ندای لرستان

آخرين مطالب

واحد تحقیق و توسعه صنایع استان لرستان تاسیس کنند اجتماعي

واحد تحقیق و توسعه صنایع استان لرستان تاسیس کنند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - جلسه نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با پارک فناوری لرستان، اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع صبح امروز در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو ، جلسه نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با پارک علم و فناوری لرستان، اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و بنگاه‌های اقتصادی لرستان صبح امروز در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در این جلسه درباره رفع موانع تولید گفت: در قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، بانک‌ها از سرمایه گذاری منع شده اند. اما در صورتی که صنایع بزرگی تعطیل و نیمه تعطیل برای رفع مشکلات خود با شرکت‌های دانش بنیان قرارداد منعقد کنند، علاوه بر برخورداری از اعتبارات مالیاتی تحقیق و توسعه، صندوق نوآوری و شکوفایی از آن‌ها حمایت می‌کند و در اینصورت بانک‌ها می‌توانند در سرمایه گذاری ورود کنند.
روح الله ذوالفقاری ابراز امیدواری کرد، این بستر منجر به احیاء صنایع تعطیل و نیمه تعطیل استان لرستان و توسعه قابل ملاحظه‌ای در لرستان شود.
فرهاد نامداری، سرپرست پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص گفت: با توجه به ظرفیت علمی و فناوری موجود در استان، پارک علم و فناوری لرستان آمادگی لازم برای ارتباط با صنایع استان در این خصوص را دارد.
صنایع استان لرستان واحد تحقیق و توسعه تاسیس کنند
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: در قوانین جدید برای صادرات مواد خام تعرفه‌های گمرکی و مالیاتی تعریف شده است و درآمد‌های حاصل از این محل در بستر بخش خصوصی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان صرف خواهد شد. در این صورت اگر صنایع استان لرستان واحد تحقیق و توسعه نداشته باشند، عملاً مالیات‌های پرداخت شده در لرستان به سوی دیگر استان‌های کشور که دارای شرکت‌های دانش بنیان بیشتری هستند سرریز می‌شود.
روح الله ذوالفقاری افزود: همچنین در خصوص واردات کالا‌هایی که مشابه داخلی دارند، وضع به همین شکل است؛ لذا لازم است بنگاه‌های صنعتی استان لرستان با کمک واحد‌های فناور و اعضای هیئت علمی به سمت ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه و فعالیت‌های دانش بنیان روی آورند.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان گفت: این پارک مکاتبات و پیگیری زیادی برای استقرار کارگزار بومی دانش بنیان در استان انجام داده و در صورت همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشکل کارگزاری بومی حل می‌شود و ظرف چند ماه آینده روند بررسی تقاضای دانش بنیان در استان تسریع خواهد شد.
تزریق نقدینگی، لیزینگ خرید و معافیت مالیاتی از تسهیلات خرید محصولات شرکت‌های دانش بنیان
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی به همراه قانون جهش تولید دانش بنیان فرصت‌های بی‌نظیری را در اختیار صنایع و تولیدات دانش بنیان قرار داده است.
روح الله ذوالفقاری عنوان کرد: تزریق نقدینگی مورد نیاز جهت انجام قرارداد‌های بنگاه‌های اقتصادی با شرکت‌های دانش بنیان، لیزینگ خرید محصولات دانش بنیان و اعتبارات مالیاتی را ازجمله مزایای قانونی همکاری با شرکت‌های دانش بنیان است.
وی تشریح کرد: اگر بنگاه‌های اقتصادی و صنایع لرستان با شرکت‌های دانش‌بنیان قرارداد کاری منعقد کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور منابع مالی مورد نیاز انجام پروژه را تأمین می‌کند و صنایع از تزریق نقدینگی قبل از تحویل کار بی نیاز می‌شوند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: در صورتی که صنایع استان از محصولات شرکت‌های دانش بنیان خریداری کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی خرید این محصولات را به صورت اقساط تا سقف 36 ماه با نرخ ترجیحی حدود 10 درصد برای صنایع لیزینگ می‌کند.
روح الله ذوالفقاری ادامه داد: با توجه به ماده 11 قانون جهش تولید، معادل هزینه‌هایی که صنایع در حوزه تحقیق و توسعه انجام دهند و یا در نهاد‌های مربوط به حوزه علم و فناوری از جمله صندوق پژوهش و فناوری لرستان سرمایه گذاری کنند؛ به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی منظور می‌گردد.
فرهاد نامداری سرپرست پارک علم و فناوری لرستان ابراز امیدواری کرد، با استفاده از ظرفیت‌هایی که در قوانین بالادستی دیده شده است، همکاری نمایندگان صندوق نوآوری و فناوری کشور و پای کار آمدن فعالان اقتصادی استان؛ تغییرات مثبتی را در توسعه فناوری در واحد‌های تولیدی و صنایع لرستان داشته باشیم.
ضمانت نامه‌های صندوق پژوهش و فناوری لرستان مورد قبول کلیه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی
معاون معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اظهار داشت: ضمانت نامه‌هایی که از سوی صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان صادر شوند از نظر قانونی به اندازه ضمانتنامه‌های بانکی معتبر هستند و ارزش قانونی دارند.
روح الله ذوالفقاری بیان کرد: سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان زیبنده این استان نیست و اگر صنایع استان لرستان برای تأمین نقدینگی صندوق پای کار بیایند، و آن را تقویت کنند، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تا 11 برابر منابع تأمین شده به صندوق پژوهش و فناوری لرستان تزریق می‌کند و قطعاً این کمک شایانی به توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان خواهد کرد.
معاون معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تشریح کرد: به ازای هر واحد سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری لرستان بر روی طرح‌های پژوهشی یا فناوری استان، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور معادل 4 برابر آن سرمایه‌گذاری خواهد نمود.
سرپرست پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد:صندوق پژوهش و فناوری در سال 1398 فعالیت خود را به صورت قانونی آغاز کرده و پارک علم و فناوری لرستان با 34% سهام، عمده‌ترین سهام دار این صندوق است.
فرهاد نامداری ابراز امیدواری کرد با سرمایه گذاری صنایع استان در صندوق پژوهش و فناوری لرستان، منابع خارج از استان به سمت فعالیت‌های پژوهشی و فناوری استان جذب شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/254467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی برداشت 4 هزار تن طالبی از مزارع رومشکان

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

🎬نشست خبری ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد

🎬 گفتگوی خبری استاندار لرستان با شبکه لرستان

پیش بینی برداشت 12 هزار تن گندم از مزارع بخش بیرانوند

گرما و گرد و غبار مهمان مردم لرستان

جابجایی پادگان سپاه از مجاورت قلعه فلک الافلاک، پاییز امسال

جنگ 12 روزه تجلی دوباره رزم لرتباران در دفاع از کیان ایران زمین بود

وحدت و اتحاد رمز موفقیت ملت ایران در بحران‌ها

نقش راهبردی پلیس در جنگ 12 روزه بی‌بدیل بود

دستگیری 87 عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در لرستان

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

دیدار فرمانده نیروی زمینی ارتش با خانواده شهید محمدی در بروجرد

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

توانمند سازی 12 هزار معلم ابتدایی لرستان در قالب طرح «توانا»

فعالیت سه مرکز خرید گندم در بروجرد

آغاز حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان

لرستان میزبان جشنواره ملی کاریکاتور

آغاز ثبت نام پیاده روی اربعین حسینی در لرستان

دستگیری 11 سارق در بروجرد

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

هوا قدری گرمتر می‌شود

تولید 10 میلیون اصله درخت در لرستان

11 هزار کیلومتر طرح حوزه حمل و نقل در حال اجرا است

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

یادواره شهدای اقتدار وطن در زاغه

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

26 تیرماه، سالروز تأسیس شورای نگهبان

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

آغاز عملیات اجرایی احداث قطعه یک آزادراه اراک خرم آباد

آغاز عملیات اجرایی احداث قطعه اول آزادراه اراک خرم آباد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان

آغاز رقابت بیش از 24 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری

بهره مندی 5404 نفر از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای لرستان

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

پروژه مهر؛ از اقدام تا ارزیابی، با رویکردی کیفی و مستند

دیدار فرمانده نیروی زمینی ارتش با خانواده شهدای لرستان

برگزاری یادواره شهدای اقتدار و امنیت وطن در الیگودرز

آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آزاد راه خرم آباد - اراک ؛ فردا

کاهش 15 درصدی داوطلبان کنکور نوبت دوم در لرستان

کشف 4 قطعه اشیاء باستانی در کوهدشت

توقیف 85 دستگاه وسیله نقلیه متخلف در شهرستان دورود

مشارکت بانوان شاغل و ورزشکار لرستانی در پویش نذر خون

انتصاب معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش لرستان

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

دستگیری عاملان درگیری مسلحانه خیابان حافظ بروجرد