ندای لرستان

آخرين مطالب

انعقاد تفاهم نامه ای میان سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان منطقه آزاد کیش

انعقاد تفاهم نامه ای میان سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در انعقاد تفاهم نامه ای؛ ساختمان مرجع دریایی و پشتیبانی امورات مربوط به دریانوردی با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان احداث می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، تفاهم نامه ای که عصر چهارشنبه 26 بهمن میان سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان به امضا رسید؛ سعید پورزادی ضمن اشاره به سیاست های کلان مجلس و برنامه هفتم توسعه، گفت: سازمان بنادر استان هرمزگان با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، یک ساختمان مرجع در زمینی به وسعت 3 هزار و 100 متر مربع در سه طبقه با زیر بنای 2 هزار و700مترمربع با حجم سرمایه گذاری بالغ بر 150میلیارد تومان احداث می کند، که از سال آینده شاهد تجهیز کارگاه آن از سوی سازمان بنادر خواهیم بود.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در 4 سال آینده شاهد ساخت و بهره برداری این ساختمان با هدف تقویت فعالیت های تجاری و عملیات لجستیکی منطقه آزاد کیش خواهیم بود.
سعید پورزادی ضمن قدردانی از حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی برای همکاری در حوزه فنی و مهندسی و اخذ مجوز های زیرساختی در توسعه ظرفیت های لجستیکی بنادر آفتاب، چارک و بندر تجاری کیش افزود: پس از طراحی نقشه ها و اخذ مجوز ها از سازمان بنادر، امروز شاهد امضا تفاهم نامه ای با موضوع احداث ساختمان مرجع دریایی برای ایفای نقش مهم در حوزه های نرم افزاری، نظارت و تجاری هستیم.
وی، افزود: ایجاد کارگروه مشترک جلوگیری از لکه های نفتی با تامین بودجه ای بالغ بر 12 میلیارد تومان از سوی سازمان بنادر از دیگر فعالیت هایی بود که تحقق یافته است.
به گفته پورزادی سازمان منطقه آزاد کیش با بستر سازی و در اختیار گذاشتن فضا و امکانات در راستای حفاظت از محیط زیست دریایی و موضوعات مربوط به لکه های نفتی گام های موثری در این زمینه برداشته است.
عباس نژاد مدیرکل سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز یکی از سیاست های کلان سازمان بنادر و دریا نوردی را ارتقاء سطح ایمنی و امنیت دریانوردی و حفظ محیط زیست دریایی در بنادر عنوان کرد و گفت: با توجه به موقعیت کیش، این جزیره هر ساله میزبان گردشگرانی از سراسر کشور می باشد که با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش اقدامات لازم به منظور ارتقاء ایمنی بنادر در حال انجام است.
عباس نژاد تاکید کرد: ما به عنوان مرجع دریایی کشور و نماینده سازمان بین المللی دریایی پس از بهره برداری از ساختمان مرجع، با کنترل و نظارت و هماهنگی در کنار سازمان منطقه آزاد کیش، ایمنی و امنیت تردد ها را افزایش می دهیم.
مدیرکل سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان در پایان، امضا این تفاهم نامه را زمینه ساز افزایش حجم سرمایه گذاری، ورود کشتی ها و ارتقا کیفی خدمات عنوان کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/271034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

طلای جهانی آرام گرفت

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

پایان خام‌فروشی در دستور کار لرستان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

اختصاص زمین‌های مازاد به فرهنگیان در لرستان/ بیش از 9 هزار فرهنگی متقاضی مسکن

لرستان دوباره در وضعیت ناسالم آب و هوایی قرار گرفت

وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

«نامدار صیادی» سرپرست جهاد کشاورزی لرستان شد

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است