سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

کشف ۸ قبضه اسلحه شکاری از متخلفان زیست‌محیطی در لرستان

کشف ۸ قبضه اسلحه شکاری از متخلفان زیست‌محیطی در لرستان
ندای لرستان - نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست لرستان، در گشت‌های مستمر خود در مناطق تحت مدیریت این استان، موفق به کشف و ضبط ۸ قبضه اسلحه شکاری از متخلفان شدند.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست لرستان، در گشت‌های مستمر خود در مناطق تحت مدیریت این استان، موفق به کشف و ضبط ۸ قبضه اسلحه شکاری از متخلفان شدند.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان اعلام کرد که در پی گشت‌زنی‌های نیرو‌های یگان حفاظت در مناطق تحت مدیریت استان، چندین گروه از متخلفان زیست‌محیطی پیش از اقدام به شکار شناسایی و دستگیر شدند.
کامران فرمان‌پور افزود: از این متخلفان در مجموع ۸ قبضه اسلحه شکاری به همراه تعدادی فشنگ و سایر ادوات شکار کشف و ضبط شد که به تفکیک کشفیات صورت‌گرفته به شرح زیر است:
منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد: یک قبضه اسلحه
منطقه شکار و صید ممنوع گرین (سلسله): دو قبضه اسلحه
شهرستان دورود: یک قبضه اسلحه
شهرستان بروجرد: سه قبضه اسلحه
شهرستان الیگودرز: یک قبضه اسلحه به همراه لاشه یک قطعه کبک وحشی
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با تأکید بر ادامه گشت‌های کنترلی در سطح استان، تصریح کرد که با هرگونه تخلف زیست‌محیطی مطابق ضوابط و مقررات قانونی برخورد شده و پرونده افراد خاطی به مراجع قضایی ارجاع می‌شود.
وی در پایان از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست‌محیطی، موضوع را به نزدیک‌ترین اداره حفاظت محیط زیست اطلاع داده یا با سامانه شبانه‌روزی ۱۵۴۰ تماس بگیرند.


نظرات شما