ندای لرستان

آخرين مطالب

هم‌میهن: قدر این اپوزیسیون را بدانیم سیاسی

هم‌میهن: قدر این اپوزیسیون را بدانیم
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اپوزیسیون آن هم اپوزیسیون شریف در این مملکت کم نیست. از دکتر سروش و کدیور بگیر تا مهدی کروبی. از فرهاد میثمی بگیر تا تاج‌زاده و علیرضا رجایی. آن‌ها کم اذیت نشدند اما پای ایران و ایرانی که به میان آمد با همه وجود به میدان آمدند تا به من و شما یادآوری کنند ایران ملک طلق کسی نیست.
 سید عبدالجواد موسوی-شاعر و روزنامه‌نگار| نقل مشهوری است از دوران زندان آیت‌الله منتظری (رضوان‌الله تعالی علیه) که می‌تواند تا ابد برای همه آزادگان و وطن‌پرستان حقیقی الگو و سرمشق باشد. ظاهراً در میان علمای مشهوری که در زمان پهلوی در حبس بوده‌اند آقای منتظری بیشترین زجر و شکنجه را متحمل شده.
در اوج آن همه مصیبت و شب و روزی که با داغ و درفش سپری می‌شد، گروهی از سازمان صلیب سرخ جهانی برای بازدید از زندان می‌آیند. آیت‌الله منتظری به جهت شهرت و سابقه‌ای که در مبارزه داشت برای مصاحبه انتخاب می‌شود.
دست و پای مسئولان زندان و مقامات امنیتی به لرزه می‌افتد چراکه می‌دانند کافی است این مرد ستمدیده گوشه‌ای از مصائبی را که بر او رفته است، بازگو کند تا حیثیت خاندان تمدن‌ساز پهلوی بر باد رود. اما درنهایت تعجب آقای منتظری نه‌تنها گلایه‌ای از زندان و زندانبان بر زبان نمی‌آورد بلکه از وضعیت خوب و رفاهی که برای او فراهم آورده‌اند سخن می‌گوید.
سازمانی‌ها می‌روند و رئیس زندان حضرت آیت‌الله را احضار می‌کند. علت این کار عجیب را می‌پرسد و می‌شنود که: لزومی نداشت بیگانگان متوجه شوند شماها چه بر سر من می‌آورید، هرچه هست اختلاف خانوادگی بین من و شماست.
آن‌چه نوشتم براساس حافظه تصادفی و درب و داغان این روزهای من است اما در اصل مطلب و صحت آن شکی ندارم. با نقل این خاطره هم نمی‌خواهم بگویم که همه آن‌ها که ستمی بر آن‌ها رفته است، باید مثل آقای منتظری در مقابل بیگانگان رفتار کنند. خیر. کنار گود نشستن و نسخه پیچیدن برای دیگران آسان‌ترین کارهاست و البته مضحک‌ترین. اما آن کرامت و بزرگی صرفاً محدود به‌جان تابناکی همچون حضرت آیت‌الله نبود و نیست.
همین چند روز پیش مردی که لقب فقیرترین رئیس‌جمهور دنیا را یدک می‌کشید روی در نقاب خاک کشید؛ مردی که به‌محض خلاصی از زندانی 12 ساله همه کسانی را که در اذیت و آزار او کوشیده بودند، بخشید و بقیه عمرش را به‌جای کین‌توزی و انتقام از دیگران به کار آبادانی و سربلندی کشورش مشغول شد. جای دوری نرویم. در همین سرزمین فرهاد میثمی را داریم.
زمانی که گاو گند چاله دهانی به‌نام ترامپ به‌بهانه دفاع از بندیانِ منتقدِ این سرزمین، ایران را تهدید کرد او از همان زندان برایش پیغام فرستاد که مردک دهانت را ببند که این گستاخی‌ها از حد و اندازه تو بیرون است. در همان زمان چیزی نوشتم با عنوان: «اپوزیسیون نجیب» که افراطی‌ها را خوش نیامد.
بگذریم. بیاییم نزدیک‌تر. این روزها که در جنگی تحمیلی و نابرابر با اسرائیل و آمریکا قرار گرفته‌ایم خیلی‌ها عیار حقیقی خود را به نمایش گذاشته‌اند. خیلی‌ها از همان‌ها که در مقام اپوزیسیون قرار داشتند و احیاناً به ناحق در حق‌شان جفاها صورت گرفته بود، با همه توان به میدان آمدند و از ایران و حیثیت ایرانی جانانه دفاع کردند.
این را هم توضیح بدهم که اپوزیسیون در معنای حقیقی‌اش انسان شریفی است. کسی که برای بهتر شدن کشورش و زندگی هم‌وطنانش دست به انتقاد و اعتراض می‌زند و خودش را به دردسر می‌اندازد ذاتاً انسان شریفی است. او می‌توانست مثل خیلی‌ها ساکت بماند و سری را که درد نمی‌کند دستمال نبندد یا بدتر از آن برود در سلک چاپلوسان و فرومایگان و با تعریف و تمجیدهای مهوع از وضع موجود دست‌کم دنیای خودش را آباد کند اما چنین نکرد.
با این تعریف خیلی‌ها از دایره اپوزیسیون بیرون می‌افتند. با این تعریف نه دلقکی مثل ربع پهلوی اپوزیسیون محسوب می‌شود، نه حرام‌لقمه‌هایی که این روزها صراحتاً به دفاع از صهیونیست‌ها برخاسته‌اند. اینان اپوزیسیون نیستند بلکه فرصت‌طلبند. برای منفعت بیشتر و رسیدن به جاه و مال حاضرند خلقی را بر باد دهند و کشوری را ویران کنند.
اپوزیسیون کسی است که دست‌کم برای عقایدش هزینه می‌دهد. این‌هایی که این روزها زیر علم شازده قراضه پهلوی و بوزینه‌ای چون نتانیاهو سینه می‌زنند اغلب نه‌تنها هزینه‌ای نداده‌اند بلکه از راه وطن‌فروشی به نان و نوایی رسیده‌اند.
اپوزیسیون آن هم اپوزیسیون شریف در این مملکت کم نیست. از دکتر سروش و کدیور بگیر تا مهدی کروبی. از فرهاد میثمی بگیر تا تاج‌زاده و علیرضا رجایی. آن‌ها کم اذیت نشدند اما پای ایران و ایرانی که به میان آمد با همه وجود به میدان آمدند تا به من و شما یادآوری کنند ایران ملک طلق کسی نیست.
از آن همه شاعر و نویسنده‌ای که در این سال‌ها در سایه نظام جمهوری اسلامی ایران پروار شدند و از کلبه خرابه‌ای به پنت هاوس رسیدند یک نفر، حتی یک نفر متن جانانه‌ای در دفاع از ایران و علیه پهلوی و نتانیاهو چنان‌که دکتر عبدالکریم سروش نوشت، ننوشت تا همگان بدانند در هنگامه‌ای که باد مهرگان وزیدن گرفته است، نامرد و مرد کیست.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1034313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تشییع شهدای حمله رژیم صهیونیستی در آستانه‌اشرفیه برگزار شد

وداع مردم قدرشناس با شهدای تروریستی آستانه اشرفیه در رشت

لیگ ملتها؛ برزیل صدرنشین انفرادی شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید گیلان از محل حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی در آستانه‌اشرفیه

سرباز وطن بر دستان مردم قدرشناس شهرستان ماسال تشییع شد

ماندگاری هوای گرم در لرستان

عزاداری اولین روز ماه محرم در لرستان

پایان هفته دوم لیگ ملت‌ها برای ستاره ایران

دروازه‌بان سوم لیورپول از چمپیونشیپ آمد

بالابردن جام قهرمانی توسط تیم ملی فوتسال ناشنوایان

لیگ ملت‌ها؛ آن‌ها به هیچ تیمی نه نمی‌گویند

اعلام آمادگی وزارتخانه‌های اقتصادی و بانک مرکزی برای حمایت حداکثری از بازار سرمایه

فردا بانک‌ها فعال هستند

تشییع پیکر شهید سروان «محمد جهانی‌نژاد» در فیروزآباد

خرید جدید آلومینیوم از سایپا آمد

گل‌های ایران مقابل برزیل در فینال جام جهانی فوتسال ناشنوایان

بازیکنان تیم ملی فوتسال ناشنوایان قهرمانی در جهان را به شهدای حملات رژیم صهیونیستی تقدیم کردند

پست جدید برانکو به همراه چهره‌های آشنای پرسپولیس

بازیکن سابق تیم ملی والیبال عزادار شد

شادی ملی پوشان ایران پس از قهرمانی در جام جهانی فوتسال ناشنوایان

دعوت پنج بازیکن خیبر خرم‌آباد به تیم امید ایران

جنگ اطلاعاتی بزرگ در واشنگتن

غول ایرانی آرژانتین را هلاک کرد

طلسم 6 ساله ایران مقابل آرژانتین شکست

ایران رسما مدعی صعود شد!

هم‌میهن: قدر این اپوزیسیون را بدانیم

هشدار گروه ویژه اقدام مالی در مورد رمزارزها

آرامش به بازار طلا بازگشت

بازیکن جدید سبزها با 2 گل آمد

زمان شروع تمرینات سپاهان مشخص شد

نخستین واکنش کمیته استیناف به کاهش محرومیت ساپینتو

شاهکاری به نام پیاتزا؛ چطور این به ذهنت رسید!

بی‌توجهی فولاد به شایعه پرسپولیسی شدن یحیی

تصمیم جدی بازیکن خارجی استقلال؛ برنمی‌گردم

لیست 10 گزینه سرمربیگری پرسپولیس!

ایران ٣- آرژانتین ١؛ چقدر دلتنگ این روزها بودیم!

امکان انجام آزمایشات پزشکی در منزل برای هموطنان فراهم شد!

سقوط هفتگی 12 درصدی قیمت نفت

یک وسیله کاربردی برای مقابله با گرمای تابستان؛ بدون نیاز به کولر یا مصرف بالای برق

تشییع سرباز وظیفه شهید «رضا رضایی» در کوهدشت

عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

تشییع باشکوه استواریکم سعید اسدی در دلفان

باران میلیون‌ دلاری در جام جهانی باشگاه‌ها

اتفاقی عجیب در بازی والیبال ایران و آرژانتین مصدویمت و خونریزی داور بعد از آبشار بازیکنان ایران

شروع دوباره تیم‌ملی واترپلو؛ 15 بازیکن به تیم ملی دعوت شدند

گاردین: ترامپ با تئوری «مرد دیوانه»، به دنبال پیروزی‌های لحظه‌ای است

بازار سرمایه از فردا فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت

استخراج مجاز رمز ارز به شرط ساخت نیروگاه خورشیدی

ملت ایران با الهام از پیام عاشورا در برابر استکبار می ایستد

آرنولد: خدا را شکر از شر وینیسیوس راحت شدم!