ندای لرستان

آخرين مطالب

سکوت سکوهای مسکوت شکست مقالات

سکوت سکوهای مسکوت شکست
  بزرگنمايي:

ندای لرستان -   ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد به عنوان یکی از قدیمی‌ترین پروژه‌های نیمه‌کاره، نیمه‌تمام و مطالبه مردم لرستان بالاخص ورزشکاران در ماه‌های آینده افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید و امید تازه‌ای به ورزش استان تزریق خواهد شد.
یکی از پروژه‌های فراموش شده و راکد لرستان در بخش ورزش دوباره جان تازه‌ای به خود گرفته است.
کلنگ دهکده المپیک خرم‌آباد 6 اردیبهشت 1386 با حضور پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور و جمعی از مسئولان لرستان در منطقه کمالوند خرم‌آباد بر زمین زده شد.
مدتی پس از آن در مراسمی محمد علی‌آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی، محسنی‌ثانی استاندار وقت و جمعی از مسئولان کلنگ این طرح با عنوان دهکده المپیک و با هدف ایجاد کمپ و محل اردوهای تیم‌های ملی و حتی تیم‌های مختلف ورزشی کشورهای همسایه در زمینی به مساحت 252 هکتار به زمین زده شد.
پروژه‌ای که کم‌تر کسی فکر می‌کرد پس از سالیان سال در وضعیتی قرار بگیرد که احداث آن غیرممکن شود.
این پروژه که با توجه به کم بودن سرانه فضای ورزشی لرستان می‌توانست گامی بلند و موثر در پیشبرد و پیشرفت ورزش لرستان باشد ولی...
بعد از گذشت چند سال دهکده به مجموعه‌ای ورزشی تغییر نام داد و سالهاست یکی از پروژه‌های مهم عمرانی لرستان در حوزه ورزش بوده که ورزشگاه 15 هزار نفری در دل آن گنجانده شده، ورزشگاهی که سالیان سال است مردم چشم انتظار افتتاح آن بوده و شاید هم از آن قطع امید کرده بودند.
این ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد یکی از مهم‌ترین پروژه های عمرانی در حوزه ورزش لرستان محسوب می‌شود که 14سال پیش در سال 1388 در زمینی به مساحت 20 هکتار در دهکده المپیک خرم آباد کلنگ‌زنی شد.
در سفر اول هیئت دولت به لرستان در سال 1400 این پروژه به صورت ویژه مورد توجه هیئت دولت قرار گرفت و تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد در قالب مصوبه و تکلیف به مسئولان استان ابلاغ و پیگیری‌ها از این زمان جدی و جدی‌تر شد تا به قولی ساخت این مجموعه ورزشی استان قطعی شود.
پیشرفت‌های قابل توجه در بخش‌های مختلف این زیرساخت مهم ورزشی در این دوسال نوید این را می‌دهد که قرار است اتفاقی میمون در ورزش این خطه رخ دهد.
شنیده‌ها حاکی از آن است که این ورزشگاه قرار است به احتمال خیلی زیاد در آینده‌ای نزدیک و ماه‌های اخیر به بهره‌برداری برسد که خبری بسیار مسرت‌بخش برای مردم لرستان است.
وی گفت: ورزشگاه 15 هزار نفری مجموعه دهکده‌ی المپیک خرم‌آباد از پروژه هایی بود که عملیات ساخت آن از سال 88 آغاز شده و تا قبل از سفر رئیس جمهور به استان پیشرفت چندانی نداشت.
این مسئول ادامه داد: خوشبختانه در دولت سیزدهم اعتباری بالغ بر 800 میلیارد ریال برای این پروژه اختصاص پیدا کرد تا روند تکمیل آن از سرگیری شود.
شاکرمی تصریح کرد: با اعتباری که به این پروژه تزریق شد روند تکمیل آن ظرف یک سال گذشته سرعت قابل توجهی گرفته است و هم اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از 87 درصد در دست اجراست که در صورت تامین اعتبارات لازم به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
اظهار کرد: از زمان آغاز بازسازی پروژه تا الان 117 میلیارد تومان در دولت سیزدهم برای این پروژه هزینه شده است.
وی ادامه داد: با پیگیری‌های استاندار لرستان 210 میلیارد تومان دیگر بابت جبران هزینه‌ها به پروژه اضافه شده و تخصیص پیدا می‌کند.
قیاسیان تصریح کرد: بخشی از این اعتبار مربوط به پست برق، آب رسانی، کانال کشی گاز، بهسازی و ترمیم ساختمان‌های اداری، نصب چیلرها، احداث پیست تارتان که حدود 6000 مترمربع بوده است.
این مسئول افزود: برای احداث این پیست حدود 16 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و بخشی نیز برای زمین وارم‌آپ که زمین پایینی و سمت شرق مجموعه بوده، هزینه شده است.
وی ادامه داد: از جمله بناهای موجود در این مجموعه می‌توان به ساختمان مرکزی با 4200 مترمربع، گیشه بلیط فروشی با 838 متر مربع و گردان‌ها با 11 هزار و 115 مترمربع، پارکینگ اتوبوس و 408 پارکینگ خودرو سواری و سایر تأسیسات جانبی دیگر اشاره کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: سال 1400 حدود 23.5 میلیارد تومان، و سال 1401 نیز حدود 53.5 میلیارد تومان اعتبار برای این مجموعه ورزشی تخصیص یافت.
این مسئول افزود: این مجموعه ورزشی 14 سال پس از کلنگ‌زنی به بهره‌برداری نرسیده بود که با دید مثبت استاندار و توجه ویژه‌ای که به حوزه ورزش داشتند و همچنین پیگیری‌های مستمر امیدواریم بتوانیم یکی از پروژه‌های عظیم کشور را مهرماه امسال با دستان رئیس‌جمهور افتتاح کنیم.
گفت: ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد با بیش از 87 درصد پیشرفت فیزیکی پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسد.
وی اظهار کرد: این طرح یکی از پروژه‌های بر زمین مانده است که پس از 14سال تعطیلی در دور اول سفر ریاست جمهور به لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت.
دالوند در ادامه از تزریق 42 میلیارد اعتبار به این پروژه خبر داد و افزود: هم‌اکنون ورزشگاه 15 هزار نفری خرم آباد بیش از 87 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان از مرتفع شدن مشکلات آب و برق ورزشگاه خبر داد و عنوان کرد: با توجه به ارائه برنامه زمان‌بندی سه ماهه توسط پیمانکار، انتظار می‌رود با درنظر گرفتن امکان رفع برخی موانع این پروژه تا پایان تابستان به بهره‌برداری برسد.
وی دسترسی این طرح را از مسیر کمربندی نامناسب عنوان کرد و در ادامه از طراحی جاده دسترسی بام‌ خرم آباد به سمت ورزشگاه توسط راهداری استان خبر داد و افزود: با توجه به احداث ایستگاه راه‌آهن در این منطقه یک جاده پدافندی احداث می شود.
با اشاره به تکمیل و ساخت ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد، گفت: یکی از کارهای ضروری در روند تکمیل این پروژه تسریع در ساخت مسیر دسترسی به ورزشگاه است.
وی ادامه داد: با امکانات موجود و ماشین‌آلات راهداری استان دو کیلومتر از مسیر دسترسی که در ضلع شرقی وجود دارد در حال آسفالت است و ظرف یک هفته آینده به اتمام می‌رسد.
این مسئول اضافه کرد: عملیات اجرایی و زیرسازی دو کیلومتر دیگر از راه دسترسی که از قسمت شمال شرقی ورزشگاه عبور می‌کند آغاز خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان بیان کرد: آسفالت این دو کیلومتر باقی مانده را تلاش می‌کنیم ظرف یک ماه آینده به پایان برسانیم.
شیروانی تصریح کرد: برای راه دسترسی این پروژه ورزشی لرستان در مجموع هفت میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
مردم، ورزشکاران و ورزش‌دوستان لرستان پاییز از این ورزشگاه استفاده کنند
فرهاد زیویار استاندار لرستان نیز در این خصوص گفت: ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد به مدد دولت سیزدهم جان دوباره‌ای گرفت و پس از تکمیل در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: تکمیل پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد در مراحل نهایی قرار دارد.
زیویار با اشاره به اینکه نصب تاسیسات و تجهیزات، تکمیل سرویس بهداشتی و حمام، سونا، ژنراتور و کاشت چمن عمده کارهایی است که از ورزشگاه باقی مانده است، گفت: پیست تارتان، رنگ‌آمیزی، تجهیز بخش VIP همزمان در حال انجام است.
استاندار اضافه کرد: مردم، ورزشکاران و ورزش‌دوستان در نهایت می‌توانند پاییز از این ورزشگاه استفاده کنند.
زیویار اظهار کرد: ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد به مدد دولت سیزدهم جان دوباره‌ای گرفت و یکی از پروژه‌های عمرانی لرستان است که پس از تکمیل در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه رویکرد دولت سیزدهم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است، تصریح کرد: پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد با اعتباری بالغ بر 1000 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری خواهد رسید.
دولت سیزدهم تمام منابع ورزشگاه را تامین کرده است
علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در بازدید از ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دور اول سفر هیات دولت به لرستان، برای اتمام پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد، اعتباری تامین شد.
وی ادامه داد: از روزی که این اعتبار تخصیص داده شد سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی وزارت راه و شهرسازی تلاش کرد و در این راستا جلسات مستمری با تلاش وزری راه و شهرسازی و مسئولین استانی برگزار شد تا بتوانیم دغدغه دولت سیزدهم که تکمیل این پروژه بود به نتیجه برسانیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: این پروژه در حال حاضر پیشرفت فیزیکی کامل را دارد و با همکاری استاندار لرستان در حال برنامه‌ریزی و مهیاکردن مقدمات افتتاح آن هستیم.
نبیان با بیان اینکه با حضور رئیس‌جمهور در لرستان این پروژه افتتاح خواهد شد، افزود: تمام تلاش این است که بتوانیم این پروژه را برای ورزشکاران لرستانی آماده کنیم و زیرساخت‌ها و تاسیسات خدماتی آن توسط دستگاه‌های خدماتی استان تامین شده و مسیر مواصلاتی دسترسی به این ورزشگاه نیز توسط راه و شهرسازی و راهداری در حال پیگیری است تا ظرف 1.5 ماه راه دسترسی و چمن آن آماده شود.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی با بیان اینکه بخشی از منابع مورد نیاز این پروژه اوایل سال 1402 تامین شده است، بیان کرد: دولت سیزدهم تمام منابع آن را تامین کرده و دغدغه‌ای از باب اعتبارات مورد نیاز این ورزشگاه را نداریم.
وی گفت: پس از سالیان طولانی و با همت دولت سیزدهم این پروژه به مرحله افتتاح خواهد رسید.
  با تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد علاوه بر اضافه کردن حدود 2 سانتیمتر به سرانه ورزشی لرستان روند رشد ورزش در استان نیز تسریع خواهد شد.
 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/903689/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

آغاز مطالعات و تهیه طرح جامع شهر خرم آباد با یک نگرش نوین

دومین حراج اموال تملیکی لرستان برگزار می شود

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

سردار باقری: جنگ رسانه‌ای دشمن را با امید و روایت شکست دهید

اشک تمساح فرقه رجوی برای حادثه تلخ کوهدشت | به تروریست‌ها ابراز همدردی نمی‌آید!

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

وزش باد شدید و نفوذ گرد خاک به آسمان لرستان

وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک به آسمان لرستان

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

رسانه‌ها در جنگ شناختی قدرتی فراتر از موشک دارند / روایت‌گری از قهرمانان گمنام، اولویت رسا

تاکید پدافند غیرعامل لرستان بر امنیت حیاتی خطوط انتقال گاز

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

ساختمان پلیس‌راه‌ها و راهدارخانه‌های لرستان بازسازی شد

استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

شهردار جدید نورآباد دلفان انتخاب شد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود