چهارشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

ایستگاه پمپاژ «نیله» خرم آباد آماده بهره برداری

ایستگاه پمپاژ «نیله» خرم آباد آماده بهره برداری
ندای لرستان - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از افتتاح رسمی ایستگاه پمپاژ و شبکه آبیاری و زهکشی نیله شهرستان خرم آباد در هفته دولت خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از افتتاح رسمی ایستگاه پمپاژ و شبکه آبیاری و زهکشی نیله شهرستان خرم آباد در هفته دولت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از بهره‌برداری کامل ایستگاه پمپاژ و شبکه آبیاری و زهکشی نیله شهرستان خرم آباد همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: بهره‌برداری کامل از این طرح، نقطه‌عطفی در توسعه کشاورزی پایدار، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان منطقه خواهد بود.
علیرضا کاکاوند افزود: این طرح با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی آماده بهره‌برداری است و ۲۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه را به کشت آبی تبدیل می‌کند.
وی با اشاره به مشخصات فنی طرح نیله افزود: این ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۲۲۰ لیتر بر ثانیه و هد ۲۱۰ متر، ۱۵ کیلومتر شبکه توزیع آب و یک استخر تعادلی با ظرفیت ۳ هزار مترمکعب دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: طرح نیله باهدف تأمین آب پایدار برای ۱۲۰ خانوار بهره‌بردار اجرا شده و با کاهش هدررفت آب و افزایش بهره‌وری، زمینه توسعه کشاورزی، ایجاد اشتغال پایدار و بهبود معیشت روستاییان را فراهم می‌کند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما