ندای لرستان

آخرين مطالب

مرتضوی در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت کار: سرمایه اصلی ایران، «مردم» و شکرانه آن «خدمت بدون منت به مردم» است وزارت رفاه

مرتضوی در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت کار: سرمایه اصلی ایران، «مردم» و شکرانه آن «خدمت بدون منت به مردم» است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سرمایه نظام جمهوری اسلامی ایران «مردم» و شکرانه آن خدمت بدون منت به این مردم است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آیین رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم(CPMP) که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری، جمعی از معاونین و مدیران ارشد ستادی و سازمان‌های تابعه برگزار شد، ضمن تبریک چهل‌و‌پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: وظیفه ما تداوم راه امام خمینی(ره) است؛ راه امام در مقام توصیف در سیره عملی و نظری حضرت امام و مقام معظم رهبری تعریف می‌شود.
وی با اشاره به دو ویژگی مهم امام راحل(ره) اظهار کرد: امام در مقام ارتباط با مردم می‌فرمودند که اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر از آن است که رهبر بگویید.
مرتضوی ادامه داد: ایشان در مقام مواجهه با استکبار با اطمینان خاطر فرمودند که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» که اکنون در مقام عملیاتی، نیز آن را مشاهده می‌کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بستری که در صنعت رسانه‌ای ایجاد گردیده سبب خدمت‌رسانی آسان‌تر به مردم شده است، اظهار کرد: از منظر اسلام هیچ‌کس نمی‌تواند به فردی بگوید که این مشکل شماست! همه ما در مقابل یکدیگر مسئولیم.
مرتضوی تأکید کرد: هرگاه حس «همه مسئولیم» به‌وجود آید آنگاه می‌توان مشکلات را با کم‌ترین زمان حل کرد؛ باید همواره بستری فراهم شود تا مشکلات مردم در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود و سطح خدمت‌رسانی به مردم توسعه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در این وزارتخانه سامانه‌های متعددی راه‌اندازی شده که یکی از مهم‌ترین آنها سامانه رصد اشتغال است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از راه‌اندازی «پنجره واحد خدمات حمایتی » در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این سامانه در جهت ارائه خدمات حمایتی مختلف به نیازمندان در اقصی نقاط کشور است.
وی تأکید کرد: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار خوبی در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته است به‌طوری که نرخ بیکاری کاهش چشم‌گیری داشته که در طول 40 سال گذشته بی‌نظیر بوده است.
مرتضوی دولت سیزدهم را دولت کار و فعالیت دانست و تصریح کرد: کشور تبدیل به کارگاه عمرانی شده و به ثبات لازم رسیده و همه شعارها در دولت مردمی سیزدهم به بهترین شکل عملیاتی شده است.
در ادامه این مراسم، «امیرعلی‌اوسط» رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به برکت دولت کریمه سیزدهم این میز خدمت به لحاظ کمی و کیفی توسعه پیدا کرده و شاهد افتتاح این میز خدمت هستیم که اتفاق مبارکی است.
وی تأکید کرد: با راه‌اندازی این سامانه تمامی سامانه‌های ارتباطات مردمی سازمان‌ها و صندوق‌های تابعه وزارت کار با یکدیگر تجمیع شده و هدف آن نظارت دقیق بر نحوه رسیدگی به مطالبات مردم در مجموعه‌های ذیل وزارت کار است.
اوسط افزود: در این سامانه پاسخ‌ به درخواست‌های مردم در کوتاه‌ترین زمان داده می‌شود؛ همچنین بحث نظارت به مدیران در این سامانه تقویت می‌شود.
در این مراسم همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری در میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم تحت‌ عنوان «برنامه دولت مردمی و وزارت پاسخگو» با مردم دیدار و گفت‌وگو کردند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها بودند.
لازم به ذکر است که سامانه جامع ارتباطات مردمی به‌منظور تسهیل پاسخگویی به شکایات، درخواست‌ها و پیشنهادات مردمی راه‌اندازی شده است. این سامانه در سه سطح استانی، ستادی و سازمان‌های تابعه فرآیند رسیدگی به درخواست‌های مردمی را پیگیری می‌کند و با رونمایی از آن همسو با اهداف دولت مردمی سیزدهم و تأکیدات ریاست‌جمهوری، سرعت پاسخ به مطالبات مردم تسریع می‌یابد.
17 بهمن 1402 14:43
کد خبر : 334,762
کلیدواژه ها: سید صولت مرتضوی,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی, میز خدمت,رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم,CPMP
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/935501/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ کلاس درسی برای سیاست ورزان

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

هشدار آلودگی بالای ویپ‌های یکبار مصرف به فلزات سمی

هشدار نیلوفر اردلان درباره آماده سازی تیم دختران ایران

سقوط آزاد اینتر در قلب آمریکا بدون طارمی

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

کیفیت هوای 3 شهر لرستان در وضعیت بسیار خطرناک است

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

روش‌های سنتی توزیع کود پاسخ‌گوی کشاورزان نیست

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

خرید 250 هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

خیانت گروسی

اسقاطی

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

آرزو داشت روان‌پزشک شود

آرایش نظامی بودجه ترامپ

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

نامه آفر رسمی از فرانسه به ستاره جوان ایرانی

واکنش خیابانی به ادعای پیوس در قول قهرمانی پرسپولیس

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

از پیگیری پروژه مهر تا رسیدگی به اهم مشکلات مدارس غیر دولتی

دستگیری 37 متهم تحت‌تعقیب در 48 ساعت گذشته

توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در سلسله

عزاداری دلدادگان اباعبدالله الحسین(ع) در لرستان