ندای لرستان

آخرين مطالب

ناصری در همایش شهروندان مشارکت‌جو مطرح کرد؛

برقراری 24 میلیون تماس و 40 میلیون ماموریت کاری در سامانه 137 پلاس شهرداری تهران

برقراری 24 میلیون تماس و 40 میلیون ماموریت کاری در سامانه 137 پلاس
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی (137 پلاس) از انجام 24 میلیون تماس از سوی شهروندان و 40 میلیون ماموریت کاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر ؛ رضا ناصری سرای در نخستین همایش تجلیل از شهروندان مشارکت جو که در برج میلاد تهران با حضور شهردار تهران؛ معاونان شهردار و مدیران شهری و شهروندان برگزار شد، گفت: در حال حاضر در سامانه ارتباط همگانی 137 پلاس 4 میلیون شماره شهروندان ثبت شده است که نشان از مشارکت بالای شهروندان در اداره شهر دارد.
وی افزود: همچنین از 24 میلیون تماسی که با سامانه گرفته شده؛ 40 میلیون ماموریت کاری توسط سامانه 137 پلاس انجام شده است.
رئیس مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی (137 پلاس) ادامه داد: در این جشنواره و در سه بخش «شهرداد»، «شهرساز» و «شهرآرا» از مدیران و کارکنان شهرداری و شهروندانی که بیشترین تعامل، همکاری و تماس با سامانه‌های مدیریت شهری و نظارت همگانی را داشته‌اند تجلیل بعمل خواهد آمد.
وی بیان کرد: جایزه «شهرداد» برای شهروندانی است که بیشترین مشارکت در دوره جدید مدیریت شهری را داشته اند.
ناصری با اشاره به بخش شهروند اصلاح‌گر تاکید کرد: اولین مشارکت‌کننده پس از رونمایی از سامانه 137 پلاس و در بخش شهروند پلاس، بیشترین مشارکت به صورت خانوادگی که تحت عنوان شهروند تماس خانوادگی نامیده می شود نیز تجلیل می شوند.
رئیس مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی 137 پلاس در ادامه گفت: در بخش شهروند گزارشگر نیز مشارکت موثر در گزارشگری فساد و تخلف تقدیر می شوند.
وی افزود: در بخش شهروند گزارشگر، مشارکت موثر در احقاق حقوق شهر و شهروندان و در بخش شهروند طلایی، مشارکت مستمر از ابتدای راه‌اندازی سامانه‌های مردمی تقدیر می شود.
به گفته ناصری؛ در بخش های شهروند وفادار و برخط، بیشترین مشارکت در بستر فضای مجازی؛ در بخش شهروند شهیر، شهروند مشهور مشارکت‌جو، بخش شهروند با تجربه از شهروند فعال پیشکسوت و در بخش شهروند ایثارگر نیز از شهروند مشارکت‌جوی ایثارگر تقدیر می شود.
رئیس سامانه 137 پلاس یادآور شد: جایزه «شهرساز» نیز برای مدیران و شهردارانی است که بالاترین و بیشترین میزان پیگیری پیام‌های مردمی را داشتند و شامل پیگیرترین شهردار منطقه در مواجهه با پیام‌های شهروندی (شهردار پاسخگو)، پیگیرترین مسئول سامانه 137 پلاس (مسئول پاسخگو)، پیگیرترین شهردار ناحیه (مدیر پاسخگو) و پیگیرترین بازرس منطقه (بازرس پاسخگو) هستند.
ناصری سرای تاکید کرد: جایزه «شهرآرا» مختص پیگیرترین نیروی اجرایی ناحیه (کارمند پاسخگو) و پیگیرترین کارشناس پاسخگوی تماس شهروندی (کارشناس پاسخگو) است که از ارزیابی‌های مردمی برای انتخاب این افراد استفاده شده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/267026/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ کدام خلع سلاح؟

استاد دانشگاه تهران مطرح کرد: از شکاف دولت-ملت تا امید به وفاق و توسعه

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

خرید 72 هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

استقلالی‌ها در آزمایشات پزشکی پیش‌ فصل

هواداران پرسپولیس ناراضی از روند نقل و انتقالات

اصلانیان: هاشمیان در پرسپولیس باید محجوبیت را کنار بگذارد

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

سرمقاله شرق/ ابهام راهبردی هسته‌ای؟

20 درصد موشک‌های تاد آمریکا ظرف 12 روز جنگ با ایران تمام شد

سرمقاله جوان/ چرا به تاکر گفته نشد آنچه باید گفته می‌شد؟!

یک سال سخت

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

قلع‌ و قمع 188 فقره ساخت‌ و ساز غیرمجاز در لرستان

544 هزار خانوار لرستانی مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی

دور ماندن از سکته مغزی با نخ دندان کشیدن

روشن: ساپینتو غلط رفتار کند خودم پدرش را در می‌آورم!

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

آموریم زیر قرارداد پر سود برای یونایتد زد

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

سرمقاله همشهری/ پای کار بازسازی پس از جنگ

حمله «کیهان» به سردبیر هم‌میهن: از وطن‌فروشی و تحقیر کشور تا لاف سیاست ملی!

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

تأثیر استرس بر دهان و دندان

گریلیش در فهرست فروش منچسترسیتی با ضرر 60 میلیون پوندی!

هشدار آموزش‌ و‌ پرورش لرستان به خانواده‌ها: ثبت‌نام کودکان فقط در کودکستان های دارای کد «سیدا» مجاز است

سیدمهدی رحمتی سرمربی خیبر خرم‌آباد شد

وداع باشکوه با 2 شهید دهه هشتادی در لرستان؛ عاشورایی که کربلایی‌تر شد

انتقادات «کیهان» از سخنان رئیس جمهور در مصاحبه با مجری مشهور آمریکایی

سرمقاله اعتماد/ اختلاف ریشه‌ای درباره پیشنهاد دکتر مسعود نیلی

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان

صدور 280 گواهی ایمنی آسانسور در لرستان

توصیه فردیناند به آموریم

آغاز دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ در تهران

محفل باشکوه انس با قرآن در جوار مزار شهدای مدافع وطن در خرم‌آباد برگزار شد.

نسل برنا گزارش می دهد/ باشگاه مشتریان بیمه دی؛ آغاز فصل جدیدی در تعامل، وفاداری و تحول دیجیتال

سرمقاله هم میهن/ انفجار میز مذاکره

نشست سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد با مدیران خادمیار آستان قدس رضوی برگزار شد

جبهه مقاومت نماد یک هویت انسانی و تمدنی در برابر جنایت و اشغال‌گری/ راه اندازی مرکز ژنتیک ویژه شناسایی شهدا در بهشت زهرا (س) در کمتر از 24 ساعت/بسیج بیش از 50 مرکز درمانی