مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: کنگره شهدای غریب در اسارت، حقیقتاً کاری ارزشمند و بزرگ بود.
به گزارش ایثار، سعید کهن سال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در مراسم تکریم از دست اندر کاران کنگره شهدای غریب در اسارت، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته، اظهار کرد: برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، حقیقتاً کاری ارزشمند و بزرگ بود، شناخت مردم نسبت به شهدای عزیز عمدتاً به دوران دفاع مقدس محدود می شد، اما این کنگره به تبیین نقش بزرگ و طاقت فرسای این شهدا در اردوگاه های رژیم بعث پرداخت؛ جایی که آنان ضمن دفاع از کشور، مظلومانه به شهادت رسیدند.
وی افزود: شناسایی این شهدا و تبیین ارزش های معنوی و آثار باطنی آنان می تواند به عنوان نماد صبر، استقامت و الگو برای جامعه، تأثیرات عمیق تری داشته باشد، برخی شهدا به دلیل نوع خاص فعالیتشان در شرایط سخت، اثر گذاری ویژه ای دارند؛ به ویژه شهدای اسارت که نمونه های بارز ایثار و فداکاری هستند.
کهن سال با اشاره به نمونه ای از شهدای غریب در اسارت گفت: همین دیروز یکی از بزرگان نقل می کردند که شهیدی معلم بود و در اردوگاه نیز برای آموزش آزادگان برنامه ریزی می کرد، او به خاطر همین "جرم" از سوی دشمن به شهادت رسید، در حالی که با وجود هشدارهای دوستان مبنی بر خطرات احتمالی، این کار را به عنوان تکلیف الهی و وظیفه ای در قبال حقوق معلمی خود می دانست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با تأکید بر جایگاه والای شهدا در نظام آفرینش، از خداوند متعال برای دست اندرکاران کنگره آرزوی سلامتی و اجر کرد و گفت: در همین جلسه لازم می دانم از حضور مؤثر و شایسته شما عزیزان در برگزاری این همایش ها، چه در سطح منطقه ای، چه شهرستانی و چه استانی، صمیمانه سپاسگزاری کنم.
وی انسجام و وحدت موجود در جامعه ایثارگری، به ویژه آزادگان، را الگویی ارزشمند برای سایر اقشار این جامعه دانست و تصریح کرد: متأسفانه، یکی از مشکلات امروز جامعه ایثارگری، کمرنگ بودن ضریب نفوذ ما در بین دستگاه های اجرایی است که این امر گاهی منجر به خدشه وارد شدن به کرامت این عزیزان می شود، حضور ساختارمند و مؤثر شما عزیزان در بنیاد و سپس در دستگاه های اجرایی می تواند نگاه مسئولین و کارکنان این دستگاه ها را نسبت به جامعه ایثارگری تقویت و شفاف تر کند.
کهن سال با اشاره به تلاش های بنیاد شهید برای پیگیری حقوق ایثارگران، از تصویب قوانینی مؤثر و ماندگار در آینده نزدیک خبر داد.
وی ضمن تقدیر از پیشگامی جمع حاضر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح شهر و منطقه، بر ضرورت تشکیل ستادی اولیه با نقش آفرینی این عزیزان تأکید کرد و افزود: اگر بتوانیم باور پذیری، معرفت، دانش، آگاهی، فضل و اخلاص این دوستان را بهینه و جمعی کنیم، قطعاً می تواند در لایه های مختلف دستگاه های اجرایی نیز اثرگذار باشد.
مدیر کل بنیاد شهید مازندران با اشاره به گستردگی جامعه ایثارگری در دستگاه های اجرایی، خواستار ورود این ظرفیت برای مطالبه گری بر اساس قوانین و چارچوب های موجود شد.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و مودت همه عزیزان، فرهنگ شهادت، عزت، اقتدار، عاقبت بخیری و رستگاری در باور مردم، جوانان و نوجوانان نهادینه شود. او همچنین بر ضرورت همدلی نهاد های فرهنگی مرتبط برای تولید محتواهای هنری، تاریخ شفاهی و سایر آثار به منظور انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به جامعه تأکید کرد.
کهن سال یکی از دلایل عدم تحقق کامل انتظارات جامعه ایثارگری را عدم انتقال صحیح آگاهی به این جامعه دانست و از تلاشهای صورت گرفته در زمینه کیفی سازی عکس مطهر شهدا و جمع آوری آثار آنان قدردانی کرد.
وی همچنین از تأمین اعتبار برای ایجاد مخزن و سرور مرکزی جهت نگهداری محفوظ آثار شهدا و بهرهبرداری جامعه از آن خبر داد.
مدیر کل بنیاد شهید مازندران در پایان سخنان خود، خواستار تداوم برنامه های مرتبط با شهدای غریب در اسارت به صورت مستمر شد و بار دیگر از همه دست اندرکاران این کنگره صمیمانه قدردانی کرد.
این مراسم با حضور زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت کشور، علی زاده معاون فرهنگی آموزشی بنیاد استان و مزیدها دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت استان در مرکز ایثار برگزارشد.
در این مراسم لوح تقدیر مهندس اوحدی معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد به دلیل " برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت استان " به سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران تقدیم شد.
گفتنی است در پایان از کلیه اعضای ستاد برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت مازندران تجلیل به عمل آمد.
زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت کشور در این مراسم گفت: در کشور 2 هزار و 460 شهید غریب در اسارت داریم و فرایند شناسایی این شهدای عزیز همچنان ادامه دارد، چنانچه شاهد شهادت شهیدی در اسارت در استان سراغ دارید باید این خاطرات مکتوب بیان شود.
وی افزود: استان مازندران جزو پنج استانی بوده که برنامه ها را به صورت تشکیلاتی و منسجم انجام داده است و کهن سال، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران از جمله مدیرانی است که در برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت و تقبل میزبانی این تشکل عالی عمل کرده است.
انتهای پیام/
.jpg)
.jpg)
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025772/