ندای لرستان

آخرين مطالب

طلافروشان اجازه فروش طلای قسطی دارند؟ گفتگو

طلافروشان اجازه فروش طلای قسطی دارند؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - اقتصاد آنلاین / رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران بیان کرد: مشاهده شده که گاهی طلای قسطی که طلافروشان می‌فروشند با 50 درصد تفاوت و افزایش قیمت نسبت به روش معمول است که این موارد حتماً باید کنترل شود.
در شرایطی که قیمت طلا نسبت به سال گذشته جهش چند میلیون تومانی داشته، برخی طلافروشان اقدام به فروش طلا به صورت اقساطی کرده‌اند. در این بین تعدادی از طلافروشان تابلو و دست نوشته‌ای نصب کرده‌اند و خبر از فروش قسطی طلا می‌دهند، یکی از این واحد‌ها هم تاکید دارد که طلای قسطی را بدون نیاز به چک و سفته می‌فروشد. اما شرایط خرید طلا به صورت قسطی به چه صورت است و اصلا طلافروشان اجازه این کار را دارند؟
شرایط خرید طلا از یک طلافروشی که تبلیغات گسترده‌ای در مورد فروش قسطی طلا دارد به این صورت است که باید یک سوم مبلغ طلای خریداری شده به صورت نقد پرداخت شود و مابقی به علاوه کارمزد، طی 5 تا 6 قسط به صورت ماهانه به انتخاب مشتری پرداخت شود. همچنین طلای خریداری شده باید در این واحد طلافروشی برای ضمانت باقی بماند. چنانچه مشتری نیاز به طلای خریداری شده خود داشته باشد باید به اندازه فاکتور، طلای قدیمی به عنوان ضمانت تحویل بدهد.
بازار
کیومرث امیریان، رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در این زمینه به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: طلای قسطی نداریم و تعداد محدودی که در حال انجام این کار هستند حتماً باید از اتحادیه مربوطه مجوز بگیرند و مشخص شود که طلا را با چه درصدی می‌خواهند بفروشند. سایر صنوف هم برای فروش فوق‌العاده از اتاق اصناف یا اتحادیه مربوط مجوز فروش فوق العاده دریافت می‌کنند.
به گفته امیریان، مشاهده شده که گاهی طلای قسطی که طلافروشان می‌فروشند با 50 درصد تفاوت و افزایش قیمت نسبت به روش معمول است که این موارد حتماً باید کنترل شود.
امیریان گفت: برخی از طلافروشان هم طلا را با 10 درصد سود می‌فروشند که بیشتر از روند معمول بازار است. اگر سود آنها شفاف نباشد و داخل فاکتور نوشته نشود، مصداق گران‌فروشی است و می‌توان آنها را جریمه کرد، چرا که قیمت طلا براساس نرخ روز و ساعت مشخص است. اگر طلا به قیمتی بیشتر از نرخ مشخص به مشتری داده شود، حتماً جریمه سنگینی به دنبال خواهد داشت.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران با بیان این که مردم باید این موارد را اطلاع بدهند، تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف از سوی طلافروشان می‌توانند با اتحادیه طلا و یا سامانه 124 اتاق اصناف تماس بگیرند و اطلاع بدهند که طلا را گرانتر خریداری کرده‌اند و یا شرایط قسطی که طلا را خریداری کرده‌اند به چه صورت بوده است.
امیریان درخصوص سود متعارف برای فروش طلای قسطی نیز گفت: باید براساس عرف بانکی و یا قیمت طلایی که به معادل می‌رسد، محاسبه شود.
امیریان گفت: به طورکلی برخی شرکت‌ها با بانک‌ها قرارداد دارند و مشتریان خود را به بانک معرفی می‌کنند تا به آنها تسهیلات و وام بدهند و سپس آنها کالایی را که می‌خواهند خریداری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1022597/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

تدوین برنامه 5 ساله برای کاهش بیکاری در لرستان

رئیس سازمان محیط‌زیست: با پدیده تغییر اقلیم در کشور مواجه هستیم

رویکرد برنامه‌محور برای کاهش بیکاری در لرستان

لرستان، در دهمین روز آلودگی

استاندار لرستان: شایستگان در رأس مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند

توسعه لرستان با تکمیل 107پروژه پیشران شتاب می‌گیرد

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

هزار لبخند در دستان یک زوج؛ قصه‌ای بی‌پایان از مهربانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد