ندای لرستان

آخرين مطالب

امام جمعه اهل سنت کیش: با تحقق وعده الهی، شاهد محو اسرائیل خواهیم بود. منطقه آزاد کیش

امام جمعه اهل سنت کیش: با تحقق وعده الهی، شاهد محو اسرائیل خواهیم بود.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - شیخ یعقوب شمس گفت: مسیر نورانی جبهه مقاومت در مبارزه با استکبار جهانی با شهادت رهبران شجاع و دلیر در راه آزادی بیت المقدس دچار خلا نمی شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سومین مراسم از ویژه برنامه های گرامیداشت شهادت رهبر مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر همراه با حضور رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم دوشنبه شب 9 مهر در مسجد نور اهل سنت برگزار شد.
شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش در این مراسم با تبریک و تسلیت شهید سرافراز و رهبرجبهه مقاومت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان گفت: این شهید سرافراز با شجاعت و عقلانیت در عمر با عزت خود در سنگر خدمت به اسلام و ملت های ستمدیده با رژیم جعلی جنایتکار مبارزه کرد و در این راه شهید شد. بی گمان خون این شهید بزرگوار انگیزه بیشتری به جریان مقاومت می دهد.
وی با تشریح نقش و جایگاه حسن نصرالله به عنوان محبوبترین شخصیت در جهان عرب و خاورمیانه اظهار داشت: حزب‌الله در دوران دبیرکلی این شهید بزرگوار‌ به قدرتی منطقه‌ای تبدیل شد. آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000میلادی از اشغال رژیم صهیونیستی، آزادی اسیران لبنانی و بازپس‌گیری پیکر شهدای مقاومت از دست اسرائیل در سال 2004میلادی و پیروزی در جنگ 33 روزه در زمان رهبری شهید سید حسن نصرالله روی داد. به همین جهت نیز او را سید مقاومت نامیده‌اند.
امام جمعه اهل سنت کیش با بیان این که رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از شکست مفتضحانه عملیات طوفان الاقصی و کشتار کور زنان، کودکان و افراد بی گناه و عیان شدن خوی وحشیگری خود برای جهانیان اینک به ترور رهبران و سرداران جبهه مقاومت روی آورده است؛ افزود: رژیم اشغالگر قدس می پندارد که با ریختن خون پاک مجاهدان جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین، نور الهی را خاموش و بقای خود را تثبیت می کند؛ غافل از این که در طول تاریخ خون سرخ شهیدان و مقربان الهی موجب ثبات و پایداری جریان حق شده است.
وی با اشاره به اقدامات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن رهبران و به خاک و خون کشیدن مردم مظلوم فلسطین و لبنان در طول تاریخ شکل گیری این رژیم جعلی، تاکید کرد: مبارزه ادامه خواهد داشت و روزی فراخواهد رسید که مجاهدان پیروز خواهند شد و با تحقق وعده الهی، شاهد محو اسرائیل خواهیم بود.
همچنین مهدی عزیزی کارشناس و تحلیل گر بین الملل و غرب آسیا و مدیر تحقیقات استراتژیک نگاه نو در این مراسم با بیان این که اسرائیل در زمان به شهادت رساندن سید عباس موسوی دبیرکل پیشین حزب الله اعلام کرد که کار حزب الله تمام شد؛ افزود: این در حالی بود که حزب الله در آن مقطع زمانی به تکامل و انسجام سیاسی در سطح نظامی، فرماندهان ، تربیت کادر جدید کارآزموده، مومن و اعتقادی رسیده بود اما در سطح یک تکامل و پختگی کامل قرار نداشت و حال پس از گذشت 32 سال وضعیت کنونی حزب الله با گذشته قبال قیاس نیست.
عزیزی تاکید کرد: سیاست رژیم اشغالگر قدس پس از به شهادت رساندن سید حسن نصرالله، ایجاد فضای یاس و نامیدی و ترور حرکت مقاومت با کمک ماشین رسانه ای خود و سرپوش گذاشتن بر اعتراضات داخلی اسرائیل علیه نتانیاهو و سیاستمدارن دولت با کمک سربازان پیاده نظام رسانه ای در شبکه های اجتماعی، تلویزیونی، ماهواره ای و روزنامه ها است.
وی ادامه داد: فقدان رهبران مقاومت، خسارتی غیرقابل جبران است اما حرکت جهاد متوقف نمی شود و رهبران جدید خواهند آمد و مبارزه تا پیروزی ادامه خواهد داشت.
گفتنی است ویژه برنامه های گرامیداشت شهادت رهبر مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر امشب 10 مهر بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امیر المومنین(ع) و چهارشنبه 11 مهر ساعت 19 و 30 دقیقه در مصلی کیش برگزار می شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/981856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

2 سانحه رانندگی در جاده اراک به ازنا هشت مصدوم برجای گذاشت

در ازای چند میلیارد دلار ترامپ به عربستان خواهد رفت؟

شاهرخی:مایحتاج شب عید مردم با قیمت مناسب تامین شود

آقای رییس‌جمهور! ساعت رسمی کشور را 2 ساعت جلو بکشید

مردم عراق اجازه نمی‏‌دهند دولت‌‏شان علیه منافع ایران اقدام کند

سخنران تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

عکسی که ماجرای مرگ مارادونا را بار دیگر شعله‌ور ساخت

چگونه ورق به نفع پوتین برگشت؟

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

بی‌آبی ده محسن خرم آباد در ماه رمضان؛ مسئولان کی پاسخگوی مردم روزه‌دار خواهند بود؟

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر 7 ساله بوکانی

پوتین میانجی می‌شود؟

چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

حرکت نو در بازی کهنه‌ هسته‌ای

افزایش دستمزد کارگران؛ بالاتر از تورم

ویترین روسی در دل اژدها

مشت ترامپ باز شد!

اندیشکده آمریکایی مطرح کرد: حذف ایران از عراق

نرخ نقدینگی 27.8 درصد شد؛ رشد 22 درصدی پایه پولی

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

امکان صفر کردن صادرات نفت ایران وجود ندارد

شرایط ثبت نام متولدین 1402 در صندوق‌های قابل معامله بورس

اولین اظهارنظر وزیر کار بعد از تعیین حداقل حقوق کارگران

اجرای 118 حکم قضایی برای تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان

شروع تست‌های نیروگاه رودبار لرستان

بازشدن دریچه های سد رودبار الیگودرز از فردا / مردم از نزدیک شدن به حاشیه سد خودداری کنند

مدال آوران و قهرمانان سپاه و بسیج لرستان مورد تقدیر قرار گرفتند

کشف 15 تن کنسانتره دامی فاقد مجوز در کوهدشت

«پایداری» در ناپایداری

تهدید در یمن، پاسخ در عمان؟

مقصر شماره‌ یک تورم کیست؟

استاد روابط بین الملل: زمان انتخاب‌ است

مذاکره در مسیر منافع ملی معنا دارد

انعکاس مبهم پزشکیان

همشهری مطرح کرد: سراب تهدیدها علیه ایران

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

سونامی در بازار طلا؛ سکه رکورد 90 میلیون تومان را زد!

یارانه دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد

سرمایه‌گذاری پربازده و تضمینی با دونگی: فرصتی که نباید از دست بدهید!

رشد قیمت خودروهای داخلی با افزایش تعرفه واردات خودرو

تعیین مالیات مودیان فاقد اظهارنامه بر اساس اظهارنامه برآوردی

رئیس کمیسیون کشاورزی: مردم نگران میوه شب عید نباشند

جبران بخشی از جاماندگی حقوق کارگران از هزینه‌های زندگی

بهترین خواننده سال 1403؛ محسن چاوشی/ نظر شما چیست؟

توقف تغییر کاربری‌های غیرمجاز در لرستان

غندی پور دومی است! اولین شکار پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شد

رضایی: سند راهبردی تحول و پیشرفت پلدختر رونمایی شد

شاهرخی: روحانیت در تقویت باور‌های دینی و اجتماعی نقش مهمی دارند

پیش‌بینی شدت بیماری کووید 19 با استفاده از روش‌های یادگیری عمیق