ندای لرستان

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان گلستان خبر داد؛

توسعه ارائه خدمات رفاهی و درمانی در مجتمع ایثار گلستان گفتگو

توسعه ارائه خدمات رفاهی و درمانی در مجتمع ایثار گلستان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل بنیادشهید وامور ایثارگران استان گلستان در نشست تخصصی با معاون فرهنگی مجموعه ایثار کشور و اعضای شورای معاونین بنیاد گلستان، گفت؛ مجتمع توانبخشی ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان، با توسعه زیرساخت‌ها و افتتاح رسمی بخش‌های اقامتی، ورزشی و آب‌درمانی، گام بلندی در مسیر ارتقای سلامت جسمی و روانی جامعه ایثارگری برداشته و اکنون خدماتی گسترده به این قشر فداکار ارائه می‌کند.

به گزارش ایثار؛ دکتر جمال اسدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در نشست تخصصی پیرامون موسسه ایثار گلستان که با حضور معاون فرهنگی مجموعه ایثار کشور و اعضای شورای معاونین بنیاد گلستان برگزار شد، بر اهمیت تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع فرهنگی، ورزشی توانبخشی ایثار گلستان تاکید کرد.
وی هدف اصلی این موسسه فعالیت و ارائه خدمات به گونه‌ای است که ایثارگران به‌خصوص جانبازان به‌واسطه این خدمات از منازل خود خارج شوند و روحیه شادابی و نشاط پیدا کنند.
مدیرکل بنیاد گلستان با تشکر از زحمات هیئت مدیره و مدیرعامل موسسه فرهنگی، ورزشی و توان‌بخشی ایثار گفت: با تمام توان تلاش می کنیم شاهد رضایت جامعه معزز ایثارگری در این موسسه بوده و لبخند رضایت این عزیزان برای ما بهترین دستاورد است.
وی ادامه داد: این مجتمع به عنوان یک مرکز حیاتی برای ارائه خدمات فرهنگی، ورزشی و توانبخشی به جامعه ایثارگران استان، نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبار است.
اسدی تصریح کرد؛ با توجه به نیاز مبرم جامعه ایثارگری استان گلستان به این مرکز و نقش مهم آن در ارتقاء سطح سلامت و رفاه این عزیزان، انتظار می‌رود مسئولان و نهادهای ذیربط در راستای تامین اعتبار مورد نیاز، اقدامات لازم را به عمل آورند.
وی افزود: مجتمع توانبخشی گلستان دارای بخش‌هایی چون استخر مجهز، مرکز تخصصی آب‌درمانی، سالن‌های ورزشی و 13 اتاق اقامتی برای اسکان موقت ایثارگران و خانواده‌های آنان است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته، استفاده از خدمات استخر و آب‌درمانی در هفته به صورت رایگان در دو نوبت و با 50 درصد تخفیف در سایر ساعات برای ایثارگران فراهم شده است.
اسدی با اشاره به نقش این مجتمع در ارتقای کیفیت زندگی ایثارگران ادامه داد: ارائه خدمات سلامت، ورزش درمانی و توانبخشی به صورت متمرکز در این مجموعه، شرایطی فراهم کرده که ایثارگران استان بدون نیاز به مراجعه به مراکز دیگر، بخش مهمی از نیازهای درمانی و رفاهی خود را در محیطی امن و مناسب رفع کنند.
وی با بیان اینکه تنها برای تکمیل بخش‌ آمفی‌تئاتر، نیاز به حدود 310 میلیارد ریال اعتبار دیگر وجود دارد، گفت: با تحقق این مهم، و تامین اعتبارات لازم در بخش های دیگر، مجتمع توانبخشی ایثارگران گلستان به یکی از کامل‌ترین مراکز ارائه خدمات به ایثارگران در شمال کشور تبدیل خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید گلستان همچنین از رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی استان برای ایجاد درمانگاه تخصصی در این مرکز خبر داد و اظهار داشت: ایجاد این درمانگاه علاوه بر ارائه خدمات درمانی به ایثارگران، درآمد پایداری برای توسعه و بهبود فعالیت‌های مجتمع ایجاد خواهد کرد.
حجت‌الاسلام سیدیوسف معصومی ‌با تاکید بر اهمیت همدلی و تعامل دو سویه بنیاد شهید و موسسه ایثار، ادامه داد: اگرچه این دو نهاد از لحاظ حقوقی و اداری مستقل هستند و هرکدام وظایف و اعتبارات جداگانه‌ای دارند، اما موفقیت واقعی در گرو تعامل، همکاری و همفکری صمیمانه است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر 30 مرکز توان‌بخشی، فرهنگی، ورزشی در 30 مراکز استان‌ها فعال بوده و به فراخور امکانات و تجهیزات، به جامعه ایثارگران و جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح کشور خدمات ارائه می‌دهند.
وی تصریح کرد: این مراکز توان‌بخشی، فرهنگی و ورزشی که با عنوان مؤسسه ایثار فعالیت‌ می‌کنند، در کنار جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران به همه مردم عزیز خدمات می‌دهند.
معاون مؤسسه ایثار کشور ابراز کرد: خدمات ارائه شده در این مجموعه و مراکز به نسبت هزینه‌های بخش خصوصی بسیار پایین‌تر است.
وی ادامه داد: در این جلسه، مشکلات و موانع تکمیل کامل مؤسسه ایثار گلستان(مرکز توان‌بخشی، فرهنگی و ورزشی) موردبحث و بررسی قرار گرفت و مجموعه ایثار آمادگی کامل خود را برای تکمیل فضای ورزشی و توان‌بخشی این مجموعه اعلام کرد.
معصومی گفت: علی‌رغم اینکه مجموعه ایثار یک مؤسسه مجزا و مستقل از بنیاد شهید و امور ایثارگران بووه و شرح وظایف و اقدامات این مجموعه مجزا از بنیاد شهید است، اما در کنار بنیاد شهید و امور ایثارگران با تعامل و همکاری تلاش دارد تا خدمات باکیفیت و خوبی را به جامعه هدف ارائه دهد.
وی بیان کرد: تلاش ما این است که مجموعه‌های ایثار در مراکز استان‌ها، در کنار ارائه خدمات به درآمدزایی رسیده و بتوانند نیازها، امکانات و تجهیزات جامعه هدف خود را برای ارائه خدمات مطلوب تأمین کنند.
گفتنی است، در این جلسه از زحمات محمد قدرتی به‌عنوان مدیر مرکز توان‌بخشی، ورزشی و فرهنگی ایثار گلستان تقدیر شد و رضا کرمی، فرزند معظم شهید و از کارکنان بنیاد شهید استان گلستان به‌عنوان مدیر جدید معرفی شد.
گفتنی است، در این جلسه از زحمات محمد قدرتی به‌عنوان مدیر مرکز توان‌بخشی، ورزشی و فرهنگی ایثار گلستان تقدیر شد و رضا کرمی، فرزند معظم شهید و از کارکنان بنیاد شهید استان گلستان به‌عنوان مدیر جدید معرفی شد.

ندای لرستان


ندای لرستان


ندای لرستان


لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023210/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟