ندای لرستان

آخرين مطالب

مغز متفکر دانشگاه گروه‌های آموزشی هستند علمي

مغز متفکر دانشگاه گروه‌های آموزشی هستند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان -   رئیس دانشگاه لرستان گفت: همه بخش‌های دانشگاه بایستی در این ایام در آماده‌باش کامل کاری برای آغاز سال تحصیلی جدید باشند.
علی نظری شامگاه هجدهم شهریور ماه در نشست همفکری و هم‌اندیشی رئیس، معاونان و مدیران دانشگاه لرستان با هدف ارتقای برنامه‌ریزی‌ها، هماهنگی‌ها و آمادگی‌ها برای آغاز سال تحصیلی جدید که در سالن شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام اربعین، اظهار کرد: همه بخش‌های دانشگاه لرستان بایستی در این ایام در آماده‌باش کامل کاری برای آغاز سال تحصیلی جدید باشند.
وی تصریح کرد: برگزاری اینگونه نشست‌ها در راستای مرور نظام مسائل دانشگاه و تلاش برای کاستن از این نظام مسائل، مفید و سازنده هستند و خواستار شد اینگونه نشست‌ها برای تقویت سازماندهی‌های درون سازمانی، تداوم داشته باشند.
نظری افزود: دانشگاه لرستان یک خانواده بزرگ است و همه اعضای این خانواده برای رفع نظام مسائل آن، بایستی به یکدیگر کمک کنند.
رئیس دانشگاه لرستان گفت: هم‌اندیشی بین مدیران ستادی، مدیران گروه‌های آموزشی و رؤسای دانشکده‌ها بایستی گسترش یابد تا هرچه بهتر امورات و برنامه‌ها اجرا بشوند.
وی تصریح کرد: تا جایی که بتوان بایستی تبادل نظر را تقویت کرد تا بشود از همه راهکارهای عملیاتی، استفاده و دیدگاه‌ها را شنید.
نظری بیان کرد: دانشگاه لرستان از نظر زیرساخت‌ها، اعضای هیئت علمی و یاوران علمی و تعداد دانشجویان، از دانشگاه‌های بزرگ است پس باید برنامه‌هایش نیز دقیق‌تر، عالمانه‌تر و روشمندتر، تهیه و اجرا شوند.
رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: مغز متفکر دانشگاه گروه‌های آموزشی هستند بنابراین نقش مدیران گروه‌های آموزشی بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: همه ما در خدمت دانشجویان هستیم زیرا فلسفه وجودی نهاد دانشگاه وجود دانشجویان است پس همگی باید کوشش کنیم رضایت دانشجویان و کیفیت آموزش و پژوهش، بیش از پیش ارتقاء یابد.
نظری خاطرنشان کرد: وظایف فقط بر دوش سازمان مرکزی اداری دانشگاه لرستان نیست؛ بلکه نقش مدیریت دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه در کاستن از نظام مسائل و رفع مشکلات موجود، بسیار اهمیت دارد.
رئیس دانشگاه لرستان از معاونان دانشگاه لرستان و رؤسای دانشکده‌های این دانشگاه خواست ارتباط مستمر و پایدار با مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه داشته باشند و با همفکری همدیگر، معضلات درون سازمانی را رفع کنند یا بکاهند.
وی مهم‌ترین اولویت در روش توزیع امکانات دانشگاه لرستان را گروه‌های آموزشی، دانشکده‌ها و کلاس‌های دانشجویان دانست و از مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه خواست ارتباطات مستمر خود را با دانشجویان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران ستادی دانشگاه لرستان، تقویت کنند و گسترش دهند.
نظری تأکید کرد: یک مدیر موفق و کارآمد آموزشی، مدیری است که تحلیل دقیقی از وضعیت گروه آموزشی و حتی شناخت دقیقی از وضعیت تحصیلی، شخصیتی و رفتاری دانشجویان گروه آموزشی، داشته باشد.
رئیس دانشگاه لرستان افزود: اگر در جایی رکود علمی ایجاد می‌شود رسالت مدیر گروه آموزشی است که به عضو هیئت علمی مربوطه، تذکر علمی بدهد.
 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/909302/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

سرمقاله ایران/ سامانه «فواد 128»؛ نسخه اصلاح نظام اداری برپایه نظر مردم

آواز صلح از زبان پوتین

سرمقاله کیهان/ سرمایه امید و تاجران یأس و ترس

گزارش دیوان محاسبات کشور از آخرین وضعیت تعهدات دولت بابت اوراق مالی اسلامی

فرزین: امسال حذف 4 صفر از پول ملی را دنبال می‌کنیم

رسالت اصلی اصحاب رسانه امید آفرینی است

آغاز عملیات زمینی فیبر نوری در روستای پران پرویز پلدختر

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

برگزاری دوره آموزشی مهارت برقراری ارتباط با نوجوان ویژه مدارس شاهد

خطر تنش آبی 6 شهر لرستان را تهدید می‌کند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

جان باختن پنج هموطن در پی تصادف رانندگی پراید و تیبا در دلفان

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

گزارش تصویری

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

طلای جهانی کاهش یافت

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

تصادف زنجیره ای در محور فیروزآباد- فراشبند با ٣ مصدوم و یک فوتی

زمان قطعی برق خرم آباد امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش‌آموزان زیر 14 سال

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

آغاز مطالعات و تهیه طرح جامع شهر خرم آباد با یک نگرش نوین

دومین حراج اموال تملیکی لرستان برگزار می شود

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

سردار باقری: جنگ رسانه‌ای دشمن را با امید و روایت شکست دهید

اشک تمساح فرقه رجوی برای حادثه تلخ کوهدشت | به تروریست‌ها ابراز همدردی نمی‌آید!

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی