ندای لرستان

آخرين مطالب

مرتضوی در قم:

پوشش صندوق‌های بازنشستگی از 16 درصد در قبل از انقلاب، امروز به 80 درصد رسیده است/ عضویت یک میلیون و 800 هزار نفر در صندوق بیمه روستایی و عشایر وزارت رفاه

پوشش صندوق‌های بازنشستگی از 16 درصد در قبل از انقلاب، امروز به 80 درصد رسیده است/ عضویت یک میلیون و 800 هزار نفر در صندوق بیمه روستایی و عشایر
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس گزارش‌های آماری مجموع ایرانیانی که قبل از انقلاب تحت پوشش صندوق‌های بازنشستگی بودند کمتر از 16 درصد بود اما امروز با قاطعیت عنوان می‌کنیم که این رقم به 80 درصد رسیده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در گردهمایی سراسری مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سالن اجتماعات اداره‌کل تأمین اجتماعی استان قم اظهار داشت: یکی از مأموریت‌ها و مؤلفه‌های عدالت اجتماعی موضوع تکافل اجتماعی است که جمهوری اسلامی ایران در این حوزه گام‌های بلندی برداشته است.
وی افزود: به‌واسطه خدمات بزرگی که در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در کشور صورت گرفته، نرخ امید به زندگی به‌ شدت افزایش پیدا کرده است و ما برای تداوم این نرخ باید در حوزه تکافل اجتماعی و توسعه بیمه‌های اجتماعی تلاش کنیم.
مرتضوی یادآور شد: اکنون یک میلیون و 800 هزار نفر در کشور بیمه فعال روستایی و عشایر هستند و دولت منابع لازم را در این زمینه پیش‌بینی کرده است و کمتر کشوری را داریم که در حوزه بیمه‌های اجتماعی، بیمه‌گذار یک سوم هزینه‌های بیمه‌ای را پرداخت کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تأیید نهایی حدود 15 هزار نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: حضور این تعداد از نامزدهای انتخاباتی نشان‌دهنده وجود بسترهای لازم جهت رقابت برای سلایق مختلف اقتصادی و سیاسی است. 
وی افزود: فراهم‌بودن «امنیت مردم‌پایه» در کشور به برکت انتخابات است و مشارکت مردم در انتخابات نشان‌دهنده آن است که آنان مملکت را از آن خود می‌دانند.
مرتضوی ادامه داد: در حوزه سلامت انتخابات، شورای نگهبان و وزارت کشور با تمام توان خود پای‌ کار هستند و هیئت‌های اجرایی انتخابات نیز از اقشار مختلف مردم تشکیل شده است و سلامت انتخابات را مثل همیشه مانند حق‌الناس رعایت خواهند کرد.
وی افزود: در بحث امنیت، کشور ما مرکز امن جهان است و کمتر کشوری سراغ داریم که امنیت در آن مردم‌پایه باشد.
وزیر رفاه اجتماعی ابراز داشت: در خصوص انتخابات، مقام معظم رهبری تأکید دارند که انتخابات اقتدارآور و امنیت‌آور است و در این بین تبلیغ دشمنان برای شرکت‌نکردن در انتخابات است چون انتخابات سرنوشت مملکت را رقم می‌زند و تمام رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند که مردم ما در انتخابات شرکت نکنند.
وی با اشاره به این‌ که انتخابات امنیت‌آور است و اقتدار مملکت را تأمین می‌کند، بیان کرد: دشمنان ما تا دیروز قسم‌خورده بودند که همه گزینه‌های ما روی میز است اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم همه گزینه‌های آنان به زیر میز فرو رفت و این به برکت اقتدار و امنیت ایران است از این رو امروز رسالت همگانی بر دوش همه مردم کشور است که به امر انتخابات که نوعی امر به معروف است، اهتمام جدی داشته باشند.
26 بهمن 1402 20:22
کد خبر : 335,656
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/937346/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟