ندای لرستان

آخرين مطالب

اشتغال 87 هزار نفر در 5 هزار تعاونی آذربایجان‌شرقی وزارت رفاه

اشتغال 87 هزار نفر در 5 هزار تعاونی آذربایجان‌شرقی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی گفت: 5 هزار تعاونی در استان وجود دارد که برای 87 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده همچنین 19 تعاون فناور و نوآور و دانش بنیان در استان فعالیت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، حسین فتحی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال شعار هفته تعاون، "حکمرانی تعاون، حکمرانی مردم" است، دغدغه ما پر کردن خلاءهای جامعه، رفع اختلالات است و به عبارتی تعاون تجلی اقتصاد مردمی می‌باشد.
وی با اشاره به رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هدف از تعاون‌ها مردمی بودن آن است و حضور اثربخش مردم در اقتصاد است و به عبارت دیگر کار مردم توسط مردم انجام گیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: هوشمند‌سازی رویکرد دیگر وزارتخانه است؛ کارآمدی در تعاون و شفافیت و انعکاس به موقع وضعیت مالی و عملکرد تعاون‌ها، شبکه‌سازی و تکمیل زنجیره ارزش اقتصادی، تاکید بر شرکت‌های دانش بنیان، نوآور و فناور از جمله اهداف تعاون است.
وی، به اقدامات و برنامه‌های مختلف در بخش تعاون اشاره کرد و گفت: 5 هزار تعاونی در استان وجود دارد که برای 87 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده همچنین 19 تعاون فناور و نوآور و دانش بنیان در استان فعالیت می‌کنند.
فتحی متذکر شد: تعاونی‌ها در بخش کشاورزی نیز ورود جدی دارند و همواره در بخش‌های دیگر خدمات، کشاورزی، صنعت نیز فعال است.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم 132 تعاونی جدید ایجاد شده است، گفت: به عبارت دیگر 33 درصد اشتغال در دولت مردمی افزایش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خاطرنشان کرد: 32 درصد صادرات تعاونی در دو سال اخیر اتفاق افتاده است که جزء استان‌های برتر در این خصوص هستیم.
وی به اقدامات در حمایت از تعاونی‌ها، گفت: دو خط اعتباری دو هزار میلیارد تومان و خط اعتبار سه هزار میلیارد تومان ایجاد شده است. کمک در موضوع تبصره 16 و 18 قانون 1400 نیز کمک شده که منجر به ایجاد اشتغال شده است.
فتحی تصریح کرد: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از جمله وظایف ماست، از این‌رو شرکت نوآور فناوری منتا در استان فعالیت خوبی دارد.
وی با بیان اینکه مرکز نوآور بخش کشاورزی نیز فعال شده است، یادآور شد: مرکز فناوری صنعتی به صورت فناور و صنعت نیز ایجاد شده تا در کل همه اقدامات بر اساس فناور و نوآور شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خاطرنشان کرد: سند توسعه تعاون چندین سال بود که در انتظار تصویب هیات وزیران بود؛ البته قانون بخش تعاون وجود داشت ولی سند ان معطل تصویب هیات وزیران بود؛ با اجرای این سند باید بیش از 13 دستگاه اجرایی برای توسعه و ترویج بخش تعاون کمک کنند.
وی با تاکید بر اینکه نقش حاکمیت با کاهش تصدی‌گری در این سند اعمال شده است، گفت: مقرر شده است 45 درصد سرمایه‌گذاری در بخش تعاون صورت گیرد.
فتحی در تشریح عملکرد اداره کل تعاون، رفاه و کار اجتماعی به مناسب هفته تعاون افزود: در شمال‌غرب کشور 69 طرح تولید خدمات مسکن مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت که این میزان در استان آذربایجان‌شرقی 28 طرح خواهد بود که همزمان با کشور مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت. البته نسبت به سال گذشته رشد 5 برابر دارد.
وی گفت: یکی از طرح‌های مورد بهره‌برداری به صورت کشوری افتتاح خواهد شد.
7 شهریور 1402 08:55
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی |
کد خبر : 319,910
کلیدواژه ها: حسین فتحی,مدیرکل تعاون،کار رو فاه اجتماعی آذربایجان شرقی ,هفته تعاون, اشتغال,نشست مطبوعاتی,کالا برگ الکترونیک,یارانه
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/907967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

سد شهید بروجردی پس از 13 سال هنوز بدون اعتبار

3 هزار میلیارد ریال وام مشاغل خانگی در لرستان پرداخت شد

وعده ثبت دریاچه «گهر» در کنوانسیون بین‌المللی رامسر تا پایان امسال

نخستین عملیات اعزام زائران حج تمتع از فرودگاه خرم‌آباد امروز پایان می‌یابد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

لرستان کمبودی در تامین کالاهای اساسی ندارد

سد آبسرده بروجرد 17 میلیون متر مکعب آب شرب را تامین می‌کند

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش‌آموزان زیر 14 سال ارایه می‌شود

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟