ندای لرستان

آخرين مطالب

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت:

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد سیاسی

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز سه‌شنبه 16 اردیبهشت ماه برگزار شد، گفت: امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد.

به گزارش «ایثار»، محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در اولین نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، گفت: هر دولتی با هر رویکردی، جهت اطلاع رسانی خود مبنایی را در نظر گرفته و بر همان اساس عمل می‌کند، در دولت چهاردهم نیز خط‌مشی مشخص شده که ما نباید از آن تخطی کنیم. شخص رییس‌جمهور همواره بر اتحاد تاکید داشته و اساس محور خدمات ایشان بر همدلی است.
وی افزود: ما در شبهه و شایعه باید سریع وارد عمل شده و جواب دهیم، اما منش ما در مقابل جریانات و رفتار رسانه‌ای مسلما متفاوت است و این یکی از مهمترین محورهای حرکت در مسیر وفاق و همدلی است که مورد تاکید دکتر پزشکیان است.
گلزاری اضافه کرد: نکته بعدی درست و خوب شنیدن است و باید اجازه داد تا منتقد حرفش را بزند. ما وقتی در مقام اطلاع رسانی رسمی قرار می‌گیریم فکر می‌کنیم نقش تبلیغی داریم اما در کنار آن باید خصلت خوب شنیدن را هم در نظر گرفت و به آن عمل کرد، زیرا جزو هویت این دولت است.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه تداوم این رویکرد و منش به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد، تاکید کرد: خوشبختانه خوب شنیدن از خصوصیات مهندس اوحدی است و من معتقدم در بنیاد شهید و آموزش و پرورش که جایگاه خاصی دارند، برخی مسائل نباید چندان مورد اطلاع عمومی قرار گیرد، زیرا در مقابل سختی‌هایی که متحمل می‌شوند، ترسیم خدمت به این اقشار محترم، اقدامات چشمگیری نیست.
وی افزود: تمام این اتفاقات در کلان پروژه کل نظام، در حقیقت امید آفرینی و ایجاد نشاط است که امروز بسیار نیازمند آن هستیم تا سرمایه اجتماعی آسیب‌دیده را ترمیم کرده و به جایی برسیم که مردم و مخاطب ما به امید برسند و تفاوت را حس کنند.
گلزاری ادامه داد: مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد تبیین و اطلاع رسانی به مردم در خصوص خدمات تاکید دارند، شبکه ارتباطی گسترده‌ای در سراسر کشور برای ارسال پیام و خدمت وجود دارد که بابد فعال شود و اگر بتوانیم در کنار شما و سایر دستگاه‌ها دست در دست هم دهیم و اقدام کنیم موفق خواهیم بود. 
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در پایان گفت: امیدوارم این جلسات به صورت ماهیانه برگزار و ما در کنار روایت‌ها بتوانیم خدمتی به نظام اجرایی کشور کرده و شبکه اطلاع رسانی را به سامان رسانده و به دیگر دستگاه‌ها متصل کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

اثر شلیک ساده‌سازان به مذاکرات

احتمال تکرار خاطره تلخ؛ بازگشت نفت 50 دلاری؟

خط مذاکره باز است

افتتاح آبکش آهنین

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

رئیس انجمن‌های صنفی کارگران: اتباع در ایران کارفرما شده‌اند

وزارت راه و شهرسازی: کمیسیون مسکن و عمران حذف نشده است

آیا اپراتورها بی‌سر و صدا تعرفه اینترنت را بالا برده‌اند؟

گلزنی آقای گل پرسپولیس به خیبر خرم آباد +فیلم

دیدار دوباره در تختی خرم‌آباد پس از 39 سال

عزم جدی برای تعیین تکلیف پروژه «برج‌های دوقلو»

گل 3 امتیازی آل‌کثیر به نماینده خرم آباد/ اولین گل عیسی در شهرقدس رویید +فیلم و عکس

آئین بزرگداشت مقام معلم در خرم‌آباد برگزار شد

تقویت همکاری های دو جانبه؛ کیش کانون توجه سرمایه گذاران پاکستانی

جلسه شورای اداری شهرستان ازنا

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود

کنایه‌های عراقچی به ترامپ

قالیباف قربانی انتقام تندروها می شود؟

چشم‏‌های سـوخته کارگران بندر

تغییر خط مقدم از غزه به صنعا

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

تورم ترکیه در پایین‌ترین سطح سه سال اخیر قرار گرفت

صنعت برق چرا درگیر بحران است؟

تشدید بحران مسکن با تراکم فروشی؛ کلانشهرها جایی برای نفس کشیدن ندارند

شیب سبک کاهش قیمت سکه و طلا ادامه پیدا کرد؛ دلار 82 هزار تومان

جوانگرایی از سیاست‌های اصلی این وزارتخانه است

شکارچیان بزکوهی سفیدکوه در دام محیط بانان خرم آباد

ناشران لرستانی 350 عنوان کتاب منتشر کردند ؛ رشد 115 درصد کتاب های کودک و نوجوان

پیام فرماندار کوهدشت به مناسبت سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی

مسیر توسعه استان از دل همدلی، مشارکت و پرهیز از حاشیه‌ها می‌گذرد

انقلاب خورشیدی؟

عضو شورای شهر: از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود

قیمت عمده فروشی انواع میوه و صیفی اعلام شد

نخستین گواهی سپرده خودرو به زودی در بورس رونمایی می‌شود

رشد قابل توجه 37 درصدی تقاضای مصرف برق در کشور

پروژه برج‌های دوقلو امسال فعال می‌شود

سمفونی فلک‌الافلاک در روز ملی لرستان اجرا می شود

8 هزار خدمت درمانی رایگان در لرستان انجام می شود

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

برداشت از خودپرداز هم پولی شد!

هشدار وزیر ارتباطات از شکل‌گیری بازار زیرزمینی رمزارزها

پشت پرده انتقاد مقامات روسی از هندوانه‌های ایرانی چه بود؟

بازسازی جاده قدیم پلدختر خرم‌آباد در چهار قطعه

پوستر نوستالژی خیبر برای بازی پرسپولیس؛ تقابل دوباره بعد از 39 سال در خرم آباد

آیا لرستان از سایه مدارس کانکسی خارج می‌شود؟‌

تحول در آموزش و پرورش لرستان با تأکید بر سه رویکرد تکریم معلم و عدالت آموزشی و مشارکت مردمی

سرمقاله سازندگی/ اتهام‌زنی به ایران

وقتی نزدیکان ترامپ، زیرپای مشاور جنگ‌طلب او را خالی کردند