ندای لرستان

آخرين مطالب

تشکری هاشمی مطرح کرد؛

اعلام نرخ نهایی بلیط مترو تهران- پرند در هفته آینده/ تاکید برافزایش سرعت قطارها شهرداری تهران

اعلام نرخ نهایی بلیط مترو تهران- پرند در هفته آینده/ تاکید برافزایش سرعت قطارها
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بهای بلیت مترو تهران- پرند گفت: بهای بلیت مترو این مسیر باید متناسب با اقتصاد خانواده و بهای ناوگان حمل و نقل عمومی مشخص شود؛ احتمالاً بهای بلیت مترو پرند 15 تا 16 هزار تومان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار شهر ، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران به همراه مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه از مسیر متروی تهران- پرند بازدید کرد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه خط مترو پرند توسط رئیس جمهور افتتاح شد شبکه مترو تهران 30 کیلومتر افزایش یافت و بر همین اساس لازم دیدیم که بازدیدی از مسیر و ایستگاه به بهره‌برداری رسیده، داشته باشیم.
تشکری هاشمی با اشاره به هدف این بازدید خاطرنشان کرد: قرار بر این شد در خلال بازدید از ایستگاه‌ مترو پرند مسائل و مشکلات این خط مشاهده شود؛ با احداث این خط اتفاقات خوبی رخ داده و در بستر آن یک شهر حومه‌ای با ریل به تهران متصل شده است.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در گذشته حدود 20 کیلومتر خط مترو تا فرودگاه امام خمینی (ره) به بهره برداری رسیده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سرویس مطمئنی فراهم شده و در این بازدید مردم تقاضا داشتند تا سرفاصله‌ها کاهش یابد و از آنجایی که شهر پرند شهر خوابگاهی محسوب می‌شود و کسب کار افراد در تهران است و باید در ابتدای ساعت اداری به تهران بیایند، ضرورت دارد تا ساعت کار مترو زودتر آغاز شود.
وی گفت: اولین حرکت مترو پرند ساعت 6 صبح به سمت پرند و ساعت 7 صبح به سمت تهران انجام می‌شود و عده ای از شهروندان تقاضا داشتند تا این سفرها زودتر آغاز شود و این موضوع نیز تقاضای درستی است؛ چراکه یک ساعت زمان می‌برد و شاید بسیاری از افراد در ساعت مقرر به محل کار خود نرسند.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه درحال حاضر سرفاصله مترو 2 ساعت است، یادآور شد: با توجه به اینکه خط مترو پرند جنبه آزمایشی دارد؛ باید در آینده‌ای نزدیک با رفع کاستی‌ها شاهد این باشیم که سرفاصله مترو کاهش یابد و زمان آغاز به کار آن نیز زودتر شود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به واگن های جدید تصریح کرد: پیشنهاد ما این بوده که در خریدهای آتی برای خط پرند واگن ویژه‌ای سفارش داده شود؛ چراکه مسیر سفر 55 دقیقه است و مسافران این خط باید این مدت در قطار باشند و طی مسیر به صورت ایستاده سختی‌های بسیاری دارد؛ لذا باید در خرید 791 واگن به سوی خرید واگن‌هایی با تعداد صندلی زیاد حرکت کنیم.

ندای لرستان


وی با تأکید بر اینکه باید سرعت قطارها افزایش یابد، بیان کرد: این قطارها درحال حاضر 80 کیلومتر بر ساعت، سرعت دارند و باید سرعت آنها متناسب با مسائل فنی افزایش یابد.
تشکری هاشمی با بیان اینکه قطار خط پرند باید دوره آزمایشی خود را پشت سر بگذارد و نواقص آن رفع شود، گفت: از نظر بنده این اقدام به زودی انجام خواهد شد؛ با توجه به اینکه این خط برون شهری است سرفاصله 30 دقیقه منطقی خواهد بود و با ورود واگن‌های جدید نواقص آن مرتفع خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه نواقص مترو پرند جزئی است، یادآور شد: این نواقص حتماً در خلال بهره‌برداری کامل مترو رفع خواهند شد؛ درحال حاضر رفت و بر گشت در یک خط انجام می‌شود اما با تثبیت پست برق و احداث خط دوم که درحال انجام است، مشکلات در زمان کوتاه حل می‌شود.
تشکری هاشمی درباره بهای بلیت مترو پرند گفت: بهای بلیت مترو پرند باید متناسب با اقتصاد خانواده و بهای ناوگان حمل و نقل عمومی مشخص شود و احتمالا بهای بلیت مترو پرند حدود 15 تا 16 هزار تومان خواهد بود؛ این موضوع در کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر مطرح خواهد شد و سعی می‌کنیم تا نهایت یکشنبه هفته آینده این موضوع تصویب خواهد شد.
مسعود درستی مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه با بیان اینکه زیرساخت‌ها باید مناسب باشد تا بتواند 120 کیلومتر را تحمل کند، گفت: یک رام قطار در مسیر مترو تهران- پرند تردد می‌می کند که این قطار 14 حرکت دارد.
وی ادامه داد: روزانه هفت حرکت از تهران و هفت حرکت از پرند انجام می‌شود که اولین حرکت ساعت 6 صبح از پرند به سمت تهران است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/921638/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

علیپور: هواداران خیبر خرم آباد 90 دقیقه فحاشی کردند

پشت پرده تعویض گندوز در بازی با خیبر خرم آباد

گل اول پرسپولیس آفساید نبود/ پیام حیدری قضاوت خوبی داشت

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

علیپور تعویض شد و حسین‌زاده به صدر جدول رسید

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس و خیبر

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

پرسپولیس 2 – 1 خیبر خرم آباد/ سرخپوشان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار ماندند

پیروانی را در خرم آباد با مشت و لگد زدند!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

پرسپولیس از سد خیبر گذشت