ندای لرستان

آخرين مطالب

واحد تحقیق و توسعه صنایع استان لرستان تاسیس کنند اجتماعي

واحد تحقیق و توسعه صنایع استان لرستان تاسیس کنند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - جلسه نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با پارک فناوری لرستان، اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع صبح امروز در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو ، جلسه نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با پارک علم و فناوری لرستان، اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و بنگاه‌های اقتصادی لرستان صبح امروز در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در این جلسه درباره رفع موانع تولید گفت: در قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، بانک‌ها از سرمایه گذاری منع شده اند. اما در صورتی که صنایع بزرگی تعطیل و نیمه تعطیل برای رفع مشکلات خود با شرکت‌های دانش بنیان قرارداد منعقد کنند، علاوه بر برخورداری از اعتبارات مالیاتی تحقیق و توسعه، صندوق نوآوری و شکوفایی از آن‌ها حمایت می‌کند و در اینصورت بانک‌ها می‌توانند در سرمایه گذاری ورود کنند.
روح الله ذوالفقاری ابراز امیدواری کرد، این بستر منجر به احیاء صنایع تعطیل و نیمه تعطیل استان لرستان و توسعه قابل ملاحظه‌ای در لرستان شود.
فرهاد نامداری، سرپرست پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص گفت: با توجه به ظرفیت علمی و فناوری موجود در استان، پارک علم و فناوری لرستان آمادگی لازم برای ارتباط با صنایع استان در این خصوص را دارد.
صنایع استان لرستان واحد تحقیق و توسعه تاسیس کنند
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: در قوانین جدید برای صادرات مواد خام تعرفه‌های گمرکی و مالیاتی تعریف شده است و درآمد‌های حاصل از این محل در بستر بخش خصوصی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان صرف خواهد شد. در این صورت اگر صنایع استان لرستان واحد تحقیق و توسعه نداشته باشند، عملاً مالیات‌های پرداخت شده در لرستان به سوی دیگر استان‌های کشور که دارای شرکت‌های دانش بنیان بیشتری هستند سرریز می‌شود.
روح الله ذوالفقاری افزود: همچنین در خصوص واردات کالا‌هایی که مشابه داخلی دارند، وضع به همین شکل است؛ لذا لازم است بنگاه‌های صنعتی استان لرستان با کمک واحد‌های فناور و اعضای هیئت علمی به سمت ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه و فعالیت‌های دانش بنیان روی آورند.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان گفت: این پارک مکاتبات و پیگیری زیادی برای استقرار کارگزار بومی دانش بنیان در استان انجام داده و در صورت همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشکل کارگزاری بومی حل می‌شود و ظرف چند ماه آینده روند بررسی تقاضای دانش بنیان در استان تسریع خواهد شد.
تزریق نقدینگی، لیزینگ خرید و معافیت مالیاتی از تسهیلات خرید محصولات شرکت‌های دانش بنیان
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی به همراه قانون جهش تولید دانش بنیان فرصت‌های بی‌نظیری را در اختیار صنایع و تولیدات دانش بنیان قرار داده است.
روح الله ذوالفقاری عنوان کرد: تزریق نقدینگی مورد نیاز جهت انجام قرارداد‌های بنگاه‌های اقتصادی با شرکت‌های دانش بنیان، لیزینگ خرید محصولات دانش بنیان و اعتبارات مالیاتی را ازجمله مزایای قانونی همکاری با شرکت‌های دانش بنیان است.
وی تشریح کرد: اگر بنگاه‌های اقتصادی و صنایع لرستان با شرکت‌های دانش‌بنیان قرارداد کاری منعقد کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور منابع مالی مورد نیاز انجام پروژه را تأمین می‌کند و صنایع از تزریق نقدینگی قبل از تحویل کار بی نیاز می‌شوند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: در صورتی که صنایع استان از محصولات شرکت‌های دانش بنیان خریداری کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی خرید این محصولات را به صورت اقساط تا سقف 36 ماه با نرخ ترجیحی حدود 10 درصد برای صنایع لیزینگ می‌کند.
روح الله ذوالفقاری ادامه داد: با توجه به ماده 11 قانون جهش تولید، معادل هزینه‌هایی که صنایع در حوزه تحقیق و توسعه انجام دهند و یا در نهاد‌های مربوط به حوزه علم و فناوری از جمله صندوق پژوهش و فناوری لرستان سرمایه گذاری کنند؛ به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی منظور می‌گردد.
فرهاد نامداری سرپرست پارک علم و فناوری لرستان ابراز امیدواری کرد، با استفاده از ظرفیت‌هایی که در قوانین بالادستی دیده شده است، همکاری نمایندگان صندوق نوآوری و فناوری کشور و پای کار آمدن فعالان اقتصادی استان؛ تغییرات مثبتی را در توسعه فناوری در واحد‌های تولیدی و صنایع لرستان داشته باشیم.
ضمانت نامه‌های صندوق پژوهش و فناوری لرستان مورد قبول کلیه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی
معاون معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: ضمانت نامه‌هایی که از سوی صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان صادر شوند از نظر قانونی به اندازه ضمانتنامه‌های بانکی معتبر هستند و ارزش قانونی دارند.
روح الله ذوالفقاری بیان کرد: سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان زیبنده این استان نیست و اگر صنایع استان لرستان برای تأمین نقدینگی صندوق پای کار بیایند، و آن را تقویت کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تا 11 برابر منابع تأمین شده به صندوق پژوهش و فناوری لرستان تزریق می‌کند و قطعاً این کمک شایانی به توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان خواهد کرد.
معاون معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تشریح کرد: به ازای هر واحد سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری لرستان بر روی طرح‌های پژوهشی یا فناوری استان، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور معادل 4 برابر آن سرمایه‌گذاری خواهد نمود.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد:صندوق پژوهش و فناوری در سال 1398 فعالیت خود را به صورت قانونی آغاز کرده و پارک علم و فناوری لرستان با 34% سهام، عمده‌ترین سهام دار این صندوق است.
فرهاد نامداری ابراز امیدواری کرد با سرمایه گذاری صنایع استان در صندوق پژوهش و فناوری لرستان، منابع خارج از استان به سمت فعالیت‌های پژوهشی و فناوری استان جذب شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/254467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 40 کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در پلدختر

یک هزار و 754 کودکستان لرستان دارای مجوز رسمی هستند

گرد و غبار؛ تهدیدی خاموش برای سلامت

خاطره جالب رضا شکاری از بازی مقابل پرتغال و شکست عجیب مقابل زامبیا

بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان

کاهش 75 هزار تُن محصولات زراعی در بروجرد

سرمقاله فرهیختگان/ کدام خلع سلاح؟

استاد دانشگاه تهران مطرح کرد: از شکاف دولت-ملت تا امید به وفاق و توسعه

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

خرید 72 هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

استقلالی‌ها در آزمایشات پزشکی پیش‌ فصل

هواداران پرسپولیس ناراضی از روند نقل و انتقالات

اصلانیان: هاشمیان در پرسپولیس باید محجوبیت را کنار بگذارد

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

سرمقاله شرق/ ابهام راهبردی هسته‌ای؟

20 درصد موشک‌های تاد آمریکا ظرف 12 روز جنگ با ایران تمام شد

سرمقاله جوان/ چرا به تاکر گفته نشد آنچه باید گفته می‌شد؟!

یک سال سخت

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

قلع‌ و قمع 188 فقره ساخت‌ و ساز غیرمجاز در لرستان

544 هزار خانوار لرستانی مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی

دور ماندن از سکته مغزی با نخ دندان کشیدن

روشن: ساپینتو غلط رفتار کند خودم پدرش را در می‌آورم!

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

آموریم زیر قرارداد پر سود برای یونایتد زد

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

سرمقاله همشهری/ پای کار بازسازی پس از جنگ

حمله «کیهان» به سردبیر هم‌میهن: از وطن‌فروشی و تحقیر کشور تا لاف سیاست ملی!

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

تأثیر استرس بر دهان و دندان

گریلیش در فهرست فروش منچسترسیتی با ضرر 60 میلیون پوندی!

هشدار آموزش‌ و‌ پرورش لرستان به خانواده‌ها: ثبت‌نام کودکان فقط در کودکستان های دارای کد «سیدا» مجاز است

سیدمهدی رحمتی سرمربی خیبر خرم‌آباد شد

وداع باشکوه با 2 شهید دهه هشتادی در لرستان؛ عاشورایی که کربلایی‌تر شد

انتقادات «کیهان» از سخنان رئیس جمهور در مصاحبه با مجری مشهور آمریکایی

سرمقاله اعتماد/ اختلاف ریشه‌ای درباره پیشنهاد دکتر مسعود نیلی

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان

صدور 280 گواهی ایمنی آسانسور در لرستان

توصیه فردیناند به آموریم