ندای لرستان

آخرين مطالب

گردهمایی آموزشی مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی در قزوین برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

گردهمایی آموزشی مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی در قزوین برگزار شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - گردهمایی آموزشی مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان قزوین با عنوان تبیین بند «و» تبصره 9 قانون بودجه سال 1402 برگزار شد.

به گزارش ایثار، گردهمایی آموزشی مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان قزوین با عنوان بند «و» تبصره 9 قانون بودجه سال 1402، با حضور سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و جمعی از مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات بنیاد استان قزوین برگزار شد.
اسمعیلی بر اجرای بند «و» تبصره 9 قانون بودجه سال 1402 تاکید کرد و گفت: طبق این بند باید مسئولان دستگاه‌های اجرایی یک درصد بودجه اعتبارات تخصیص یافته را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت براساس سرفصل‌های اعلامی بنیاد هزینه کنند. اجرای طرح سپاس، دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران از جمله سرفصل‌های بودجه یک درصد اعتبارات تخصیص یافته دستگاه‌های اجرایی است که باید مشاوران امور ایثارگران پیگیر هزینه‌کرد این اعتبار در اجرای برنامه‌های فرهنگی باشند.
وی گفت: همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی در برابر خانواده‌های شهدا و ایثارگران مسئولیت قانونی و اجتماعی دارند تا به این عزیزان خدمات ارائه دهند. مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی به عنوان بازوی کمکی بنیاد محسوب می‌شوند، لذا باید در اجرای برنامه‌های فرهنگی تاثیرگذار و تسهیل در رفع مشکلات و خدمات‌دهی به آنها، تلاش کنند. باید مشاوران یاد شده برنامه‌های فرهنگی دستگاه مربوطه خود را به بنیاد با هدف انسجام و جلوگیری از موازی‌کارها اعلام کنند تا با برنامه‌ریزی، این برنامه‌ها با کیفیت و در سطح ملی برگزار شود.
اسمعیلی افزود: اکنون مقدمات برگزاری یادواره‌های شهدای انتظامی، آموزش و پرورش و امنیت با کیفیت مطلوب به همت دستگاه‌ها در حال انجام است که طی سال جاری برپا خواهد شد. به همت مشاوران امور ایثارگران در دستگاه‌ها می‌توان برنامه‌های ترویجی مطلوبی با هدف معرفی شهدای شاخص استان قزوین اجرا کرد که مطمئنا تاثیر بسیاری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد.
وی گفت: برخی بنیاد استان‌های کشور با مشارکت دستگاه‌های اجرایی استانی خود توانسته‌اند در تولید فیلم‌های سینمایی و مستند فاخر حوزه ایثار و شهادت تامین اعتبار استانی انجام دهند اما این اتفاق تاکنون در قزوین محقق نشده است. بنیاد استان قزوین اعتبار 100 درصدی برای تولید آثار فیلم و مستند ندارد اما با جذب 50 درصد اعتبارات استانی در تامین هزینه این آثار، می‌تواند 50 درصد دیگر هزینه را از بنیاد کشور جذب کرد و در انجام این مهم موفق باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین مطالبی پیرامون تجلیل از ایثارگران دستگاه‌های اجرایی در مناسبت‌های مختلف طی سال جاری، تقویت همکاری‌های مشاوران امور ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی با بنیاد شهید و امور ایثارگران و اجرای با کیفیت برنامه‌های ترویجی بیان کرد.
محمدرضا شکوهی معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی و فاطمه نسخه‌چی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با بیان مطالبی، بند «و» تبصره 9 قانون بودجه سال 1402 را تبیین کردند و هر یک از مشاوران امور ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی مطالبی پیرامون بند «و» تبصره 9 قانون بودجه سال 1402 بیان کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/919735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرکز «نشر شهر» بر برندسازی موضوع شهر و شهروندی است

شهرداری تهران از سقف تولید و توزیع آسفالت عبور کرد/ ضرورت ارائه متمم به شورا برای اضافه تولید آسفالت

شهرداری تهران از مجموعه سعدآباد شکایت کرد/ دستور بازدید مجدد از محوطه کاخ برای جلوگیری از تداوم قطع درختان

شهرنگار|چرا در فصول سرد سال آلودگی هوا بیشتر احساس می‌شود؟

آشنایی با قابلیت‌های سامانه «من شهردارم»

جوی آرام و آسمانی صاف در لرستان

توسعه کشت سودآور زرشک در لرستان

شهرنگار | ساخت تفرجگاه جدید در گودال‌های شنی

چهارمین نشست شوراهای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب برگزار شد

صدور مجوز برداشت از معدن شن و ماسه برای شهرداری خرم‌‌آباد

پیش‌بینی وضعیت آب و هوای لرستان

تشریح آخرین وضعیت دبی چشمه‌ها و آب‌های زیرزمینی لرستان

سنگینی بافت فرسوده روی شانه‌های شهر

برپایی اردوی تیم ملی بوکس در خرم‌آباد

اعزام مصدوم حادثه راه‌آهن لرستان از طریق جت فانتوم به تهران

علیرضا افتخاری: از صدا و اثر من در آلبوم «قاسم هنوز زنده ست» سوءاستفاده شده است/ از حوزه هنری شکایت می کنم/ ویدئو

حجت اشرف زاده؛ از ماه و ماهی تا ستاد روحانی

علیرضا افتخاری: از صدا و اثر من در آلبوم «قاسم هنوز زنده ست» سؤاستفاده شده است/ از حوزه هنری شکایت می کنم/ ویدئو

از ماه و ماهی تا ستاد روحانی/ ویدئو

حادثه رانندگی در جاده خرم‌آباد - پلدختر یک فوتی برجای گذاشت

پیگیری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام اقتصادی لرستان

افزایش 11 درصدی جابجایی مسافران با‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی لرستان

افزایش جابجایی مسافران با‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی در لرستان

افزایش جابجایی مسافر با‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی در لرستان

افزایش 11 درصدی جابه‌جایی مسافر از طریق ناوگان عمومی لرستان

لزوم ارتباط دو سویه با کانون‌های تبلیغاتی در حوزه ارتقاء فرهنگ عمومی شهر

خانه کشتی خرم آباد بعد از یک دهه نامگذاری شد

اجرای طرح تاریخ شفاهی دفاع مقدس در لرستان

تصادف در خروجی خرم آباد به پلدختر یک کشته بر جا گذاشت

تحول اقتصادی در پروژه‌های نیمه تمام لرستان ایجاد می‌شود

مصدوم حادثه راه‌آهن لرستان به تهران اعزام شد

قول مساعد بانک پاسارگاد در پشتیبانی طرح‌های اقتصادی استان

بیشتر مناطق گردشگری و تاریخی لرستان فاقد زیر ساخت‌ هستند

برخورد 2 قطار در لرستان پنج مصدوم برجای گذاشت

پویش نذر خون رهروان فاطمی در لرستان آغاز شد

فرزندان شهدا بهترین مروجان فرهنگ ایثار هستند

کنسرت رفتن در ایران چقدر آب می‌خورد؟

اعزام مصدوم حادثه راه‌‌آهن لرستان از طریق جت فانتوم به تهران

پرونده بیش از 2هزار متقاضی در کمیسیون احراز جانبازی شهرستان‌های تهران بررسی شد

ون‌کافه‌ها چطور مجوز بگیرند؟

بهسازی و نوسازی بیش از هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده لرستان

مهار حریق تراکتور کشاورزی توسط آتش‌نشانان لرستانی

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ارزشی‌ترین ستادهای کشور است

بررسی 128 درخواست مردمی در منطقه 15 انجام شد

مصدومیت شدید نیروی راه‌آهن خرم‌آباد

حضور ارزیاب‌های یونسکو برای تایید پرونده ثبت جهانی دره خرم‌آباد

سالروز تولد آیت‌الله بروجردی به عنوان روز بروجرد نامگذاری شود

لزوم تخصصی کردن صنعت گردشگری در لرستان

پایتخت ژئوتوریسم کشور فاقد زیرساخت‌ لازم است

برپایی نمایشگاه آثار هنری معلولین در الیگودرز