ندای لرستان

آخرين مطالب

یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شد سیاسی

یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مهر / وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شده است، گفت: ارائه اطلاعات نادرست به دولت درباره درآمد، محرومیت از همه یارانه‌ها را در پی خواهد داشت.
احمد میدری پس از حضور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی درباره قطع یارانه برخی از دهک‌ها، در جمع خبرنگاران گفت: در دولت چهاردهم تنها یارانه 750 هزار نفر قطع شده است که از این تعداد، 150 هزار نفر مقیم خارج از کشور بودند و مابقی نیز طبق شاخص‌های اقتصادی در دهک‌های بالای درآمدی قرار داشته‌اند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: البته دولت، لایحه‌ای دو فوریتی به مجلس ارائه داده تا شیوه اجرای این تصمیم شفاف‌سازی شود.
وی با بیان اینکه افرادی که یارانه آنها قطع شده، می‌توانند اعتراض کرده و درآمد ماهانه خود را اعلام کنند، تصریح کرد: پس از بررسی‌ها اگر مشخص شد که افراد اطلاعات درستی ارائه کرده‌اند و زیر سقف تعیین‌شده درآمد دارند، یارانه آن‌ها بازگردانده خواهد شد. اما اگر اطلاعات غلط داده باشند، پیشنهاد ما این است که دیگر مشمول هیچ نوع یارانه‌ای از جمله دریافت وام یا زمین یارانه‌ای نشوند. چرا که در همه کشورها، ارائه اطلاعات نادرست به دولت مجازات سنگینی دارد و ما نیز باید با این پدیده برخورد جدی داشته باشیم.
اغلب سوالات نمایندگان از وزیر کار پس گرفته شد
همچنین سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره حضور احمد میدری در نشست امروز این کمیسیون گفت: در این نشست قرار بود 10 سوال توسط 10 نماینده از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شود که سه نماینده در نشست کمیسیون حاضر نشدند، 6 نماینده به دلیل برگزاری جلسات کارشناسی با میدری و دریافت توضیحات قانع کننده از طرح سوال خود انصراف دادند.
این نماینده مجلس اضافه کرد: همچنین یک سوال توسط منصور علیمردانی نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مورد وضعیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی حوزه انتخابیه‌اش مطرح شد که پس از پاسخ وزیر، نماینده سوال کننده قانع نشد و سوال برای بررسی به هیأت رئیسه ارسال شد.
حادثه بندر شهید رجایی اقدام تروریستی یا خرابکاری نبود
وی درباره گزارش حادثه انفجار بندر شهید رجایی توسط سید محمدجمالیان نماینده اراک در مجلس، افزود: جمالیان که با دستور رئیس مجلس به محل حادثه اعزام شده بود از همکاری بسیار مطلوب دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی در مدیریت بحران و خدمات بهداشتی و درمانی ارائه‌شده به مصدومان، گزارش دقیقی ارائه و از اقدامات پزشکی قانونی نیز تقدیر کرد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ادامه داد: بر اساس اظهارات جمالیان، پزشکی قانونی با وجود اینکه در ابتدا صرفاً مأمور شناسایی اجساد بود با پیگیری نماینده کمیسیون و مطالبه مردم، اقدام به مستندسازی دقیق جراحات و وضعیت مصدومان کرد تا زمینه پیگیری حقوقی و دریافت خسارت فردی آنان در آینده فراهم شود.
اسحاقی خاطرنشان کرد: طبق مستندات و شواهد میدانی بررسی‌شده توسط جمالیان، حادثه بندر شهید رجایی ناشی از خرابکاری یا اقدام تروریستی نبوده، بلکه بر اثر قصور فردی اتفاق افتاده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023498/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟