ندای لرستان

آخرين مطالب

شاید دیگر پای دیابتی‌ها قطع نشود علمي

شاید دیگر پای دیابتی‌ها قطع نشود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - دانشمندان سنگاپوری موفق به ابداع یک ژل مغناطیسی شده‌اند که با تحریک سلول‌های پوست، سرعت بهبود زخم افراد مبتلا به دیابت را سه برابر می‌کند.

به گزارش آی‌ای، زخم‌های مزمن پوستی که افراد دیابتی اغلب روی پاهای خود می‌بینند، بسیار طول می‌کشد تا بهبود یابند، گاهی اوقات تا حدی که به طور جدی عفونی می‌شوند و موجب قطع پا می‌شوند.
اکنون یک ژل مغناطیسی جدید می‌تواند به جلوگیری از این اتفاق کمک کند، زیرا طبق گزارش‌ها سرعت بهبودی چنین زخم‌هایی را سه برابر می‌کند.
معمولاً به افرادی که از زخم پای دیابتی رنج می‌برند، گفته می‌شود که هیچ وزنی روی آسیب وارد نکنند، زیرا انجام این کار باعث از بین رفتن سلول‌های جدید و شکننده پوست و در نتیجه مانع از روند بهبودی می‌شود. از طرفی گفته می‌شود برخی از تحریکات مکانیکی پوست باعث رشد سلول‌های جدید پوست می‌شود که به بهبود زخم‌ها کمک می‌کند.
این وضعیت، متناقض است و به همین دلیل است که دانشمندان دانشگاه ملی سنگاپور این هیدروژل مخصوص را ایجاد کرده‌اند.
این ماده که مستقیماً روی زخم قرار می‌گیرد، حاوی ذرات مغناطیسی ریز به همراه دو نوع سلول پوستی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا یعنی کراتینوسیت‌ها که نقشی کلیدی در ترمیم پوست دارند و فیبروبلاست‌ها است که بافت همبند را در پوست تشکیل می‌دهند.
هنگامی که محل زخم در معرض یک میدان مغناطیسی پویای ایجاد شده توسط یک دستگاه خارجی قرار می‌گیرد، ذرات مغناطیسی با حرکت در اطراف - اما نه خیلی شدید – سلول‌ها را با خود حرکت می‌دهند. این سلول‌ها با سلول‌های پوست خود بیمار ارتباط برقرار می‌کنند و اساساً حرکتی ملایم اما مؤثر به آن‌ها می‌دهند.
در آزمایش‌هایی که روی موش‌ها انجام شد، درمان با این ژل سرعت رشد فیبروبلاست‌های پوستی (نوع اصلی سلول‌های پوست) را تا حدود 240 درصد افزایش داد و همچنین میزان تولید کلاژن را بیش از دو برابر کرد. این درمان علاوه بر این، ارتباط بین کراتینوسیت‌ها و سایر سلول‌ها را نیز بهبود بخشید و باعث رشد عروق خونی جدید در محل زخم شد.
دکتر شو یوفنگ، نویسنده ارشد این مقاله در مورد این پژوهش، گفت: هیدروژل واکنش‌دهنده مغناطیسی، همراه با تحریک مکانیکی ناشی از نیروی مغناطیسی بی‌سیم، به چالش‌های اساسی در بهبود زخم می‌پردازد. این اصول و سازگاری فناوری ما و همچنین سهولت استفاده کلی آن برای بیماران، به این معنی است که می‌توان از آن برای تسریع بهبود زخم در موقعیت‌های مختلف فراتر از دیابت، از جمله سوختگی و زخم‌های مزمن غیر دیابتی استفاده کرد.
این مطالعه در مجله Advanced Materials منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/914882/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

سد شهید بروجردی پس از 13 سال هنوز بدون اعتبار

3 هزار میلیارد ریال وام مشاغل خانگی در لرستان پرداخت شد

وعده ثبت دریاچه «گهر» در کنوانسیون بین‌المللی رامسر تا پایان امسال

نخستین عملیات اعزام زائران حج تمتع از فرودگاه خرم‌آباد امروز پایان می‌یابد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

لرستان کمبودی در تامین کالاهای اساسی ندارد

سد آبسرده بروجرد 17 میلیون متر مکعب آب شرب را تامین می‌کند

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش‌آموزان زیر 14 سال ارایه می‌شود

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟