برداشت گندم در بیش از 100 مزارع لرستان
گفتگو
بزرگنمايي:
ندای لرستان - ب - شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: فرایند برداشت گندم از مزارع شهرستان پلدختر، از جنوبیترین منطقه استان که هم مرز با استان خوزستان است در قالب اکیپ تخصصی برآورد واقعی عملکرد غلات دیم و آبی شروع شد.
وی افزود:در این فرایند که از صبح امروز چهاردهم اردیبهشت ماه تا پاسی از شب ادامه داشت، نمونه برداری طبق آخرین دستورالعملهای تخصصی برداشت از جمله سیستم RS, پایش ماهوارهای، نمونه گیری تصادفی به روش کادر اندازی، سیستم پایش گام، شاخص بهره وری از بارش، SPI و SPEI و روش برداشت با کمباین در بیش از 100 مزرعه انجام گردید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
شاهرخی اظهار کرد: این فرایند با حضور میر، کارشناسان ستاد صندوق بیمه بانک کشاورزی استان، مسئول تولیدات گیاهی شهرستان پلدختر و رئیس مرکز پاعلم صورت گرفت.
وی بیان کرد: نتایج نهایی حاصل از دادههای استخراج شده از روشهای فوق پس از آنالیز و تحلیل نهایی در آینده اعلام خواهد شد.
-
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۷:۲۷
-
۴ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024521/