ جدید، گام‌های مؤثرتری در تحقق اهداف سند تحول بنیادین برداشته شود، ان‌شاء ا... .

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1027555/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ انتظارات غیرقانونی آمریکا

رانندگان مشمول یارانه دولتی شناسایی می‌شوند

صعود و سقوط آنی بیت‌کوین

اجرای سمفونیک «روز مقاومت» در لرستان

سرمقاله سازندگی/ رجوع به منطقه

سرمقاله هم میهن/ پس از یک سال

خدمات ماندگار رئیسی در 33 ماه کار جهادی

روایت روزنامه ایران از 2 تصمیم دولت برای کنترل بازار

سرمقاله دنیای اقتصاد/ دیوار کوتاه اقتصاد سیاسی

کمبود برق دامن فرو آلیاژ ازنا را گرفت/ کارگرانی که چراغ امیدشان رو به خاموشی است

برنامه قطعی برق لرستان سه‌شنبه 30 اردیبهشت به تفکیک مناطق

5 پروژه آبزی‌پروری در بروجرد احداث می‌شود

برنامه‌های هفته مقاومت در لرستان اعلام شد

مصلای کیش، میزبان آیین بزرگداشت شهدای خدمت

سرمقاله خراسان/ مسیر تحقق سند تحول

وزیر راه: سوت راه‌آهن میانه - اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید

انتقاد روزنامه دولت از گازوئیل سه نرخی

نهضت ملی مسکن زیر سایه سکوت آماری بانک مرکزی

خصوصی سازی های استخوان لای زخم

نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی و تولیدات دانشجویی ایجاد شود

گرامیداشت روز ملی ارتباطات و روابط‌ عمومی در نشست روابط‌ عمومی‌ های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

راه شهدای خدمت حفظ و تقویت شود / سوگواره شعر شهدای خدمت تجلی لبیک موجودیت فرهنگی و هنری تبریز به بنیاد شهید بود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیده معظم «سمیه شلال‌نژاد» و همسر گرامی شهیده «طوبی شلال‌نژاد»

ماجرای بزرگترین تظاهراتِ دو دهه گذشته در هلند

پاپ جدید: نمی توانیم برادران و خواهران‌مان در غزه را فراموش کنیم (زیرنویس فارسی)

شهدای خدمت افتخار ملت ایران در عرصه خدمت‌رسانی بودند

جیب‌بر اعراب

ساز ناکوک شورای عالی فضای مجازی برابر وعده رفع فیلتر پزشکیان

چرا جهان به توافق‌های ترامپ بی‌اعتماد است؟

نایب رئیس انجمن قطعه‌سازان: ایران‌خودرو ساعتی 10 میلیارد و روزی 100 میلیارد تومان ضرر می‌کند

3 اتفاق مهم برای بازار سرمایه؛ پیش بینی جدید بورس تهران را بخوانید

شرط کاهش نرخ دلار

کدام اصناف از صدور صورتحساب الکترونیکی معاف شدند؟

همایش پیاده‌روی خانوادگی در خرم‌آباد برگزار می‌شود

نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی در خرم‌آباد افتتاح شد

نمایشگاه کتاب خرم‌آباد دو روز دیگر تمدید شد

همایش شاهنامه‌خوانی در الیگودرز برگزار شد

مبارزه با آفات در 70 هکتار از مزارع گوجه‌فرنگی پلدختر

تشییع و تدفین مادر شهیدان ندری در خرم آباد

پینگ‌پنگ غنی‌سازی

جولان قاچاق در مناطق آزاد

روند کاهشی اعتماد مردم به پزشکان

هشدار بابت تابستانی سخت و خشک

اقتباس، آوازه، خشم؛ نگاهی به جنجال جشن امضای «سووشون»

شکست سیاست مهار ایران

پاس گل بایدن به ترامپ؛ بررسی گزیده‌ای از کتاب «نخستین گناه»

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 اردیبهشت 1404

قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1404

وعده خانم وزیر برای پروژه 20 ساله

پای ایرلاین‌های عربستانی به ایران باز می‌شود؟