ندای لرستان

آخرين مطالب

قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران چقدر است؟ اقتصادي

قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران چقدر است؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تجارت نیوز / قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران، بسته به عوامل مختلفی، نظیر محله، متراژ، سال ساخت و... بسیار متغیر است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از آپارتمان‌های آگهی شده در این منطقه، مربوط به واحدهایی با متراژ بالای 100 متر بوده است که با ودیعه و اجاره‌های نجومی معامله می‌شوند. با این حال، به‌طور کلی، قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران چقدر است؟
قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران بسته به عوامل مختلفی، نظیر متراژ، محله و… بسیار متغیر است. منطقه 2 شهرداری تهران که مابین مرکز و غرب تهران قرار گرفته، از 14 ناحیه و 9 محله تشکیل شده است. این منطقه در محدوده مرکزی و شمالی شهر تهران قرار دارد و با مناطق یک، سه، پنج، 6 ، 9 و 10 همجوار است.
بازار



منطقه 2 شهرداری تهران از شمال با ارتفاعات البرز، از جنوب با خیابان آزادی، از شرق با بزرگراه شهید چمران و میدان توحید و از غرب با بزرگراه اشرفی اصفهانی و بزرگراه محمد علی جناح همسایه است. با این حال با چه بودجه‌ای می‌توان در این منطقه خانه رهن و اجاره کرد؟
قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران
بررسی آگهی‌های فروش مسکن در منطقه 2 شهرداری تهران نشان می‌دهد که قیمت رهن و اجاره خانه در این منطقه، نسبت به بسیاری از مناطق دیگر تهران بالاتر است. همچنین اکثر واحدهای آگهی شده در منطقه 2 با متراژ بالا عرضه و آگهی شده‌اند.
برای نمونه، یک آپارتمان 85 متری دو خوابه، با سال ساخت 1384 مربوط به منطقه سعادت‌آباد و در خیابان علامه شمالی، با ودیعه 300 میلیون تومانی و اجاره ماهانه 43 میلیون تومانی آگهی شده است.
در آگهی دیگری، یک آپارتمان 50 متری یک خوابه، ساخت سال 1395 واقع در منطقه توحید، با 400 میلیون تومان ودیعه و 15 میلیون تومان اجاره ماهانه معامله می‌شود.
همچنین در یک آگهی دیگر، یک آپارتمان 68 متری یک خوابه، با سال ساخت 1394 در محله دریا و در نزدیکی بلوار دریا، با ودیعه 500 میلیون تومانی و اجاره ماهانه 25 میلیون تومانی به آگهی گذاشته شده است.
در یک آگهی منتشر شده دیگر، یک آپارتمان 71 متری یک خوابه، ساخت سال 1401 مربوط به محله سعادت آباد، با یک میلیارد و 500 میلیون تومان ودیعه، به‌عنوان رهن کامل عرضه شده است.
قیمت رهن و اجاره واحدهای بزرگ‌متراژ در منطقه 2 تهران
آپارتمان‌های بالای 100 متر در منطقه 2 شهرداری تهران، نسبت به واحدهای کوجک‌متراژ بیشتر به چشم می‌خورند؛ این واحدها اغلب با ودیعه‌های میلیاردی و اجاره ماهانه چند ده میلیونی عرضه شده‌اند که از متوسط قیمت رهن و اجاره در تهران بسیار بالاترند. در این بین همچنین واحدهای بزرگ با سال ساخت قدیمی، ارزان‌تر از رنج منطقه هستند.
برای مثال، یک آپارتمان 110 متری دو خوابه، ساخت سال 1383 مربوط به محله تهران ویلا و در نزدیکی خیابان کابلی، با 700 میلیون تومان ودیعه و 22 میلیون تومان اجاره ماهانه آگهی شده است.
در یک آگهی دیگری، یک‌ آپارتمان 130 متری سه خوابه، با سال ساخت 1375 واقع در منطقه مرزداران، با ودیعه یک میلیارد تومانی و اجاره ماهانه 22 میلیون تومانی معامله می‌شود.
در یک آگهی منتشر شده دیگر، یک آپارتمان 160 متری سه خوابه،‌ ساخت سال 1390 مربوط به منطقه شهرک غرب و در نزدیکی خیابان شفق، با ودیعه یک میلیارد و 500 میلیون تومانی و اجاره ماهانه 45 میلیون تومانی به اجاره گذاشته شده است.
قیمت رهن کامل در منطقه 2 تهران
یک آپارتمان 133 متری سه خوابه، ساخت سال 1392 واقع در محله سپهر و در محدوده بلوار دادمان، با دو میلیارد و 500 میلیون تومان ودیعه، با رهن کامل می‌توان اجاره کرد.
در آگهی دیگری، یک‌ آپارتمان 170 متری سه خوابه، با سال ساخت 1398 مربوط به محله سعادت آباد و در نزدیکی میدان تهرانی مقدم، با ودیعه 6 میلیارد تومانی به عنوان رهن کامل به اجاره گذاشته شده است.
همچنین، در آگهی دیگری، یک آپارتمان سه خوابه 240 متری،‌ ساخت سال 1388 واقع در شهرک غرب را می‌توان با ودیعه 16 میلیارد تومانی، به عنوان رهن کامل اجاره کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023088/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

تدوین برنامه 5 ساله برای کاهش بیکاری در لرستان

رئیس سازمان محیط‌زیست: با پدیده تغییر اقلیم در کشور مواجه هستیم

رویکرد برنامه‌محور برای کاهش بیکاری در لرستان

لرستان، در دهمین روز آلودگی

استاندار لرستان: شایستگان در رأس مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند

توسعه لرستان با تکمیل 107پروژه پیشران شتاب می‌گیرد

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

هزار لبخند در دستان یک زوج؛ قصه‌ای بی‌پایان از مهربانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد