ندای لرستان - فارس/ مدافع پرسپولیس، که به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله پای راست دیدار با تراکتور را از دست داده بود، در بازی فردا مقابل ملوان نیز غایب است.
ابوالفضل جلالی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس، همچنان دوران مصدومیت خود را پشت سر میگذارد و به طور قطعی بازی فردا مقابل ملوان را از دست داده است.جلالی که در دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان از ناحیه کشاله پای راست دچار آسیبدیدگی شد، به همین دلیل دیدار سرخپوشان مقابل تراکتور را نیز از دست داد و حالا در بازی هفته چهارم برابر ملوان هم غایب خواهد بود. مصدومیت جدید جلالی ارتباطی با آسیبدیدگی قبلی او ندارد.
این بازیکن پیشازاین از ناحیه چهار سر ران دچار مصدومیت شده بود، اما آسیبدیدگی اخیر او در ناحیه کشاله پای راست اتفاق افتاده است.از باشگاه پرسپولیس خبر میرسد کادر پزشکی این تیم تلاش ویژهای را آغاز کرده تا جلالی را برای دیدار حساس هفته پنجم مقابل استقلال آماده کند.
در حال حاضر احتمال رسیدن این بازیکن به این مسابقه زیاد است و روند درمانی او نیز با همین هدف دنبال میشود.جلالی که در چند فصل گذشته سابقه بازی با پیراهن استقلال را داشته، انگیزه زیادی دارد تا خود را به دیدار مقابل تیم سابقش برساند و در صورت تأیید کادر پزشکی، بار دیگر مقابل استقلال به میدان برود.قرار است وضعیت نهایی این بازیکن طی روزهای آینده و باتوجهبه روند بهبودی و میزان آمادگیاش مشخص شود.