ندای لرستان

آخرين مطالب

لرستان میزبان بزرگترین رویداد ورزش بانوان/ کردی: بانوی ورزشکار، عفت و حجاب اسلامی شعار مسابقات است ورزشي

لرستان میزبان بزرگترین رویداد ورزش بانوان/ کردی: بانوی ورزشکار، عفت و حجاب اسلامی شعار مسابقات است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - هادی کردی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که برای برگزاری مسابقات جودوی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی بانوان در رده سنی نوجوانان، جوانان و رقابت‌های لیگ برتر بزرگسالان چه برنامه‌هایی را در نظر گرفتید، اظهار داشت: یکی از بزرگترین رویدادهای ورزش بانوان در سطح کشور قرار است از دوازدهم تا پانزدهم بهمن‌ماه به میزبانی استان لرستان و در شهرستان خرم‌آباد برگزار شود.
  این مسابقات در تاریخ ورزش استان لرستان بی‌سابقه بوده است. قرار است با برنامه‌ریزی که شده طی پنج روز ما میزبان بانوان جودوی کشورمان باشیم. تمام تلاش‌مان را کرده‌ایم مسابقات طبق استانداردهای فدراسیون جودو برگزار شود.
وی در ادامه افزود: تمام امکانات رفاهی و... با حمایت استانداری و مدیرکل گروه اجتماعی و فرهنگی استاندار لرستان، اداره کل ورزش و جوانان استان مهیا شده به مطلوب‌ترین شکل ممکن برگزار خواهد شد. بهاروند نایب رئیس بانوان فدراسیون جودو به عنوان ناظر در استان حضور دارد تا این رقابت‌ها به خوبی برگزار شود.
کردی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد جودوکار برای مسابقات جودوی قهرمانی کشور و انتخابی بانوان قرار است در این رویدادها به روی تاتامی بروند، عنوان کرد: در رده سنی نوجوانان در قالب 23 تیم از 21 استان ما جودوکار خواهیم داشت و در رده سنی جوانان 173 شرکت‌کننده در قالب 24 تیم از 22 استان در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت. امیدوارم مسابقات به نحو احسن برگزار شود و این مسابقات در شأن بانوان کشورمان باشد. ما با شعار «بانوی ورزشکار، عفت و حجاب اسلامی» قدم برداشته‌ایم امیدواریم تمام عزیزانی که مهمان استان ما خواهند بود با خاطره خوشی دژ تسخیرناپذیر ایران را در پایان مسابقات ترک کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که افتتاحیه مسابقات چه تاریخی برگزار خواهد شد، گفت: قرار است با حضور مسئولان فدراسیون، مسئولان ارشد استان همزمان مراسم افتتاحیه مسابقات جودوی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی نوجوانان، جوانان و لیگ برتر را برگزار کنیم. از مسئولان ارشد استان و فدراسیون دعوت کرده‌ایم همزمان کمپ بین‌المللی جودوی استان لرستان را نیز در آن مراسم افتتاح خواهیم کرد. 
رئیس هیأت جودوی استان لرستان در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: این کمپ می‌تواند پایگاه بسیار خوبی برای جودوی کشورمان باشد. این کمپ مجهز به خوابگاه، رستوران، سالن تخصصی و بدنسازی است. مدیرکل استان قول داده فضایی را کنار سالن به ما بدهد تا بتوانیم کارگاهی را برای تولید لباس جودو تجهیز کنیم. 
کردی در پایان صحبت‌های خود گفت: از آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو تشکر می‌کنم که تمام قد ما را در برگزاری مسابقات حمایت کرده است. از غیاسیان مدیرکل ورزش و جوانان استان، خورشیدوند مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استان تشکر می‌کنم که برای برگزاری مسابقات جودوی بانوان کشورمان ما را حمایت کردند.
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/267605/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

آغاز مطالعات و تهیه طرح جامع شهر خرم آباد با یک نگرش نوین

دومین حراج اموال تملیکی لرستان برگزار می شود

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

سردار باقری: جنگ رسانه‌ای دشمن را با امید و روایت شکست دهید

اشک تمساح فرقه رجوی برای حادثه تلخ کوهدشت | به تروریست‌ها ابراز همدردی نمی‌آید!

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

وزش باد شدید و نفوذ گرد خاک به آسمان لرستان

وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک به آسمان لرستان

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

رسانه‌ها در جنگ شناختی قدرتی فراتر از موشک دارند / روایت‌گری از قهرمانان گمنام، اولویت رسا

تاکید پدافند غیرعامل لرستان بر امنیت حیاتی خطوط انتقال گاز

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

ساختمان پلیس‌راه‌ها و راهدارخانه‌های لرستان بازسازی شد

استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

شهردار جدید نورآباد دلفان انتخاب شد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود