مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران خبر داد؛
جانمایی المانهای ایثار و شهادت در شهرستانهای مازندران؛ دستاورد دومین کنگره
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران از برنامه برای جانمایی و نامگذاری المان و نمادی از ایثار و شهادت با نگاه بومی و منطقهای تا پایان 1404 به عنوان دستاورد دومین کنگره شهدای استان در شهرستانها خبر داد.
به گزارش «ایثار»، سعید کهن سال در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که باحضور اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همراه بود، ضمن گرامیداشت یاد شهدا و شهادت سیدحسن نصرالله از شهدای محور مقاومت، اظهار کرد: اگر مشارکت و همراهی همه را داشته باشیم بهدلیل ظرفیتهای بالای استان قطعا مشکلات جامعه ایثارگری در بخش قوانین معطلمانده برطرف خواهد شد.
وی با تاکید بر وجود نگاه به مقام و منزلت جامعه ایثارگری، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت بهصورت کار در قرارگاه فرهنگی در مازندران در حال ترویج است است.
کهن سال با اشاره به مصوبهای در سال 1399 در راستای جذب فرزندان شاهد و ایثارگر در دستگاههای اجرایی در قالب بند ج ماده 87 خاطرنشان کرد: پیرو اجرای این مصوبه 284 نفر در سال قبل و 286 نفر امسال جذب دستگاههای اجرایی شدند.
وی از تامین اعتبار در زمینه تهیه سرور مرکزی خبر داد و گفت: در مازندران 20هزار قطعه از آثار جدید از شهدا آماده است تا در این سرور گنجاده و معرض نمایش قرار بگیرد.
کهنسال با اعلام اینکه 18درصد از کار ساماندهی مزار شهدا باقی ماند، عنوان کرد: مقرر شد که طی اقدام بسیجی و انقلابی و دستور استاندار مازندران اعتبارات از محل ارزش افزوده شهرداریها و بخشی امورکل روستایی محقق شود تا در سال 1404 پایان ساماندهی را داشته باشیم.
وی عنوان کرد: المان و نمادی از ایثار و شهادت با نگاه بومی و منطقهای تا پایان 1404 بهعنوان دستاورد کنگره در هر شهرستان جانمایی و نامگذاری خواهد شد، تاکنون 20 معابر و کوچه به اسم شهید و در جمع حدود 120 کوچه و معبر نامگذاری شد.
کهن سال با بیان اینکه پیشمصوبههای شورای ترویج را در 10 بند آماده کردم، گفت: تاکید بر حل مسائل کوتاه مدت تاکید آقای اوحدی است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/981864/