ندای لرستان

آخرين مطالب

ایجاد “رویدادهای پایدار جدید” در منطقه آزاد کیش منطقه آزاد کیش

ایجاد “رویدادهای پایدار جدید” در منطقه آزاد کیش
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نخستین نشست رسمی هماهنگی "برگزاری رویدادهای تابستانه کیش" از ایجاد رویدادهای پایدار جدید با بهره گیری از تجربیات گذشته در این منطقه، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست که با محوریت ارائه برنامه های پیش بینی شده اعضای کمیته های "رویدادهای تابستانه کیش"، صبح شنبه سیزدهم خرداد در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد؛ ارائه راه کارهای جدید با هدف "ایجاد رویدادهای پایدار" در این منطقه را مستلزم بهره گیری از تجربیات سال های گذشته عنوان کرد.
سرهنگی "تدوین برنامه های راهبردی، مشارکت ذینفعان در تصمیم گیری ها، تحلیل و شناسایی مخاطبان جامعه هدف و فعالیت های تبلیغاتی و اطلاع رسانی در سطح گسترده" را از مهمترین مولفه های برگزاری این رویدادها برشمرد و اظهار داشت: باید اقدامات موثر در حوزه تحلیل و شناسایی ویژگی ها و میزان ورود مسافران داخلی و خارجی در سال های گذشته به جزیره کیش در دستور کار قرار گیرد.
وی، مخاطب شناسی و ارائه ایده های نو و خلاقانه در حوزه گردشگری کیش را از برنامه های مهم برگزاری هر چه شایسته تر رویدادهای تابستانه کیش عنوان کرد و افزود: باید انتظار ساکنان کیش و سرمایه گذاران از برگزاری این رویدادها که همان رونق اقتصادی کیش است، تحقق یابد.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، افزایش مسافر و رونق گردشگری را نیازمند اندیشیدن تمهیدات لازم در این زمینه عنوان کرد و بیان داشت: پروازها نمی توانند نقش تعیین کننده کاهش مسافر باشند بلکه عملکرد موفق در جذب گردشگری می تواند پروازها را به مقصد آن منطقه هدایت کند.
رحیم سرهنگی، گفت: هیچ محدودیتی از قبیل گرمای شدید هوا و ... در فصل تابستان برای ارائه خدمات دهی شایسته و افزایش ایرلاین ها وجود ندارد بلکه مهمترین موضوع برنامه ریزی و اندیشیدن تمهیدات لازم است که می توان در این حوزه به کشور دبی اشاره کرد که در فصل تابستان میزبان شمار زیادی از مسافران نقاط مختلف دنیا هستند.
سرهنگی بر لزوم اهمیت مشارکت ذینفعان در جلسات هم اندیشی و تصمیم گیری ها در برگزاری این رویدادها، تاکید کرد و افزود: باید عملکرد کارکنان حوزه های مختلف سازمان که نقش اصلی را در فعالیت های مختلف این منطقه ایفا می کنند مورد ارزیابی قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، خاطر نشان کرد: ذینفعان اصلی که با سرمایه گذاری سهم مهمی در جامعه گردشگری دارند می توانند با ایجاد یک انسجام درون بخشی و فعالیت های هدفمند در توسعه سهم گردشگری این منطقه ایفای نقش کنند.
به گفته سرهنگی، این مهم با مشارکت بخش خصوصی در پیش بینی و تصمیم گیری برنامه ها تاثیر گذار است و می توان گامی موثر به سمت پیشرفت و رونق گردشگری و اقتصادی این منطقه برداشت.
سرهنگی، بیان داشت: ایده های نو و خلاقانه در مواقع بحران ارائه می شود ولی متاسفانه به مرحله اجرا نمی رسد و این امر مهم باید مورد توجه و در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، تاکید کرد: باید مخاطبان هدف اصلی جامعه گردشگری کیش شناسایی شوند و در حوزه تبلیغات و معرفی ظرفیت های گردشگری و اقتصادی کیش هوشمندانه و هدفمند عمل کرد.
شایان ذکر است در نخستین نشست رسمی هماهنگی و هم اندیشی "برگزاری رویدادهای تابستانه کیش" به ریاست رحیم سرهنگی؛ اعضای کمیته های این رویداد از حوزه های مختلف سازمان"اداره کل حوزه مدیرعامل، معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت توسعه مدیریت، مدیریت حراست کل، مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل، شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه ها و شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش" با ارائه برنامه های پیش بینی شده برای هر چه بهتر برگزاری این رویداد، حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/895030/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشه نجات به فاجعه تبدیل شد؛ ماجرای عجیب مرگ 7 نفر در دل چاهی در کوهدشت

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

علت جان‌باختن 7 نفر در حادثه چاه کوهدشت اعلام شد

دستگیری متخلفان زیست محیطی در سفیدکوه خرم آباد

تصادف در افرینه لرستان 2 فوتی و زخمی بر جا گذاشت

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

خرم‌آباد، یکی از کانون‌های مهم تمدنی ایران

مسمومیت 19 نفر در لرستان با قارچ سمی؛ رشد 51 درصدی مسمومیت در کشور

کشف و ضبط دو قبضه اسلحه از متخلفین زیست محیطی در سفیدکوه خرم آباد

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

منم همون هوادار قدیمی

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز تولید کند

تعرفه گمرکی واردات خودرو در 1404 اعلام شد

رئیس اتحادیه املاک: خانه اولی‌ها عطای وام 1.28 میلیاردی مسکن را به لقایش می‌بخشند

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

برای رشد اقتصادی 8 درصدی چه مقدار سرمایه‌گذاری سالانه نیاز داریم؟

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

لرستان در خظر خشکسالی بی‌سابقه