يکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار لرستان در مراسم روز دانشجو:

دفاع از استقلال و ارزش های اسلامی مشی جنبش دانشجویی است

دفاع از استقلال و ارزش های اسلامی مشی جنبش دانشجویی است
ندای لرستان - استاندار لرستان در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: دفاع از استقلال، انقلاب و ارزش های اسلامی همواره در دستور کار جنبش دانشجویی قرار داشته و دارد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - استاندار لرستان در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: دفاع از استقلال، انقلاب و ارزش های اسلامی همواره در دستور کار جنبش دانشجویی قرار داشته و دارد.

استاندار لرستان در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: دفاع از استقلال، انقلاب و ارزش های اسلامی همواره در دستور کار جنبش دانشجویی قرار داشته و دارد.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، سید سعید شاهرخی در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو اظهارداشت: یکی از بهترین لحظات زندگی و مسئولیت ما حضور انجمن اسلامی دانشجویان در دوران دانشجویی و حضور در جمع دانشجویان است.
وی ادامه داد: جنبش دانشجویی در ادامه راه شهدای دانشجو پس از کودتای سال ۱۳۳۲ و مقابله با استکبار جهانی صورت گرفت و پس از آن نیز در برهه های مهم انقلاب اسلامی از سال ۴۲ تا ۵۷ و پس از آن با هدف دفاع از استقلال کشور ادامه یافت.
استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش، جنبش دانشجویی را زنده، مستقل، حق جو و مدافع ارزش های اسلامی و انقلابی عنوان کرد و گفت: امروز نیز این استقلال طلبی و حق طلبی در جامعه دانشجویی و جوانان ما به منصه ظهور رسیده و نمونه بارز آن در ایستادگی و مقاومت جوانان ما در برابر توطئه‌های دشمن و دستیابی به دانش و فناوری روز دنیا عنوان کرد.
شاهرخی افزود: نهضت و حرکت جنبش دانشجویی امروز در دست شما دانشجویان است و در حالیکه غرب و استکبار با دانش، تکنولوژی و فناوری های نوین درحال تحمیل اراده خودش به کشور ماست، دانشجویان و جوانان ایرانی در برابر این تهدیدات قد علم کرده اند.
وی ادامه داد: شهادت می دهم که در جریان جنگ ۱۲ روزه فقط شاهد گوشه کوچکی از شهامت و شجاعت جوانان لرستانی در جنگ بودیم زیرا آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی با هدف تجزیه و تسلیم بی قید و شرط اقدام به ایران حمله کردند به نحوی که در همین خرم آباد شاهد شلیک بیش از ۵۰۰ بمب به پادگان امام علی بودیم. 
استاندار لرستان اظهارداشت: وقتی با غیرت، شجاعت و از خودگذشتگی جوانان این دیار ۷۰ موشک به مهمترین مراکز تحقیقات نظامی رژیم صهیونسیتی اصابت شد، در حقیقت بیچارگی آنها طبق رهنمودها و پیام عزتمندانه مقام معظم رهبری رقم خورد زیرا با بهره گیری از دانش روز به این موفقیت ها دست یافتیم.شاهرخی
افزود: دشمنی که برای تجزیه و تسلیم بی چون و چرا به این کشور حمله کرد نتوانست در برابر قدرت نقطه زنی موشک های تولید شده توسط دانشمندان و جوانان ما مقاومت کند و درخواست آتش بس داد زیرا آنها نمی توانستند جنگ را ادامه دهند.
وی ادامه داد: دشمنی که برای ترور یک دانشمند ما ۵۷ نفر را به شهادت می رساند، رحم ندارد و اکنون هم در شرایطی که در غزه آتش بس اعلام شده بازهم به کشتار مردم بیگناه می پردازد.
استاندار لرستان یادآور شد: امروز جوانان، دانشمندان و اندیشمندان ما توانسته اند انرژی هسته ای را بومی سازی کنند و به دانش آن دست یابند در حالیکه استکبار نمی خواهد مردم اما حتی استفاده صلح آمیز از این انرژی داشته باشند.
شاهرخی گفت: در چنین شرایطی خودباوری و حفظ استقلال و استکبارستیزی مهمترین ویژگیو شاخصه دانشجو و جنبش دانشجویی است و ما به همه جوانان و دانشجویان این استان و سراسر کشور به علت داشتن چنین روحیاتی افتخار می کنیم.


نظرات شما