جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

فسخ قرارداد ستاره ناکام یوونتوس | آخرین خبر

فسخ قرارداد ستاره ناکام یوونتوس | آخرین خبر
ندای لرستان - ورزش ۳/یوونتوس امروز رسماً اعلام کرد قرارداد آرتور با باشگاه فسخ شده است. یوونتوس فسخ قرارداد آرتور ملو را به‌طور رسمی تأیید کرد. به گفته باشگاه، این اقدام ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ورزش 3 /یوونتوس امروز رسماً اعلام کرد قرارداد آرتور با باشگاه فسخ شده است.
یوونتوس فسخ قرارداد آرتور ملو را به‌طور رسمی تأیید کرد. به گفته باشگاه، این اقدام «تأثیر اقتصادی منفی حدود ۶ میلیون یورویی» برای این تیم به همراه خواهد داشت.
این هافبک برزیلی پس از یک فصل حضور قرضی در گرمیو به یوونتوس بازگشته بود، اما از فصل ۲۲-۲۰۲۱ به بعد دیگر در هیچ مسابقه رسمی برای بیانکونری به میدان نرفته بود. یوونتوس خبر فسخ قرارداد این بازیکن را در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و در بیانیه رسمی خود جزئیات بیشتری درباره این تصمیم ارائه داد.
طبق گزارش اسپورت مدیاست، باشگاه در این بیانیه اعلام کرد:«این عملیات در نتیجه تعدیل ارزش دفتری خالص حق استفاده از خدمات ورزشی این بازیکن، تأثیر اقتصادی منفی حدود ۶ میلیون یورو ایجاد می‌کند.»

ندای لرستان

آرتور در تابستان ۲۰۲۰ از بارسلونا به یوونتوس پیوست. این انتقال در قالب معاوضه بازیکن به همراه پرداخت مبلغی از سوی یوونتوس انجام شد و میرالم پیانیچ نیز در جهت مخالف این انتقال راهی بارسلونا شد.
آرتور در دوران حضورش در یوونتوس، در مجموع ۶۳ بازی در تمام رقابت‌ها انجام داد و یک گل و یک پاس گل به ثبت رساند. او در طول مدت قراردادش با یوونتوس، چندین بار به صورت قرضی راهی باشگاه‌های دیگر شد.
این هافبک برزیلی طی چهار سال گذشته به ترتیب برای لیورپول، فیورنتینا، خیرونا و گرمیو به صورت قرضی بازی کرد، اما هیچ‌کدام از این باشگاه‌ها در نهایت قرارداد او را دائمی نکردند و آرتور هر بار به یوونتوس بازگشت. حالا شش سال پس از انتقال آرتور به یوونتوس، این بازیکن و باشگاه ایتالیایی رسماً به همکاری خود پایان دادند.


نظرات شما