ندای لرستان - مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان، کارشناسان ماده ۲۷، کاردانهای فنی و معماران تجربی با حضور چهار هزار و ۵۴۳ داوطلب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ،عنایتالله میرزایی اظهار کرد: آزمون ورود به حرفه مهندسان، کارشناسان ماده ۲۷، کاردانهای فنی و معماران تجربی از روز پنجشنبه هفتم آبانماه آغاز شده و روز جمعه هشتم آبانماه نیز در نوبتهای صبح و عصر ادامه دارد.
وی با اشاره به آمار شرکتکنندگان افزود: در مجموع چهار هزار و ۵۴۳ نفر برای حضور در این آزمون ثبتنام کردهاند که از این تعداد، ۸۷۵ نفر زن و سه هزار و ۶۶۸ نفر مرد هستند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان درباره زمان اعلام نتایج آزمون نیز گفت: نتایج آزمونهای تستی در دیماه و نتایج آزمون طراحی معماری در بهمنماه سال جاری از طریق درگاه رسمی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.