پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
سیاسی

فرماندار دلفان خواستار تاسیس اداره راهداری در بخش کاکاوند شد

فرماندار دلفان خواستار تاسیس اداره راهداری در بخش کاکاوند شد
ندای لرستان - خرم‎آباد - فرماندار شهرستان دلفان گفت: با توجه به وسعت شهرستان و نا‎کافی بودن امکانات و تجهیزات راهداری، تاسیس اداره راهداری در بخش کاکاوند ضروری است.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‎آباد - فرماندار شهرستان دلفان گفت: با توجه به وسعت شهرستان و نا‎کافی بودن امکانات و تجهیزات راهداری، تاسیس اداره راهداری در بخش کاکاوند ضروری است.

حشمت بهمنی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در شهرستان دلفان بیش از 440 روستا با یکهزار و 150 کیلومتر راه ارتباطی وجود دارد که با توجه به سردسیر بودن گردنه ها، امکانات و تجهیزات راهداری این شهرستان نمی تواند جوابگو باشد .
وی اظهار داشت: دلفان یک منطقه کوهستانی با گردنه های برف گیر و سخت گذر است که در فصل ریزش برف سنگین مشکلاتی برای مسافران بوجود می آیدو تاسیس اداره راهداری می تواند روند خدمات رسانی به روستاییان و کمک به مسافران را در شرایط بحرانی تسریع نماید .
وی بیان کرد: بخش کاکاوند به سبب قرار کرفتن در مسیر ارتباطی خرم آباد - کرمانشاه با 450 کیلومتر راه ارتباطی و 215 روستا و وجود گردنه های سخت گذر، شرایط لازم را برای تاسیس اداره راهداری و خدمات ایمنی راهها را دارد.
فرماندار دلفان به وجود سه محور مواصلاتی پرتردد نورآباد به شهرستان‌های خرم آباد، کرمانشاه و نهاوند اشاره کرد و گفت: این شرایط جغرافیایی، توجه بیشتر مسئولان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را می طلبد و امیدواریم با اهتمام ویژه دست اندرکاران این امر زمینه تاسیس راهداری دربخش کاکاوند فراهم شود.
شهرستان دلفان با 150 هزار نفر جمعیت در شمال استان و همچنین در مسیر ارتباطی غرب، شمال غرب به جنوب کشور قرار دارد.


نظرات شما