ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله کیهان/ دستگاه رسانه‌ای دولت آب به آسیاب دشمن نریزد سیاسی

سرمقاله کیهان/ دستگاه رسانه‌ای دولت آب به آسیاب دشمن نریزد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان / «دستگاه رسانه‌ای دولت آب به آسیاب دشمن نریزد» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم مسعود اکبری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در روزهای گذشته خبرگزاری ایرنا (خبرگزاری رسمی دولت) در مطلبی با عنوان «شکاف بین اسرائیل و آمریکا در موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران در حال افزایش است» نوشت: «اختلافات میان رژیم صهیونیستی و آمریکا در رابطه با مسئله مذاکرات ایران، باعث شده است تا مجددا مواضع و خواسته‌های این رژیم در رابطه با ایران، از سوی آمریکا مورد توجه قرار نگیرد، چرا که خواسته‌های مطرح شده از سوی مقامات این رژیم، با واقعیت موجود همخوانی ندارد.»
همزمان روزنامه اعتماد- متعلق به رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت- در مطلبی مشابه نوشت: «به ادعای ناظران میان اسرائیل و ایالات‌متحده شکاف‌های عمیقی وجود دارد که به برنامه هسته‌ای ایران مربوط می‌شود.»
این قبیل تحلیل‌ها از سوی رسانه‌های منتسب به دولت در حالی است که تجربه ثابت کرده است که اختلاف آمریکا و اسرائیل در مسئله ایران، صرفا اختلافی تاکتیکی است و این دو، در استراتژی مواجهه با ایران، هیچ اختلافی با یکدیگر ندارند. 
به عبارت دیگر، هدف آمریکا و اسرائیل در مسئله ایران، هدفی واحد و مشترک است و صرفا ممکن است در گزینه‌ها و روش‌های رسیدن به این هدف با یکدیگر اندک اختلاف‌نظری داشته باشند. 
بازار
بر همین اساس به هیچ عنوان نمی‌توان این استراتژی واحد و اختلاف تاکتیکی را به عنوان «شکاف عمیق» در نظر گرفت. 
درخصوص هماهنگی آمریکا و اسرائیل در مسئله ایران، مستندات متعددی وجود دارد که در این‌جا فقط به 2 مورد که مربوط به روزهای اخیر است، اشاره می‌کنیم:
روز گذشته «بتسالل یوئل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با خبرگزاری صهیونیستی «JNS» گفت: «نابودی کامل برنامه هسته‌ای ایران هم خواسته ترامپ و هم خواسته اسرائیل است.» 
پیش از آن، ترامپ در مصاحبه‌ با شبکه NBC گفته بود:«هدف از مذاکره با ایران برچیدن کامل برنامه هسته‌ای است.» 
8 اردیبهشت سال جاری، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در مطلبی نوشت: «یک مقام اسرائیل گفت: واشنگتن و تل‌آویو از نزدیک و آشکارا درباره برنامه هسته‌ای ایران در تماس هستند و گفت‌وگوهای آن‌ها ادامه دارد ما با آمریکایی‌ها در حال گفت‌وگو هستیم و این گفت‌وگو یک‌طرفه نیست. ما همچنان مواضع خود را بیان می‌کنیم. گفت‌وگوی ادامه‌داری در بسیاری از سطوح انجام می‌شود. روابط خوب و صمیمانه‌ای در این خصوص میان اسرائیل و آمریکا وجود دارد.» 
تفاوت‌های تاکتیکی آمریکا و اسرائیل نباید موجب سوءتفاهم درباره ماهیت روابط آن‌ها در قبال ایران شود. آنچه مشخص است، نوعی تقسیم کار میان آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحقق اهداف راهبردی‌شان علیه ایران است. در واقع، اختلاف در تاکتیک‌ها، نه‌تنها تهدیدی برای همکاری‌شان نیست، بلکه مکملی برای پوشش جامع‌تری از حوزه‌های مقابله با ایران به شمار می‌رود.
رژیم صهیونیستی در مواجهه با ایران عمدتا در پی اقداماتی از قبیل ترور، خرابکاری و عملیات‌های سیاه است ولی دولت آمریکا رویکرد چندلایه‌تری دارد و به عنوان نمونه، تحریم و مذاکره را همزمان در پیش می‌گیرد، نشان به آن نشان که در هفته‌های اخیر و دقیقا چند روز قبل از مذاکرات غیرمستقیم با ایران، واشنگتن چندین بسته تحریمی جدید را علیه ایران اعمال کرده است.
سطح همکاری‌های اطلاعاتی و عملیاتی میان آمریکا و اسرائیل در رابطه با ایران نیز یکی از مصادیق این هماهنگی است. به عنوان نمونه، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم اسرائیل در رصد فعالیت‌های هسته‌ای و نظامی ایران همکاری بسیار نزدیکی دارند. 
علاوه‌بر این، جلسات منظم میان مقامات امنیتی و نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل برای هماهنگی سیاست‌ها در برابر ایران، حتی در زمان اختلافات سیاسی، همچنان در سطوح بالا برقرار بوده است.
همچنین پشتیبانی نظامی و انتقال فناوری‌های پیشرفته نظامی آمریکا به اسرائیل نیز بخشی از استراتژی مقابله با تهدیدات ایران است.
اسرائیل در طول دو دهه گذشته، با ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، انجام حملات سایبری و خرابکاری در تأسیسات نظامی و هسته‌ای، نشان داده است که نقش «پلیس بد» را در پروژه مشترک آمریکا و اسرائیل ایفا می‌کند. در مقابل، آمریکا با ژست مذاکره و استفاده از ابزار تحریم و فشار اقتصادی، همان اهداف رژیم صهیونیستی را دنبال کرده ولی با چهره‌ای فریبنده‌تر. دولت‌هایی چون اوباما و بایدن، در ظاهر به‌دنبال اجرا و بازگشت به برجام بودند، اما عملاً با حفظ ساختار تحریم‌ها و حمایت بی‌قید و شرط از جنایات صهیونیست‌ها، چهره واقعی خود را آشکار کردند. به عنوان نمونه، ترور دانشمندان هسته‌ای ایران در دوره اوباما به وقوع پیوست. مستندات منتشر شده از حمایت ویژه دولت اوباما از رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران حکایت داشت.
همکاری میان سرویس‌های امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به‌حدی نزدیک بوده است که بسیاری از عملیات‌های تروریستی به صورت مشترک طراحی و اجرا می‌شوند؛ از جمله: اجرای عملیات مشترک خرابکاری در سایت‌های هسته‌ای ایران مانند نطنز و فردو، ترور ناجوانمردانه دانشمند شهید محسن فخری‌زاده با هماهنگی مستقیم موساد و سیا و همکاری در ایجاد و هدایت گروه‌های ضدایرانی در خارج کشور و بهره‌گیری از جنگ رسانه‌ای و سایبری.
آمریکا و رژیم صهیونیستی که یکی از شاخه‌های در اختیار آمریکاست و بدیهی است که نمی‌توانند در پروژه ایران‌ستیزی کاملاً هماهنگ و هم‌راستا نباشند. هر دو به‌خوبی می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر منطق مقاومت و مردم‌سالاری دینی، تهدیدی جدی برای نظم آمریکامحور و موجودیت رژیم جعلی اسرائیل است.
در سال‌های اخیر، دستگاه تبلیغاتی غرب تلاش کرده است تا اختلافات ظاهری میان آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ایران را بزرگنمایی کند و چنین وانمود نماید که گویی آمریکا به‌دنبال تعامل و مذاکره با ایران است، در حالی‌که اسرائیل طرفدار اقدام نظامی است. این دروغ بزرگ، تنها پرده‌ای است بر هماهنگی راهبردی این دو دشمن ملت ایران.
در مجموع، آنچه به‌عنوان اختلاف میان آمریکا و اسرائیل در قبال ایران مطرح می‌شود، بیشتر به تفاوت در روش‌ها و ابزارها مربوط است تا تفاوت در اهداف. هدف نهائی هر دو کشور حفظ موازنه قوا به ضرر ایران، جلوگیری از قدرت‌گیری بیشتر جمهوری اسلامی در منطقه و ممانعت از دستیابی آن به دستاوردهای هسته‌ای و نظامی است. این هماهنگی استراتژیک، حتی در بستر تغییرات سیاسی داخلی در واشنگتن یا تل‌آویو، همچنان پابرجاست و نشان می‌دهد که تعامل آمریکا و اسرائیل در موضوع ایران، نه حاصل توافقات لحظه‌ای، بلکه بخشی از یک چارچوب امنیتی گسترده و بلندمدت است.
بررسی دقیق رفتارهای راهبردی آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که هرگونه تصور درباره تضاد منافع میان این دو در قبال ایران، ناشی از ساده‌انگاری سیاسی یا القائات جریان تحریف است. آنچه از دل اسناد، عملکردها و هماهنگی‌های میدانی و اطلاعاتی بیرون می‌آید، تصویر واضحی از اتحاد استراتژیک نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران است. پروژه مهار ایران، از مذاکرات برجام تا ترور دانشمندان هسته‌ای، همگی دو روی یک سکه‌اند.
امروز بیش از هر زمان، باید به این واقعیت توجه داشت که هرگونه امید بستن به چرخش سیاست آمریکا، یا دل‌خوشی به اصطکاک‌های ادعایی میان واشنگتن و تل‌آویو، خطای راهبردی است. دشمن، اگرچه با دو چهره ظاهر می‌شود، اما یک دل و یک نیت دارد و آن چیزی نیست جز مهار «ایرانِ مقتدر و انقلابی»
در این میان انتظار آن است که دستگاه رسانه‌ای دولت، با هوشیاری و هوشمندی بیشتری عمل کرده و پازل عملیات روانی دشمن را تکمیل نکند. دشمن با نمایش «پلیس خوب-پلیس بد» در پی ایجاد ایجاد اختلال محاسباتی در طرف ایرانی است. در این میان، دستگاه رسانه‌ای دولت نباید آب به آسیاب دشمن بریزد. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

جزئیات مرگ 7 قربانی در یک چاه

همایش تقدیر از دانش‌آموزان برتر وقبول شدگان دانشگاه فرهنگیان در منطقه پاپی

آغاز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

پرونده پروژه‌های سدسازی لرستان روی میز وزیر نیرو

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

مخاطرات ابلاغ وارداتی

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

پرسپولیس پاسخ سکوتش را گرفت!

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

دادگستری: فوت 8 نفر در چاه کوهنانی کذب است/ واقعیت ماجرا چیست؟

پرسپولیس در برابر توهین به بیرانوند سکوت کرد؛ پاسخش را هم گرفت!

نقشه نجات به فاجعه تبدیل شد؛ ماجرای عجیب مرگ 7 نفر در دل چاهی در کوهدشت

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

علت جان‌باختن 7 نفر در حادثه چاه کوهدشت اعلام شد

دستگیری متخلفان زیست محیطی در سفیدکوه خرم آباد

تصادف در افرینه لرستان 2 فوتی و زخمی بر جا گذاشت

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

خرم‌آباد، یکی از کانون‌های مهم تمدنی ایران