ندای لرستان

آخرين مطالب

هوشمندسازی موتورخانه‌های برق در لرستان گفتگو

هوشمندسازی موتورخانه‌های برق در لرستان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به این‌که ما در حال حاضر هم تولید و هم انتقال را داریم، گفت: ما حدود سه دوره یا نسل را داشتیم و الان در حال هوشمندسازی موتورخانه‌های برق هستیم.
مهران امیری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خرم‌آباد به سه اداره امور برق نیاز دارد، برای شهر الیگودرز نیز دو اداره امور برق راه‌اندازی شده است.
 
وی با اشاره به احداث پست‌های فشار قوی در سطح استان، بیان کرد: تأمین برق در محدوده روستاها برعهده ماست اما در جاده مربوط به راه و شهرسازی است.
امیری با اشاره به این‌که برق بام شهر خرم‌آباد بر عهده منابع طبیعی است، بیان کرد: یکی از مشکلات ما کمبود سیم بان است در حالی که شرکت توانیر اعتقاد دارد ما مازاد از ظرفیت نیرو داریم و مجوز جذب نمی‌دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان تصریح کرد: ما در استان 11 هزار کیلومتر شبکه توزیع فشار متوسط و 6300 کیلومتر شبکه توزیع فشار ضعیف داریم.
وی افزود: در زمینه میزان تعمیرات شناسایی شده از هفت درصد به 30 درصد رسیدیم و تمام تلاش خود را داریم که این عدد را بالاتر ببریم.
امیری با اشاره به این‌که در سال 1400 حدود 1308 پنل خورشیدی مصوبه داشتیم و امسال 700 مورد واگذاری داریم که به امور عشایری تحویل می‌شوند گریزی نیز به خسارات وارده به مردم و شبکه توزیع بر اثر قطعی‌های برق در تابستان 1400 زد و بیان کرد: در سطح کشور مشکلاتی در این زمینه داشته و بالای 18 میلیارد تومان خسارت وارد شد چون محل پرداخت پیش‌بینی نشده بود به استان واگذار شد.
وی با اشاره به این‌که ما در حال حاضر هم تولید و هم انتقال را داریم، افزود: ما حدود سه دوره یا نسل را داشتیم و الان در حال هوشمندسازی موتورخانه‌های برق هستیم.
امیری ادامه داد: در سال گذشته 11 موتورخانه ساختمان‌های شرکت توزیع برق استان توسط کارشناسان این دفتر هوشمندسازی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان این‌که این پروژه باعث کاهش مصرف انرژی برق به اندازه حداقل 40 درصد مصرف موتورخانه شده است، خاطرنشان کرد: هم‌چنین باعث کاهش مصرف سوخت گاز حداقل 20 درصد موتورخانه می‌شود.
وی با بیان این‌که این کار بسیار مقرون به صرفه بوده و از کاربری بسیار ساده‌ای نیز برخوردار است، تصریح کرد: طرح هوشمندسازی موتورخانه ساختمان‌ها یک راه‌کار نوظهور به‌شمار آمده که در کشور ما فناوری آن رو به پیشرفت و تکامل می‌باشد که با کمی فرهنگ‌سازی در این زمینه می‌توان مانع از هدر رفتن حجم عظیمی از انرژی در موتورخانه‌های تمامی نقط کشور شد.
امیری با اشاره به طلب 114 میلیارد تومانی از بخش خانگی و 74 میلیارد تومانی از بخش تجاری لرستان، ادامه داد: حدود 370 میلیارد تومان از تمام مردم طلب داریم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به بدهی‌های دستگاه‌های اجرایی به این شرکت، بیان کرد: اگر دستگاه‌های اجرایی بدهی‌های جاری و 50 درصد بدهی قبلی خود را پرداخت کنند بهتر می‌توانیم کار کنیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/895460/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

وزش باد شدید و نفوذ گرد خاک به آسمان لرستان

وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک به آسمان لرستان

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

رسانه‌ها در جنگ شناختی قدرتی فراتر از موشک دارند / روایت‌گری از قهرمانان گمنام، اولویت رسا

تاکید پدافند غیرعامل لرستان بر امنیت حیاتی خطوط انتقال گاز

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

ساختمان پلیس‌راه‌ها و راهدارخانه‌های لرستان بازسازی شد

استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

شهردار جدید نورآباد دلفان انتخاب شد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

ثبت رسمی فرودگاه خرم‌آباد به‌عنوان ایستگاه پروازی حجاج

وجود 112 رسانه چاپی در لرستان

راه‌اندازی سرویس تلفن ثابت بی‌سیم gsm در روستای ناوه کش لرستان

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند