ندای لرستان

آخرين مطالب

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟ سیاسی

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تجارت نیوز / بازار مسکن این روزها در حالی با رکود دست و پنجه نرم می‌کند که چشم‌ها به نتیجه مذاکرات دوخته شده است؛ مذاکراتی که به باور برخی کارشناسان، می‌تواند سرنوشت معاملات مسکن را رقم بزند. اما آیا توافق، به معنای کاهش قیمت‌ها خواهد بود؟ فرشید ایلاتی، کارشناس بازار مسکن در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز تاکید کرده است که صورت توافق، قیمت‌ها افزایش خواهد یافت، زیرا بازار مسکن طی سال‌های اخیر در رکود بوده و کاهش ساخت‌وساز، فشار تقاضا ایجاد کرده است.
بازار مسکن که تا همین چند ماه اخیر نشانه‌هایی از رونق دوباره را نشان می‌داد، حالا بار دیگر به یک خواب عمیق فرو رفته است. فعالان این حوزه می‌گویند بازار پیش از آغاز مذاکرات ایران و آمریکا، در آستانه یک رونق نسبی بود، اما اکنون اغلب خریداران و فروشندگان ترجیح داده‌اند دست نگه دارند و منتظر روشن‌شدن نتیجه مذاکرات بمانند.
به‌نظر می‌رسد، حجم معاملات کم شده و رکود دوباره به بازار بازگشته است؛ این در حالی است ‌که فصل جابه‌جایی‌ها نزدیک و تقاضا به طور سنتی در حال افزایش است. با این وجود، بازار مسکن به کدام سمت و سو خواهد رفت؟ اگر توافقی حاصل شود چه سرنوشتی در انتظار این بازار خواهد بود؟
شرایط بازارهای مالی و بازار مسکن هیجانی شده است
فرشید ایلاتی، کارشناس بازار مسکن، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز وضعیت بازار را این‌گونه تشریح کرد: «شرایط اقتصادی کشور تحت تاثیر مذاکرات قرار گرفته است و به نظر می‌رسد که در این برهه، باید مواضع متناقضی که طرفین اتخاذ کرده‌اند، مشخص شود.»
وی افزود: «باید منتظر نتایج مذاکرات ماند؛ همین‌طور در حال حاضر یک شرایط هیجانی در بازار مالی و همچنین تا حدودی در بازار مسکن ایجاد شده است.»
اگر توافقی صورت گیرد، بازار مسکن به سمت خروج از رکود حرکت می‌کند
این کارشناس بازار مسکن درباره شرایط کلی این بازار در صورت دستیابی به ثبات توضیح داد: «به طور کلی، اگر به ثبات اقتصادی دست یابیم، دورنمای مثبتی از اقتصاد خواهیم داشت و احتمال رشد قیمت‌ها در بازار مسکن وجود دارد که به تبع آن ممکن است بر بازار اجاره نیز تاثیر داشته باشد.»
ایلاتی درباره روند بازار در صورت حصول توافق گفت: «اگر توافقی حاصل شود، قطعا افزایش قیمت خواهیم داشت، زیرا بازار مسکن در سال‌های اخیر در رکود به سر برده و این موضوع باعث کاهش ساخت و ساز شده است. این کاهش ساخت و ساز، به افزایش قیمت‌ها منجر خواهد شد.»
وی در ادامه تاکید کرد که رکود تا حدی می‌تواند ادامه پیدا کند، با این حال، دورنمای بازار نشان می‌دهد که افزایش قیمت در بازار مسکن وجود خواهد داشت.
قیمت واقعی ملک 10 درصد کمتر از قیمت آگهی‌شده در سایت‌هاست
ایلاتی در پایان، به نحوه قیمت‌گذاری آپارتمان‌ها در سایت‌ها اشاره و اظهار کرد: «هر قیمتی که در سایت‌های آگهی ملکی درج شده است، باید 10 درصد کمتر از آن را در نظر بگیرید.»
وی افزود: «این فرمول ماست و باید در همه استان‌ها رعایت شود. بنابراین، هر قیمتی که می‌خواهیم درج کنیم، باید 10 درصد زیر قیمت اگهی‌شده باشد. این روش هم برای اجاره و هم برای فروش باید اجرا شود.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟